sagiandi

Merülj el a natúrkozmetikumok világában

A DEJA VU Világ webáruház termékei 3. rész

2017. november 17. - sagiandi

A DEJA VU Világ missziója, hogy minél több háztartás váljon méreg mentessé termékeik segítségével. Te is problémamentes bőrre vágysz, ellenőrizetlen hatású kozmetikumok nélkül? A DEJA VU Világ termékei különös gondossággal készülnek, hogy a vásárlók magas elvárásainak megfeleljenek. Itt nem találsz káros hatású összetevőket, csakis jótékony hatású, természetes alapanyagokat. A termékek összetételét nem tartják titokban, a receptúráikat nem hígítják szintetikus adalékokkal. Nincs szükség drasztikus hatású vegyi anyagokra ahhoz, hogy valóban hatékonyak legyenek. Elég ha csak megnézed a több száz elégedett vásárló véleményét, amely Téged is meg fog győzni arról, hogy jó helyen jársz.

dejavuszappan.jpg

Biztos voltál már Te is olyan helyzetben, amikor egy szépségápolási termék vagy kozmetikum használata után bőrirritációt tapasztaltál. Ez nagyon kellemetlen dolog, leginkább azért, mert utána hosszú idő, míg újra rendbe jön a bőröd, és sok esetben mélyen a pénztárcába kell nyúlni egy-egy jól hangzó márkás termék vásárlásakor.  Ha Te is átélted ezt és kipróbáltál számtalan szépségápolási terméket, amely nem vált be, akkor azt tanácsolom próbáld ki  a kézműves termékeket és a kézműves szappanokat. 

A DEJA VU Világ kézműves szappanjai nem okoznak bőrirritációt, hiszen  az előállításuk során csakis természetes alapanyagokat használnak fel! Ha problémás és érzékeny a bőröd, úgy mint az enyém, akkor bátran próbáld ki a kézműves szappanokat! A kézműves szappanok nemcsak gyógyítják és hidratálják a bőrt, hanem számos bőrproblémára is megoldást nyújtanak.  

Nap érintése szappan

szappan1.jpg
A Nap érintése körömvirágos szappan kiváló választás mindennapos arc- és testápolásra. Kiváló bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik. Ahogyan a neve is mutatja, ez a szappan gyengéden és kedvesen simogat, mint a napsugarak. Nem hivalkodik, visszafogott illatával szerényen teszi a dolgát, de aki találkozik vele, nem felejti el a pillanatot. A kedves körömvirág a falusi kertek népszerű növénye, rendkívül sok gyógyhatással, kicserepesedett, száraz bőr kezelésére is kiváló. Szirmai segítségével még tökéletesebb ápoló hatás érhető el. A szappan illata nagyon enyhe, citrusos, melyet a bergamott és a citrom illóolajának köszönheti. Receptjében nagy arányban található olívaolaj és sheavaj. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt. A sheavaj az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló. Alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. A bőrproblémák széles palettáján gyakran alkalmazható azok enyhítésére, pl. ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés, ráncosodás kezelésében. Segíti visszanyerni a bőr rugalmasságát és puhaságát, használata után a kezelt felület selymessé válik. Különböző bőrproblémák, mint az ekcéma, rosacea, leégés, hegesedés és ráncosodás kezelésében is hatékony segítséget nyújt. a szappant a nyár folyamán több héten keresztül használtam. Gyengéden ápolta és hidratálta a kiszáradt bőrömet és napozás után is éreztem nyugtató hatását.

Gül baba kertje szappan

szappan3.jpg
A hagyomány szerint Gül baba kertjében számtalan rózsatő ontotta illatát. Ezt a kertet szerette volna felidézni a DEJA VU Világ, amikor a szappant megalkotta.

Illatát a geránium és a pálmarózsa illóolajának köszönheti, mely gyengéd, puha, bársonyos virágillattal öleli körbe a használóját, egy csipetnyi női bűbájt csempészve mindennapjainkba. Varázslatos világba repít ez az illat, ha behunyjuk a szemünket, szinte megérintjük a virágok kelyhét, és érezzük, ahogy a feszültség kiolvad tagjainkból. Az E vitaminban gazdag olívaolaj kiemelkedően regenerálja és gyengéden ápolja a fáradt, érzékeny bőrt, a sheavaj pedig az egyik legfantasztikusabb bőrtápláló, melynek alkotórészei elősegítik a sejtmegújulást. Különösen megkedveltem nemcsak a hatása miatt, hanem fenséges rózsaillata miatt is. A hatása is figyelemre méltó, hiszen rendszeres használata során puha és bársonyos lett a bőröm, nem beszélve arról, hogy a csodás rózsaillat egész nap enyhén körbevett.

Amazonas kincse szappan

szappan2.jpg
Ha Neked is érzékeny, száraz, irritált, kipirosodásra hajlamos a bőröd, akkor ez a szappan Neked való. Ne keress tovább, megtaláltad a megfelelő szappant! Visszafogott színe és illata, krémes állaga kellemessé teszi használatát. Ez a szappan kizárólag olívaolajból készült, enyhe rózsafa illattal, az érzékeny bőr ápolására.  Tökéletes választás minden bőrtípus számára, de különösen ajánlott száraz és érzékeny bőrűeknek, valamint kisbabáknak, gyermekeknek is. Jó szívvel ajánlom férfiak érzékeny arcbőrére is, mivel illata egyáltalán nem hangsúlyos. Mivel olívaoljaból készült ezért nem habzik, használata során inkább krémes állagot tapasztalunk. Ezt a szappan a kisfiam is kipróbálta, és az ő bőrére is hatásosnak bizonyult. 

Szirmok titka szappan

szappan4.jpg
A Szirmok titka szappant biztonságos összetevői miatt még kisbabáknak és gyermekeknek, de száraz, érzékeny bőrű felnőtteknek is kiváló választás. Újszülöttek bőrének ápolására és gyengéd tisztítására is jó szívvel ajánlom. Tökéletes megoldás lehet olyan bőrproblémákra is, mint pl. az ekcéma, irritált bőr, de természetesen a normál bőr is meghálálja rendszeres használatát. Illatmentes szappan, a kamillavirág jótékony hatásával igazi nagyágyú a bőrápolásban. A kamilla, más nevén orvosi székfű az egyik legismertebb és legértékesebb gyógynövény. Virágzata számos problémára adhat kíméletes megoldást: elsősorban gyulladáscsökkentő hatása ismert, de használják még bőrirritációk enyhítésére, görcsoldónak, illetve emésztési panaszok, valamint érzelmi vagy fizikai kimerültség esetén. Enyhe „nyugtatószerként” is ismert, különösen az ideges vagy izgatott gyermekekre van jótékony hatással. 

Hogyan fürdessük álomba a babánkat a Szirmok titka szappannal?

1. 20-30 perccel az etetés után következzen a fürdés.
Éhes babát a legfinomabb fürdő sem képes megnyugtatni.

2. Ne kapkodjuk el a fürdetést! 
Még a fürdetés megkezdése előtt halkítsd le a telefonod, hogy senki ne zavarhasson meg, és készítsd össze a szükséges eszközöket - a törölközőt, pelenkát, hintőport, babaolajat -, hogy minden kéznél legyen. Készítsd elő a Szirmok titka szappant is. Ha ügyelsz arra, hogy a víz hőmérséklete állandó maradjon - például hagyod, hogy folyamatosan csordogáljon 37-38 °C-os víz -, akkor a babát 5-10 percig is a vízben tarthatod. A kicsi testét és a fejét mindig tartsd melegen a fürdővízzel. Fontos a fürdőszoba hőmérséklete is: 23-24 °C-os levegőhőfok mellett nem fog megfázni az apróság.

3. Kövesse a kezed a szíved ritmusát! 
Minél kényelmesebb számodra a fürdetés, annál jobban esik majd az a kicsinek.  Kellemes, relaxáló zene is szólhat halkan, miközben fokozatosan beleengeded az apróságot a vízbe, kezdve a kis lábaival, majd a hátával, és így tovább. Ringasd apró mozdulatokkal, simogasd lágyan, apránként öblögetve a kis testét a meleg vízzel. A szappant "habosítsd" fel a kezedben (ne lepődj meg, nem fog a hagyományos módon habzani, ez az olívaszappanok sajátossága, inkább krémessé válik), majd simítsd végig gyengéden kisbabád bőrét. Ügyelj rá, hogy a szemébe ne kerüljön. Végül öblítsd le bő, tiszta vízzel. Mosdókendőre nem is lesz szükség, a meleg, vizes, cirógató anyai kéznél nincs jobb. A Szirmok titka szappant elég kétnaponta alkalmazni a baba bőrének egészsége érdekében.

4. Ne félj a víztől
Miután kivetted a babát a vízből, azonnal bugyoláld be puha, vastag, meleg fürdőlepedőbe. Ha picit sírna, bújj közel hozzá, és a hangoddal, simogató kezeddel nyugtasd meg. Ha már nem annyira kicsi, hogy azonnal fel kell öltöztetni, lágy babamasszázsban is részesítheted, ha elég nyugodt: a masszázs kiválóan erősíti a kettőtök kapcsolatát, amellett, hogy ellazítja a babát, aki könnyebben szenderül álomba, és mélyebben is alszik majd.

A termékeket megtaláljátok a DEJA VU Világ webáruházban, ahol érdemes odafigyelni a kedvezményekre is. Törzsvásárlói kedvezmény jár 10.000 Ft feletti vásárlás esetén. A nagycsaládosok szintén kedvezményben részesülnek. Ráadásul ezek a kedvezmények összevonhatóak. Ami pedig a leglényegesebb, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát biztosítanak a vásárlástól számított 60 napon belül. 

Szeretettel ajánlom a DEJA VU Világ termékeit a figyelmetekbe!

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9813288829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása