sagiandi

Karácsonyi ragyogás a Rossettivel

2017. december 22. - sagiandi

A Rossetti bizsukkal nemcsak a hétköznapokban tündökölhetsz, de az ünnepek alkalmával is a legragyogóbb formádat hozhatod. A legszebb ékszerek és kiegészítők széles választéka garantálja a tökéletes megjelentést bárhol és bármikor. Ebben a cikkben megmutatom nektek, hogy én milyen ékszereket és kiegészítőket választottam karácsonyra.

img_4709.JPG

Nem múlthat el egyetlen adventi időszak sem úgy, hogy ne látogassak el egy karácsonyi vásárba. Régebben rendszesen Bécs volt a célpont, mert az ottani karácsonyi forgatag és a vásár hangulata, na meg az illatok azonnal elvarázsoltak és  maradandó élményeket hagytak bennem. Viszont az utóbbi években gyönyörű az adventi időszak Budapest belvárosában is.  A Bazilikánál megrendezett adventi vásárba minden évben  kilátogatok.  Imádok sétálni a faházak között, forralt bort inni, lángost enni, és apró kézműves ajándékokat vásárolni.

Ehhez a sétához idén igyekeztem igazán stílusos outfitet választani. A Rojtos végű kockás sál klasszikus karácsonyi darab, szerintem minden női ruhatárban ott a helye! Fantasztikus puha anyagával, szőrmés tapintásával és extra melegségével gondoskodik arról, hogy ne fázzunk.  Egy hasonló színű és mintájú harisnyát találtam még tavaly a Hádában és most ez a két darab együtt fantasztikus párost alkot. A fekete szőrmés turbán pedig az idei szezon egyik legtrendibb darabja. Egy örök klasszikus darabról van szó, amely szerintem mindenkinek jól áll. Szeretem benne, hogy puha,  meleg és finom szőrme tapintású.

img_4706.jpg

img_4439.jpg

Karácsonykor szeretek csillogó ékszereket viselni. A Wave karkötő szett 3 arany, 3 ezüst és 3 rose gold színű karperecből áll. Akár együtt, akár külön-külön is lehet viselni az egyes színeket, vagy kombinálhatjuk is egymással. Én mind a 9 kilenc karkötőt fogom viselni, mert csodás az összhatás, ha együtt vannak. A kollekcióhoz tartozik még a Wave gyűrű szett, a már említett három színben. Az extra csillogású ékszereket egy szolíd Gyöngyvirágos nyaklánccal koronázom meg, amely hosszú aranyszínű, apró fekete gyöngyökből és fehér virágokból áll.

img_4983.JPG

Még az utolsó nagy vásárlási hajrában nézzetek be a Rossmann és a Müller üzletekbe, ahol megtaláljátok ezeket a csodálatos ékszereket és kiegészítőket. Aki pedig szívesebben vásárol az Interneten, ajánlom figyelmébe a Rossetti bizsu webáruházát, ahol széles választékkal és állandó akciókkal kedveskednek a vásárlóknak. 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves Olvasómnak! 

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2313518359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása