sagiandi

Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában

Bioderma teszt

2017. november 16. - sagiandi

A bőr teljes tiszteletben tartásával a BIODERMA olyan termékeket gyárt, amelyek összetevőikkel és hatásukkal a bőr természetes működését utánozzák. Elkészítésükhöz a BIODERMA a legtisztább aktív összetevőket választja, a bőrben természetesen megtalálható molekulákat, a nagyobb tolerancia elérése érdekében. A problémától függően a BIODERMA termékek megőrzik, aktiválják, illetve helyreállítják a bőr természetes folyamatait.

bioderma.jpg

Nagyon örültem, amikor lehetőségem nyílt a BIODERMA termékek tesztelésére. A BIODERMA termékeit már régóta ismerem és használom, mivel a cég filozófiája számomra hiteles. A biológusok és bőrgyógyászok által kifejlesztett  termékek olyan biológiai hatásmódra épülnek, amelyek a bőrproblémák okait és következményeit célozzák, hosszú távú megoldást kínálva azokra. 

Az érzékeny bőröm gyakran kipirosodik, hajlamos a dehidratáltságra, ilyenkor gyakran feszül, húzódik. Ezért körültekintően kell kiválasztanom azokat a termékeket, amelyeket napi szinten használok a bőröm tisztítására és/vagy ápolására. Arc- és sminklemosók esetében sokszor volt rossz tapasztalatom. Szeretem kipróbálni az újdonságokat, de bizony előfordult amikor rosszul választottam. Micellás vizek esetében például csak rossz tapasztalatokat szereztem. 

Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellaoldat

bioderma3.jpg

A Sensibio H2O arc- és sminklemosó az első és egyetlen bőrgyógyászok által kifejlesztett micellaoldat, amely tökéletesen harmonizál a bőrrel: a benne található micellákat felépítő zsírsavészterek hasonlóak a sejtmembránok foszfolipidjeihez, így természetes módon segítik újjáépíteni a bőr hidrolipid rétegét. Használata rendkívül kíméletes és gyengéd a bőrünkhöz. Napi szinten sminkelek, ezért különösen fontosnak tartom, hogy a sminklemosáshoz csakis olyan terméket használjak, amely funkciója mellett ápoljon és regeneráljon is.

Így használtam:
Egy vattakorongot átittam az oldattal, majd gyengéden simítottam végig először a szemeimen, majd az arcomon.  A BIODERMA micellaoldat, ellentétben a társaival hatékonyan és nyom nélkül eltávolította a sminkemet. A bőröm eközben nem pirosodott ki, mint ahogy más micellás oldatoknál ez előfordult. Használata után a bőröm nem fénylett, és tapintása selymes lett.

Jó ha tudod:
Illatanyagmentes, alkoholmentes, parabénmentes, hipoallergén. 3 fajta kiszerelésben kapható. A vízálló sminket is tökéletesen eltávolítja. Megnyugtatja és frissíti a bőrt. 
Világszerte minden 2. másodpercben értékesítenek egy Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellaoldatot!

Sensibio AR BB krém

bioderma5.jpg

Életem első BB krémje. Biztosan sokan mosolyognak most... De higgyétek el, tényleg nem próbáltam még egyetlen BB krémet sem. Mindig arra gondoltam, hogy a piros arcomon csak egy tökéletesen fedő alapozó tud szép és hibátlan fedést biztosítani. Ezért ezen a téren nem próbálkoztam, hanem hűségesen kitartottam a megszokott márkám, megszokott alapozójánál. És megérkezett a BIODERMA BB krém tesztelésre, és meggyőzött, mi több: elvarázsolt! 

Miben rejlik a Sensibio AR BB krém titka?
A Sensibio AR BB krém az első olyan bőrtökéletesítő, kipirosodás elleni termék, mely a hajszálerek kitágulásáért felelős biológiai tényezők szabályozása által csökkenti a kipirosodást, védelmet nyújt a kipirosodást súlyosbító UV-sugarakkal szemben, egyenletessé teszi az arc tónusát, valamint elősegíti a ragyogást a hibátlan bőr érdekében.
Az egyedülálló Rosactiv® összetevő közvetlenül fejti ki hatását a VEGF-re (vaszkuláris endoteliális növekedési faktor), mely egyike a hajszálerek tágulásáért és az érfal gyengüléséért felelős fő tényezőknek, ami a kipirosodás okát jelenti.
Az enoxolonból, allantoinból és repcéből álló erőteljes nyugtató kombináció azonnal csökkenti az égő érzetet.
Szabadalmaztatott D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) komplex tartalma révén megnöveli a bőr tolerancia küszöbét.
A glicerin és a repce-kivonat erősíti a bőrfelszín működését, valamint valódi komfortérzetet nyújt a bőr számára. A fényvisszaverő pigmentek eltüntetik a pirosságot, és semleges, bársonyos eredményt hagynak maguk után, mellyel elősegítik a bőr természetes ragyogását.

Így használtam:
Minden reggel használtam alapozó helyett. A felvitele nagyon könnyű, szépen egyenletesen fed, és azonosul a bőr színével. Egységessé tette az arcszínemet és láthatóan ragyogó bőrt eredményezett. Elfedte a vörösséget, nyugtatta a bőrömet és hidratálta. Teljesen természetes hatása van, szinte észre sem lehet venni az arcon. Nekem leginkább az tetszik benne, hogy azonosul a bőr színével és hagyja azt lélegezni. 

Jó tudni:
Enyhén illatosított, hipoallergén, parabénmentes, nem mitesszerképző és SPF 30-as védelmet biztosít. Tubusos kiszerelésben kapható, amely gazdaságosan adagolható.

Hydrabio szérum

bioderma2.jpg

Mitől lesz vízhiányos a bőr?
A mindennapok során minket érő stressz, a környezetszennyezés, a hideg időjárás meggyengítik a bőr sejtjeinek működését. Nem képesek többé sem a mélyebb rétegekből regenerálni, sem pedig a bőr felszínén megtartani a természetes egyensúlyhoz szükséges vizet. Ennek következtében a bőr vízhiányos lesz, amely feszülő és kellemetlen komfortérzethez vezet, valamint érzékenyebbé válik a külső hatásokkal szemben és elveszti ragyogását.

Hogyan segít a Hydrabio?
A Hydrabio termékek mindegyikében magtalálható Aquagenium® szabadalom stimulálja a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakítására és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben. A bőr újra kisimul, visszanyeri komfortérzetét és természetes ragyogását.

Így használatam:
Reggel és este használtam a megtisztított arcomra és a dekoltázsra vittem fel. Nagyon könnyű állagú a szérum, gyorsan beszívódott a bőrömbe és tökéletes sminkalapot biztosított. Használatát követően a bőröm bársonyos és puha tapintású lett. Nagyon kellemes állagú szérumról van szó, amely észrevétlenül beszívódik a bőrbe és azonnal érezzük a hatását. 

Jó tudni:
Allergénmentes illatanyagot tartalmat, hipoallergén, és nem mitesszerképző. Légmentes pumpás flakonban kapható, amely higienikus és gazdaságos adagolást tesz lehetővé.

A BIODERMA FILOZÓFIA

Minden egyes BIODERMA termék biológusok és bőrgyógyászok által lett kifejlesztve. Olyan biológiai hatásmódra épülnek, amely a bőrprobléma okait és következményeit célozza, hosszú távú megoldást kínálva. A BIODERMA formulák segítségével a bőr toleranciája javul, környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képessége erősödik, az egyedi, szabadalmaztatott D.A.F. (Bőrgyógyászatilag  Fejlesztett Formula) formula segítségével.
3 szabály a tökéletes hatékonyságért és a nagyobb tolerancia érdekében 

- a termékek csak a legszükségesebb összetevőkből készülnek,
- megfelelő mennyiségű tiszta aktív összetevő kiválasztása,
- a bőrben természetesen megtalálható molekulák használatával.

Az összetevők és alkotóelemek a BIODERMA termékekben 2 alapvető kritériumnak felelnek meg: biológiai hatásosság és bőrgyógyászati biztonság. A BIODERMA csak olyan összetevőket és anyagokat használ amelyek bőrgyógyászati biztonsága és hatékonysága elismert. Minden BIODERMA termék klinikai vizsgálatokon megy keresztül szakértő bőrgyógyászok, allergológusok és toxikológusok felügyelete alatt. Ezek a vizsgálatok aztán megjelennek tudományos folyóiratokban is. A BIODERMA elkötelezetten felügyeli a termékek és azok alkotóelemeinek eredetét, és biztosítja a teljes nyomonkövethetőséget, teljesítve ezzel a kozmetikai iparág elvárásait is.

A BIODERMA termékeket jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fontos a bőre egészsége és tudatosan odafigyel a tökéletes bőrápolásra. A termékek elérhetők a patikákban és webpatikákban.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3213288467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása