sagiandi

Csempésszük be a luxust a mindennapokba!

Bulgarian Rose termékek tesztelése - 1. rész

2018. január 23. - sagiandi

A rózsaolaj a múltban csupán a társadalom felsőbb rétegei számára volt elérhető, azonban ma már világszerte használják a vezető kozmetikai- és parfümmárkák.  A természetes rózsaolaj alapú termékek megóvják a bőrt a természet elemeitől és mindennapi életünk stresszhatásaitól. Természetes alapú terápiát nyújtanak testnek és léleknek, valamint segítenek megőrizni élénkségünket és szépségünket.

bg.jpg

A Bulgarian Rose – Karlovo cég több, mint 65 éve állítja elő saját üzemében a bolgár rózsaolajat és rózsavizet. A bolgár rózsaolaj a legdrágább, legértékesebb és világszerte legkeresettebb esszenciális olaj, mely kellemes illatával nyugalmat és tisztaságot sugároz. 

Elsőként a Bulgarian Rose Signature Spa  termékcsalád két termékét szeretném nektek bemutatni.  Ez a termékcsalád az egész világon nagyra értékelt rózsaolajat és rózsavizet kombinálja egy termékbe a tenger minden kincsével – kaviár-komplexszel, tengervíz koncentrátummal és barna alga-kivonattal. Ezek a fantasztikus összetevők gondoskodnak a bőr egészséges és fiatalos megjelenéséről.

Bulgarian Rose Signature Spa arckrém

bg4.jpg

Értékes növényi olajokkal, vitaminokkal és kaviárral ápolja ez a könnyű textúrájú krém az arcbőrt. A kaviár-komplex a kaviárból gondosan kinyert tápanyagokat tartalmazza, melyeket az aktin poliszacharidjaival és tengeri hínár -kivonattal elegyítve segít megnyugtatni a bőrt és stimulálja a sejtregenerációt. A kaviáros mélyhidratáló krém rózsaolajjal gondoskodik a megfelelő vízmegkötésről, így száraz, vízhiányos, érett és érzékeny bőrön is jelentős pozitív hatást biztosít. Naponta 2x használtam az arckrémet a gondosan megtisztított arcbőrömön. Kellemes illata azonnal magával ragadott. Ne gondoljatok erős és tömény rózsaillatra! Ellenkezőleg! Diszkrét, és nem hivalkodó illata van, amely a teljes beszívódást követően már alig érezhető. A krém gyorsan beszívódott, tökéletesen ápolta a száraz és érzékeny bőrömet, érezhetően nyugtatta és hidratálta. Nagyon megkedveltem a tesztelés során, mert a használatát követően könnyű volt a bőrömön eldolgozni az alapozót illetve napközben egyáltalán nem fénylett az arcom. Különösen tetszett még benne az is, hogy UV szűrővel  ellátott a termék, ezáltal megvédi a bőrt a káros napsugarak hatásával szemben.

Bulgarian Rose Signature Spa Revitalizáló Sampon

bg3.jpg

Ez a revitalizáló sampon természetes rózsaolaj, természetes rózsavízkaviár-komplex, PP-vitamin és barna alga kivonat tartalommal, kíméletesen tisztít, illetve helyreállítja a sérült hajszálakat, stimulálja a hajhagymákat és szabályozza a fejbőr faggyútermelését. Minden hajtípusra ajánlott, de különösen a felborult faggyútermelésű fejbőrre. Mivel gyakran mosom a hajam (általában hetente 3x, de van hogy naponta), ezért kíváncsi voltam, hogy a mindennapos hajmosás során vajon milyen a hatása. Nekem nagyon érzékeny a fejbőröm (gyakran viszket is), illetve vékony szálú, töredezett hajam van, ezért általában azokat a samponokat részesítem előnyben, amelyek festett töredezett hajra valók. Nagyon elégedett voltam a termékkel, mivel a mindennapos hajmosás során kimondottan hatásosnak bizonyult. Kíméletesen tisztított, megszűnt a viszketés és a hajam ragyogó és fényes lett! Természetesen a szokásos hajvég-ápoló termékeimet továbbra is használtam a hajmosást követően. 

Rose Original Stria elleni krém

bg2.jpg

Rose Stria elleni krém halványítja a meglévő striákat, és segít megakadályozni újabbak kialakulását; javítja a bőr rugalmasságát és a testsúly hirtelen változásaival szembeni alkalmazkodóképességét. Rendszeres használatával a bőr megőrzi simaságát és feszességét. A Rose Stria elleni krém hatékony összetevőkkel teszi hidratálttá, rugalmassá a bőrt, ezáltal a gyors növekedés hatására sem jelennek meg hosszanti irányú szakadások. A rózsaolaj vízmegkötő és kollagén termelést serkentő képessége folytán terhesség, hízás vagy gyors fogyás ideje alatt is biztosítja a bőr kellő rugalmasságát. 100%-os rózsaolajrózsavíz mellett tartalmaz még jótékony árnika kivonatot, zöldborsó-kivonatot, shea vajat, valamint kevés BHA-t, mely a hámlasztás elősegítésével közvetve serkenti a sejtmegújulást. A már meglévő striák teljes eltüntetésére egyetlen krém vagy csodaszer sem alkalmas. Sajnos a bőr ilyen jellegű károsodása nagy valószínűséggel maradandó dolog, ám mérséklésük és a további romlás elkerülése megfelelő ápolással megoldható. A Rose Stria elleni krém alkalmas e célra. Ezt a krémet esténként fürdés után masszíroztam a kezelni kívánt területeken. Mivel nekem alapvetően alig van panaszos terület a testemen (és az sem feltűnő), ezért ennek a terméknek a hatását nehezen tudtam felmérni. Alapvetően elmondhatom, hogy ahol használtam ott valóban érezhetően kisimította bőrfelületet. Az illata  nagyon kellemes, akárcsak a többi terméké. Könnyen beszívódott és nem hagyott maga után ragacsos érzést. 

RoseBerry Natúr Hámlasztó Arctisztító

Rose Berry Nature Hámlasztó Arctisztító gél a szennyeződések kíméletes eltávolítására és a bőr mélyreható tisztítására kifejlesztett kozmetikum. A rózsa, a goji bogyó és az aloé természetes összetevőivel gazdagítva a tisztaság mellett hidratáltságot és ragyogást biztosít az arcbőr számára, apró szemcsés állagának köszönhetően pedig eltávolítja az elhalt hámsejteket, így tehermentesítve arcunk érzékeny felületét. A mechanikai hámlasztás okozta mikrosérülések nem láthatóak, azonban bőrünk ragyogása, puhasága és egészsége nagyban függ ezek azonnali orvoslásától. A Rose Berry Hámlasztó Arctisztító rózsaolaj tartalmával azonnali regenerálást, nyugtatást biztosít, miközben az aloe kivonattal és goji bogyóval karöltve mélyen hidratál. 
Erre a termékre voltam leginkább kíváncsi. Mivel már évek óta egy számomra bevált márka arcradírját használom, ezért most magasra tettem a lécet. Ami nagyon tetszett a termékben, hogy áttetsző gél állagú és zselés textúrájú, könnyen felkenhető. A használat során alig érezhetőek a mikroszemcsék, ami számomra a biztonság érzését keltette már az első használat során. Mivel  érzékeny a bőröm, ezért számomra a biztonság a legfontosabb. Heti 2x használtam, a szokásos módon megtisztítottam a bőrömet a napi sminktől, majd körkörös mozdulatokkal simítottam át az arcomon, ezt követően pedig vízzel lemostam. Az arcbőröm teljesen felfrissült a használata után, az arcápoló krém sokkal gyorsabban beszívódott és reggelre üdébb és frissebb látvány fogadott. Természetesen itt is fontos megemlítenem a kellemes rózsaillatot, ami a terméket jellemzi.

SPA Energy fürdőgolyó

bg1.jpg

Az összetevőiben szereplő tej és avokádóolaj kombinációja gyengéden táplálja a bőrt. A tengeri só segít a méreganyagok eltávolításában, a tengeri növények kivonata pedig serkenti a keringést. Kellemes frissítő illatú fürdőgolyó, a vizet világoskékre színezi, és gyengéden habzik. 15-20 perc relaxáció mindenkinek jár! Imádtam az illatát és az avokádóolaj jótékony hatását! 

A rózsaolaj alapú termékek a legkiválóbb minőségűek és minden bőrtípus számára megfelelőek, különösen a száraz, az érzékeny, illetve az érett bőrtípusokra. A rózsaolajas aromaterápia nyugtató hatással van lelkünkre és csökkenti szervezetünk  stressz szintjét.

A termékek megvásárolhatók a Bulgarian Rose webáruházban.

Jó szívvel ajánlom nektek is a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4713598243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása