sagiandi

Gondoskodj Te is méltó módon a bőrödről

Soins natúr kozmetikum teszt

2017. június 22. - sagiandi

img_9148_2.JPG

Az önmagunkkal való törődés nemcsak azt jelenti, hogy megtaláljuk a bőrtípusunknak leginkább megfelelő termékeket. Ahhoz, hogy méltó módon gondoskodjunk a bőrünkről, oda kell figyelnünk az egész testünkre, az egészséges étkezésre, és a rendszeres testmozgásra. Vajon megadjuk bőrünknek mindazt, amire szüksége van? Az időtlen szépség és a nőiesség titkára mindannyian vágyunk. Vajon mi lehet a titok? Szerintem nagyon egyszerű a válasz. A belső szépség teszi igazán gyönyörűvé a külsőt. Ha elfogadjuk és szeretjük a testünket, vállaljuk az egyéniségünket akkor rá fogunk jönni, hogy a valódi énünk tényleg gyönyörű.

Az ápolt és természetes szépséghez szorosan hozzátartozik az egészséges és makulátlan bőr is, amely eléréséhez a Soins natúr kozmetikumok nyújtanak segítséget.

A cég megalkotott egy olyan szépségápolási termékcsaládot, amely nem tartalmaz mérgező vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és még sok-sok mesterséges összetevőt. Bebizonyították, hogy káros anyagok nélkül is lehet kezelni a bőrproblémákat!

Most pedig bemutatom nektek azokat a termékeket, amelyeket kipróbáltam.

Arctisztító tej mandulaolajjal és aloe vízzel

img_9032.JPG

Nemcsak tisztítja, hanem frissíti is az arcbőrünket. Smink eltávolításakor nem csípi a szemet, gyengéd organikus hatóanyagai nem irritálják a bőrt, és nem okoznak kipirosodást. Véd a kemény víz ártó hatásai ellen, segíti a bőr öntisztító képességét, és nem von el vizet a bőr mélyebb rétegeiből. És ami a leginkább tetszik nekem, hogy használata után már nem kell külön megmosni az arcunkat, hanem rögtön felkenhetjük a megszokott arckrémünket. Állagát tekintve egy könnyed lágy arctej, sőt nagyon gazdaságos is, hiszen kis mennyiséget kell csak használni belőle. Sminklemosó, tisztító és ápoló egy termékben! Könnyedén, minden zsíros utóérzet nélkül tisztítja meg az arcbőrt. A mandulaolajnak köszönhetően a bőr nem szárad ki, az aloe pedig gyulladáscsökkentő hatású és a legerősebb szépség szérum. Segíti a bőr öntisztító képességét. 

Alma őssejt ránctalanító nappali arckrém

img_9045.JPG

Segít visszanyerni arcbőrünk feszességét és rugalmasságát, 35+ felett! Klinikai tisztaságú svájci őssejtet tartalmaz, melyet a legmodernebb biotechnológiai körülmények között vonnak ki. Ezen alma őssejt bizonyítottan fokozza a bőr sejtjeinek aktivitását, így elindítja az arcbőr őssejtjeinek megújuló képességét. A piacon egyedülállóan nagyon magas hatóanyagot (2,5%) tartalmazó őssejt krém, amely lelassítja az arcbőr öregedési folyamatait, illetve a már meglévő ráncainknak a mélységét is korrigálja.

További természetes összetevői, mint az A vitamin, a vadrózsa olaj, a gránátalma olaj és az acmella kivonat pedig szintén nagyon híresek szerkezet javító és ránctalanító hatásaikról! Nagyon jól beszívódik a bőrbe, nem hagy fényes érzetet maga után, és az alapozó felvitele is könnyű vele. A terméket 3 hete használom, és szemmel látható a változás, sokkal egészségesebb és simább az arcbőröm. Az apró ráncok kisimultak, szinte sugárzik a bőröm.

Éjszakai ránctalanító bomba

img_9038.JPG

30 felett minden nőnek szüksége van egy prémium ránctalanító krémre, amely éjszaka azért dolgozik, hogy feszesítse, hidratálja és ránctalanítsa az arc érzékeny bőrét. Rengeteg összetevő támogatja egyszerre a ránctalanítást, nem külön Q10- es, hialuronsavasgránátalmás, vagy acmellás ez a krém, hanem mindezek együtt, így született meg ez a ránctalanító BOMBA finom, lágy illattal. Amíg mi alszunk ez a krém feszesít, hidratál és ránctalanít.

Ha tudatosan figyelünk arcunk bőrének hidratáltságára és a megfelelő kozmetikumokat választjuk, tovább maradhat bőrünk feszes és gyönyörű.

Mivel nekem extra száraz, és érzékeny a bőröm ezért nagyon kíváncsi voltam a krém hatására. Sok arckrémnél azt tapasztaltam, hogy még a rendszeres használat mellett sem hidratált megfelelően. Viszont a Soins éjszakai ránctalanító krémje valóban hatásosan hidratál, könnyen beszívódik, és nem hagy maga után zsíros érzetet.

Vitaminok, q10, hialuron, fekete nadálytő, rózsavíz, vadrózsa, acmella és sok- sok esszenciális olaj dolgozik éjszaka azon, hogy reggelre a bőrünk egészségesen tündököljön.

Meggymagos testvaj

img_9029.JPG

Ez a meggymagos testvaj, extra szűz vajakból és olajokból áll, így lesz igazán pihe- puha a bőrünk tőle, az illata pedig a meggymagolaj és a kakaóvaj koktéljának gyengéd keveréke.

Szuper csatos üvegben kapjuk, amely a későbbiek során is hasznosítható. Igazi prémium termékkel van dolgunk, mert állagát, hatását, illatát tekintve is túlszárnyal minden képzeletet. Nagyon megkedveltem, és azt kell mondanom, hogy függőséget okoz! Minden este bekentem a bőröm, reggelre bársonyos tapintású lett, és egész nap megőrizte hidratáltságát. Szerintem aki egyszer kipróbálja, többé nem mond le róla!

Összetevői: meggymagolaj, extra szűz olivaolaj, szőlőmagolaj, jojobaolaj, sheavaj, kókuszvaj, kakaóvaj, sárgabarackmagolaj, szkvalén, és E vitamin.

img_8080.JPG

A Soins termékek megalkotója Budai Edina, aki saját magán fejlesztette tökéletesre a termékeket. Edina is hosszú évekig bőrirritációval küzdött, egy évtizeden át kereste a megoldást. Mígnem a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztette a Soins termékcsaládot.  Edina és csapata megalkotta a piacon egyedülálló módon, azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amelyek hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek.

Minden mentes kozmetikumok, amelyek összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

A termékek elérhetők a http://soins.hu/ oldalon.

Jó szívvel ajánlom nektek is!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112613157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása