sagiandi

Miről álmodik a lány?

Glamoriginal by Nature natúrkozmetikumokról

2017. június 07. - sagiandi

img_8221.JPG

Nagyon szeretem a natúrkozmetikumokat, és örömmel fedeztem fel nemrég, hogy van egy magyar márka, amely csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

A GlamOriginal natúr dekorkozmetikumai közül két termékét volt lehetőségem tesztelni: az egyik egy világos Nude árnyalatú alapozó, a másik pedig egy málna színű ajakrúzs.

img_8040_2.JPG

Már a csomagolás is tetszetős, fiatalos, letisztult dizájnnal rendelkezik. Az alapozó kupakja alatt a pumpa egy védődugóval ellátott, ami biztosítja, hogy valóban Te fogod használni a terméket először. Ilyen biztonsági dugót más alapozónál eddig nem láttam. Nekem az első benyomás nagyon fontos minden esetben, mikor egy terméknek bizalmat szavazok. Ez bizony 5*!

goalapjo.jpg

A megfelelő árnyalat kiválasztása mindig nehéz, hiszen félek, nehogy túl világos, vagy túl sötét árnyalatot válasszak. Próbálom megtalálni a köztes megoldást. Jelen esetben is sokat filóztam, hogy a Nude világosabb vagy sötétebb árnyalatát válasszam. Végül a világos mellett döntöttem, mert alapesetben világos a bőröm. Igaz így a nyár küszöbén, lehet, hogy a sötétebb árnyalatot is bevállalhattam volna, de van bronzosító púderem, majd rásegítek, ha szükséges lesz. Az alapozó felvitele előtt a szokásos hidratáló krémemet használtam, majd erre az alapra vittem fel ujjbeggyel az alapozót. Könnyű krémes állaga miatt jó volt vele dolgozni, szép egyenletes felvitelt eredményezett. Egész nap tartotta magát, nem kenődött szét és nem kellett frissítenem sem. Legfőbb összetevője az avokádóolaj, amely a vízhiányos bőr legnagyobb segítsége. Mellette megtalálható benne a sheavaj, mely minden bőrtípusra alkalmas, hiszen védi és táplálja a bőrt, valamint segíti a víz bőrben tartását. A GlamOriginal alapozó tejsavat is tartalmaz, általa a termék használata során nem tapasztalunk zsíros érzetet a bőrön. Az alapozó használatával a bőrünk hozzájut a számára szükséges vízhez és vitaminokhoz.

goruzs.jpg

Hallottatok már rúzsba rejtett ajakápolóról? A GlamOriginal megalkotta nekünk! A rúzs fő összetevője a jojoba olaj, amely egy folyékony viasz. Remek ápoló, tápláló tulajdonságai miatt a natúr dekorkozmetikumok elengedhetetlen eleme. Tartalmaz még E-vitamint a tökéletes ápolásért és természetes tartósítószert, hogy sokáig élvezhessük ezeket a nagyszerű színeket. Tartalmaz még fényvédő faktort titán-dioxid és cink-oxid formájában, illetve nélkülözhetetlen, gyönyörű, kizárólag természetes eredetű színezéket, ami ráadásul vegán és állatkísérlet-mentes is. A Raspberry árnyalatát választottam, amely a nyár egyik alapszíne. Erős intenzív szín, de mégis a rózsaszín elegáns lágyságával párosul.

A GlamOriginal natúr dekorkozmetikai márka 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaz. Minden bőrtípus számára kíméletes, parabénmentes. Szakértő kezek által válogatott alapanyagokból, nagy gondossággal készített, kézműves magyar termék.

  • Csak természetes alapanyagokat tartalmaz
  • Csak természetes tartósítószereket és színezékeket használnak
  • Vízben gazdag
  • Kőolajszármazék-mentes
  • Parfümmentes
  • Állatkísérlet mentes

A termékek használatával biztos lehetsz abban, hogy bőröd hidratált lesz, hiszen egész nap szabadon lélegzett, nem tettél rá semmilyen káros vagy allergén anyagot.

A termékek megvásárolhatók a http://www.glamoriginal.hu/shop/ oldalon.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4512571959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása