sagiandi

Jean Louis David hajápoló termékek a mai kor hölgyeinek

2018. január 02. - sagiandi

Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, és azóta több mint 1200, a rohanó városi életmódhoz szokott nők és férfiak igényeit kiszolgáló fodrászszalonnal működik szerte a világon. Jean Louis David már a kezdetektől fogva egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Ezáltal vált a korszak kiemelkedő divatformáló személyiségévé. Ő az első fodrász, akinek frizura-fotói címlapokon jelentek meg a vezető divatmagazinokban.
jld.JPG
Nagyon megörültem, amikor lehetőségem adódott, hogy tesztelhetem a márka két hajápolási termékét. Mindig kíváncsisággal fogok bele a hajápoló termékek tesztelésébe, hiszen a festett szőke hajam gondos ápolást igényel. Fontos szempont az is, hogy mindig szép és ápolt legyen a hajam, viszont régen sokszor előfordult, hogy hajfestés után hamar kifakult a színe, és elvesztette a fényét. Szerencsére napjainkban már speciálisan festett hajra készült termékek széles skálája van segítségünkre abban, hogy sokáig megőrizzük hajszínünk ragyogó színét és egészséges fényét. Jean Louis David ezekre a speciális igényekre fantasztikus hajápoló termékeket alkotott meg korunk hölgyeinek.

jld1.jpg

Urbancare Color Booster

jld3.jpg

Ez a hajpakolás meghosszabbítja a festett haj színét,  emellett könnyen fésülhető és formázható lesz a haj. Három színezőfokozatban kapható, mindhárom maximális színmegőrzést és fényességet biztosít a festett hajnak. Argánolajat és keratint tartalmaz. Hatóanyagainak köszönhetően újjáéleszti a pigmenteket. A csokoládé verzió sötét hajúak számára ajánlott. A réz színű ideális vörös hajra és végül az arany (amit én is kipróbáltam) szőke és világosbarna hajúaknak ajánlott. 

Hajmosást követően, a törölközőszáraz hajra alkalmaztam. Diónyi mennyiséget oszlattam szét a hajamon, majd vártam 5 percet, hogy hasson. Lemosást követően a szokásos módon formáztam és szárítottam meg a hajam. Használata után selymesen puha és fényes lett a hajam, a színe pedig újból intenzív ragyogó szőke lett!

Fontos még megemlíteni, hogy megvédi hajunkat a káros UV sugaraktól, valamint a haj teljes hosszában ápol és gondoskodik arról, hogy mindig egészséges és csodásan fénylő legyen a hajkoronánk.

Jean Louis David Soin Booster de Couleur Doré  olyan termék, amely személyre szabja a haj színét, megerősíti a színeket, ami végül természetes hatást eredményez.

100% Hydra Urban Care hajápoló krém 

image016.jpg

Ez a hidratáló krém egy igazi  jolly joker a száraz és töredezett hajvégek ápolására. A Hydra Urban Care nappali krém folyékony és végtelenül könnyű emulzió melyet nem kell leöblíteni. Ez a könnyed formula behatol a hajba, az A-vitamin és a B5-es provitamin azonnal hidratál, és az eredmény pedig isteni puha és selymes haj! Akár minden nap használhatjuk, mert nem nehezíti el a hajat! Úgy képzeljétek el, mint egy kézkrémet, amit ha felkenünk, rögtön érezzük, hogy ápolja és bársonyossá teszi a bőrünket. Ez a krém is ilyen, ha látod, hogy száraz seprűs végű a hajad, csak nyomj a tenyeredbe egy borsónyit ebből a krémből, és masszírozd bele a hajvégekbe! A hatás azonnal tapasztalható, újra ragyogó, selymes és puha lesz tőle a haj! 

Mindkét termék nagy kedvencem lett, és jó szívvel ajánlom nektek is!

A Jean Louis Budapest szalonról, a szolgáltatásokról és a termékekről a weboldalon találtok további információkat!

Szeretettel,

Ságiandi

 


 

 




                        

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4613551379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tünde Katona78 2018.01.07. 12:50:58

Nekem nagyon fontos, hogy ápolt legyen a hajam, imádom a vörös színt, nagyon régóta csak vörös árnyalatú hajfestéket veszek, és hála istennek nem kopik le olyan hamar a szín, de egyszer kipróbálom én is a terméket!

sagiandi 2018.01.07. 21:54:24

@Tünde Katona78: nekem bevált a szőke hajamra!
süti beállítások módosítása