sagiandi

A manuka méz gyógyító ereje

Manuka Store mézes kozmetikumok tesztje

2018. február 22. - sagiandi

A Manuka méz egy olyan különleges méz, ami kizárólag az Új-Zélandon élő manuka bokor virágnektárjából származik és gyógyító ereje miatt természetes antibiotikumként használják az ott élő maorik már évszázadok óta. A manuka növény a sziget partmenti részén él és ezek a részek tökéletesen mentesek az ipari szennyezésektől, ezáltal az itt készült méz tiszta és vegyszermentes, hiszen ezek vadonélő növények és nem használnak ott növényvédő szereket sem. A bőr felszínén is csodákat művel a manuka méz. Sérülések, vágott és égési sebek, ekcéma, fekélyek gyógyulnak be sokkal gyorsabban és hegek tűnnek el a használata miatt.

img_8319.JPG

Ebben a bejegyzésben szeretném nektek közelebbről  is bemutatni ezeket a fantasztikus termékeket. Elsőként fontos tisztázni, hogy mit is jelent az, hogy 80% feletti tisztaságú a manuka méz. Egy mézről akkor mondható el, hogy manuka méz, ha a méz legalább 70%-a manuka bokorból származik.  A Parrs cég a Wild Ferns manuka mézet tartalmazó termékeinél garantálja a 80% feletti tisztaságot. Ezeket a kiváló minőségű termékeket ott helyben, Új-Zélandon készítik.



img_5640_1.jpg
Ezeket a termékeket rendeltem meg a webáruházon keresztül. Próbáltam széles körben választani az arc és testápolási termékekből. Így aztán ajakbalzsam, arcpakolás, szappan, testápoló és balzsam is került a virtuális kosaramba. A vásárlás rendkívül egyszerű és gyors volt, amely nálam nagyon fontos szempont. Nem szeretem ha hosszú percekig kell bíbelődnöm mindenféle mezők kitöltésével, amíg a pénztárhoz érek. Egy logikusan átlátható és gyors webáruház nagyban befolyásolja az első benyomásomat egy adott cégről. A rendelésemről rögtön megérkezett a visszaigazolás, majd 2 nap múlva a csomagot is házhoz szállították. A felnyitást követően szintén pozitív benyomásban volt részem. A termékek gondosan becsomagolva és szépen elrendezve üdvözöltek a dobozból. Gyárilag is nagyon igényes a csomagolásuk, hiszen 3D-s dekorációval ellátott kis dobozkában vannak elhelyezve. Viszont a magyarországi forgalmazó még selyempapírba is becsomagolta egyesével a termékeket. Ritkán találkozom ilyen precizitással, viszont mindig nagyon megörülök ha látom az odafigyelést és a gondos kezek munkáját egy terméken vagy csomagoláson.

Manuka mézes szappan

img_8338.jpg

A mindennapi tisztálkodásra ajánlom ezt a finom illatú szappant. A háromszor őrölt, elsőrendű 80+ Manuka mézet tartalmazó szappan hosszú időn keresztül biztosít tartós védőréteget a bőrön. Nyugtató, gyógyító és hidratáló hatásának köszönhetően a bőröm már az első használat után selymesen puha és friss lett. Csak a testünkön, az arcunkat kerülve használjuk. Tartós használat során sem szárítja ki a bőrt, Kiváló hatóanyagainak köszönhetően gyengéden ápolja és táplálja még a rendkívül száraz és érzékeny bőrt is.

Manuka mézes testápoló krém

img_5644_masolata.jpg

Valóban egy könnyű állagú testápolóval volt dolgom, finom illata az első használat során azonnal rabul ejtett. A krém elsőrendű 80+ Manuka mézet tartalmaz, amely rengeteg antioxidánssal, vitaminnal és fehérjével rendelkezik, hogy azok védjék, táplálják, és gyógyítsák a bőrt. Az édesmandula-, olíva-, kókusz- és szezám olaj azonnali hidratációt nyújt a fáradt, száraz bőr számára. A kamilla gyengéden nyugtatja a bőrt, hogy minden nap puha és lágy legyen. Abszolut kedvencem lett a termék, kiváló hidratálást nyújtott az extra száraz bőrömnek. Imádtam az illatát, amely sokáig körbelengett és fokozatosan engedett csak az intenzitásából. Az érzékeny bőrre is kiváló választás, hiszen a kamilla gyengéden nyugtatja a bőrt, így nem kell tartani semmiféle irritációtól sem.

Manuka mézes kondicionáló arcmaszk

img_7307.JPG

Ez a gyengéd Manuka mézes arcmaszk hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. Az E-vitamin és kollagén az antioxidánsokban gazdag zöld teával keverve védelmet biztosít a bőrnek, míg a méhpempő és virágpor megelőzi a korai öregedést, és egészségesen ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Ez a gél állagú arcmaszk egyszerű módja a bőr kényeztetésének rövid idő alatt, tele bőrbarát összetevővel. Hetente 2 alkalommal használtam, az esti alapos arctisztítást követően. Felvittem a maszkot az arcomra, majd hagytam megszáradni, ez körülbelül 10-15 percet jelentett. A maszk egy teljesen áttetsző állagú, végtelenül könnyed gél, amely vékony réteget képez a bőrön, és ahogy az értékes tápláló anyagok beszívódnak a bőrbe, úgy szépül meg a mi arcunk is. Nekem elsőként az tűnt fel, hogy a hatóidő lejárta után szinte alig maradt az arcomon a gélből. Valószínűleg a bőröm szomjazott ezekre a szuper összetevőkre és mindent magába szívott. Az eredmény pedig sima, bársonyos élettel teli ragyogó bőr lett! 

Manuka mézes hidratáló kézkrém

img_6166_masolata.JPG

Ez a gyorsan felszívódó kézkrém több mint 10 természetes bőrbarát összetevőt tartalmaz, hogy a kezeink selymesen simák legyenek. A készítmény 80+ Manuka mézet, illetve Prosina-t tartalmaz, ami az új-zélandi juhok gyapjújából kivont hidrolizált keratin. Ez a kombináció bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát, illetve a körmök ellenálóképességét és szerkezetét. Ezen kívűl a shea vaj kombinációja az édes mandula- , oliva- , mogyoró- és narancshéj olajjal visszaállítja a bőr rugalmasságát és puhaságát. A hozzáadott kamilla és golgotavirág segít a fáradt kezek nyugtatásában és gyógyításában. Ez az a kézkrém amelyet az irodámban tartok, és ha napközben úgy érzem, hogy szárazak a kezeim, akkor rögtön be is kenem vele. Nagyon szeretem a manuka méz illatát, ahogy munka közben betölti körülöttem a levegőt. Olyan érzés fog el, mintha kitavaszodott  volna körülöttem és virágba borultak volna a fák. Egy munkával teli hétköznapon higgyétek el nincs is jobb, mint néha egy-két percre megállni és bekrémezni a kezünket. Nekem ez a kis szertartás mindig beválik és picit kizökkent a monoton munkából. Na persze a végeredményről se feledkezzünk meg: bársonyos, ápolt puha kacsók és szép egészséges körmök!

Manuka mézes itt, ott és mindenhol balzsam

img_7703.jpg

Egy igazi kis tégelybe zárt jolly jokerral van dolgunk! Ez az intenzíven nyugtató balzsam elsőrendű 80+ Manuka mézet tartalmaz, amely antioxidánsokban, fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A 100%-ig természetes balzsam annyira sokoldalú, hogy nálunk is a család kedvence lett! A szegfűszeg- és Manuka olaj, illetve a calendula és kamilla segítenek a bőr gyógyulásában és nyugtatják az irritált részeket. A papaya, mangó, és shea vaj gazdag kombinációja intenzív hidratálást biztosít, míg a szőlőmag- és csipkebogyó olaj táplálja és védi a bőrt. Mi a tél folyamán leginkább a száraz talpacskáinkra használtuk a kisfiammal. Nagyon megkedvelte ő is a kellemes illatát, és gyakran kentük be vele esténként érzékeny bőrét. Nekem szintén a száraz talpaimra volt igazán hatékony, nagyon hamar helyrehozta a száraz részeket és a repedéseket is eltüntette. De használhatjuk még a test bármely pontján berepedezett száraz bőrre, száraz ajkakra, körömágyra, rovar csípésekre, vagy bármilyen fájó pontra a testen és az arcon. A hatása már az első használata után érezhető lesz!

Manuka mézes hidratáló ajakbalzsam

img_6956.JPG

Amilyen pici, annyira hatékony ápolást nyújt a száraz ajkaknak ez a balzsam. Az egyik legnépszerűbb terméke a cégnek ez az ultra kondicionálást nyújtó ajakbalzsam, amely mélyen hidratálja a száraz, repedezett ajkat. Az elsőrendű 80+ Manuka méz, az E-vitamin, a shea vaj, a napraforgó olaj, és a méhviasz keveréke védi, hidratálja, és puhítja az ajkat. A Wild Ferns ajakápoló termékei természetes méhviaszt tartalmaznak, amely kivételes hidratáló hatásáról híres. Ez a kicsi tégely egész télen ott lapult a kabátom zsebében, így amikor csak szükségem volt rá azonnal a segítségemre sietett. A hideg téli levegőtől gyakran kicserepesednek az ajkaim és bizony az iroda száraz levegője sincs jó hatással az ajkaimra. Ezzel a balzsammal viszont ha bekentem rögtön éreztem, hogy tartósan védi és ápolja az ajkaimat. Nagy kedvencem lett a tesztelés során, és biztos vagyok benne, hogy ez lesz az a termék, amely ha elfogy akkor újra rendelem. 

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki a Manuka Store  mézes termékeket és tapasztalja meg a semmihez sem hasonlítható hatásukat. 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4813689928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása