sagiandi

A tartós és ragyogó frizura titka

Schwarzkopf Professional Soft Glam teszt

2017. november 04. - sagiandi

osis2.jpg

Az OSIS Soft Glam termékcsaládját fogom megismertetni veletek a mai bejegyzésben. Kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe, ugyanis régóta keresek olyan terméket, amely a vékony szálú hajamnak egész napra tartást ad.
A termékleírás szerint mindhárom termék volumennövelő és ásványi ragyogást kölcsönöz a hajnak. A hajhab és a hajlakk pedig hosszan tartó tökéletes tartást és bársonyos hajérzetet biztosít. 

osis1.jpg

OSIS Soft Glam Prémium Előkelező Hajspray (P) 

Ez egy többfunkciós előkezelő hajspray. Hajmosás után a törölköző száraz hajamon 4-5 pumpányi mennyiséget oszlatok szét. Ezt minden esetben alkalmazom, akkor is ha egyenesre szárítom a hajam. Szuper csillogó fényt és rugalmasságot ad a hajamnak, kellemes illata pedig egész nap körbevesz.

Miért szeretem?
Mert...

  • Antisztatikus hajalapot biztosít a volumennek és a hajfénynek
  • Véd a hajkefe okozta károsodásoktól, a hajszárító hőhatásától és az UV fénytől
  • Előkészíti a hajat a további hajformázó termékek használatára

Ahogy említettem, ez egy multifunkciós spray, ezért könnyen kezelhetővé teszi a hajat, növeli a volumenét és ragyogó fényt ad. Véd az erős fésülés és a hajszárítás káros hatásaitól és az UV sugaraktól.

OSIS Soft Glam Fényfokozó és Volumennövelő hajhab (2) 

Ez az a hajhab, ami tényleg megemeli a hajat és így egész nap tartós a frizurám. Legtöbbször egyenesre szárítom a hajam és ha időm engedi be is sütöm, mert imádom a hullámokat is! Fantasztikus krémes állaga van a hajhabnak, így könnyen el tudom oszlatni a hajamon. Rugalmas tartást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a tincseket.  

Miért szeretem?
Mert...

  • Volumennövelő "push up" hatást biztosít
  • Hajtömeg, tartás és fény anélkül, hogy a hajam megkeményedne
  • Segít megvédeni a hajamat a káros UV sugaraktól

Könnyed, mégis gazdag, krémes állagú hajhab az igazán dús volumenért és gyönyörűen fényes hajért, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Véd az UV sugaraktól.

osis3.jpg
OSIS Soft Glam Erős tartást adó fényfokozó hajlakk (3)

Miért szeretem?
Mert...

  • Erős száraz tartás, anélkül, hogy a hajam elnehezülne
  • Bársonyos hajérzetet nyújt
  • Gyönyörű ásványi csillogás egész nap

Szuper erős tartást ad a hajamnak, az ásványi anyagok pedig csillogóvá varázsolják a tincseimet. Alkalmi frizurák befejező lépéseként ajánlom mindenkinek, higgyétek el, nem fogtok benne csalódni! 

sg.jpg

Összegzés: 

Otthoni hajápolásra a Soft Glam termékcsalád egyénre szabott megoldásokat kínál, normál és vékony szálú hajra.  A Soft Glam termékcsalád minden tagja kellemes illattal bír, állagát, minőségét tekintve mindannyian prémium termékek. Használatukkal a hajam  tökéletesen formázható, nem nehezedik el, rendkívül tartós frizurát eredményeznek.

Jó szívvel ajánlom a termékeket mindenkinek!

A Soft Glam termékcsalád tagjai a szinezdujra.com oldalon található szalonokban vásárolhatók meg.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1113157812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása