sagiandi

Szépüljünk Zanzibár kincseivel - 2. rész

ZanZa natúrkozmetikum teszt

2018. április 11. - sagiandi

unnamed_1.jpgZanZa natúrkozmetikumok Afrika természeti kincseit hozzák el otthonunkba kozmetikumok formájában azért, hogy sokáig megőrizhessük bőrünk szépségét és egészségét. Ezek a kozmetikumok gazdagok vitaminokban, regeneráló és ápoló anyagokban, esszenciális olajokban, finomítatlan növényi olajokban és vajakban. 

 

 


Ahogy már az előző cikkemben is írtam, különösen nagy öröm, hogy használhatom a ZanZa termékeit. A Zanza termékek a Seaweed Centerben  készülnek, ahol többnyire nők dolgoznak. Az itt dolgozó nők  a fizetésükből tudják finanszírozni gyermekeik taníttatását, mivel Tanzániában az oktatás nem ingyenes. Tehát minden egyes eladott kozmetikummal egy gyermek taníttatását segítjük és ezzel esélyt kapnak ezek a gyermekek arra, hogy egy jobb és szebb jövő kapui nyílhassanak meg előttük.

Mostani cikkemben újabb termékeket mutatok be nektek, melyek ismét elvarázsoltak a hatásukkal és az illatukkal. Nézzük sorban melyek voltak ezek! 

Hello Jasmine fürdőgolyó

img_9613.jpg
Bertold fiacskám erre a fürdőgolyóra lecsapott, pedig szerintem csajos a csomagolása is, meg úgy összességében a megjelenése is. Na mindegy. Szóval közölte velem, hogy ez a fürdőgolyó akkor az övé, és leszek szíves magára hagyni amíg fürdik, mert nincs szüksége közönségre sem. Tehát így történt, hogy ennek a csodás jázmin illatú finomságnak a közelében rövid ideig tartózkodhattam, és végül csak az "ott hagyott" illatával találkoztam a fürdőszobában. Viszont a kókuszolaj tartalma finom puhává és selymessé varázsolta a gyermekem bőrét, és a fürdés után még sokáig érezhető volt a jázmin kellemes, lágy illata. 

Zen & Calm szappan

img_9582.jpg

A ZanZa Zen & Calm szappant azért kedvelem, mert egy fárasztó nap után igazi felüdülés vele a fürdés, hiszen  frissességet és nyugalmat áraszt, miközben lemossuk magunkról a "nehéz nap porát". Ápoló összetevői, mint a pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgó olaj, mangóvaj, ricinus olaj, és a szappanban található csalán por révén a bőröm gyorsabban regenerálódik, kellemes illata pedig kiválóan hat az érzékeimre is. Jól esik vele esténként a tisztálkodás, mert nemcsak nyugtató és kellemes illatot áraszt, de a fürdés után felfrissülök és úgy érzem a gondolataim is kitisztulnak és sokkal kiegyensúlyozottabban lépek ki a fürdőkádból. 

Miss ZanZa szappan

img_9593.jpg

A Miss Zanza szappant úgy érzem nekem találták ki, ugyanis a ZanZa gondolt azokra a hölgyekre is, akik a klasszikus illatokat kedvelik. Én pedig ilyen vagyok. Imádom az újdonságokat, de vannak olyan illatok, amelyeknek egyszerűen képtelen vagyok ellenállni. És a Miss ZanZa pont ilyen. Kellemes púderes illata magával ragadó, minden tisztálkodás során egy igazi dívának érzem magamat! Illata gyengéden öleli körbe a testemet és még sokáig élvezhetem a bőrömön az ápoló összetevők hatását, mint a kókuszolaj, olívaolaj, napraforgó olaj, kakaóvaj, szójaolaj, mangóvaj.

Rubin shea vaj testápoló mix, B5 provitaminnal

img_9577.JPG

Egy igazi kényeztető testápolóval van dolgunk, ugyanis 5 féle olajjal  ápolja a bőrt. Többek között tartalmaz finomítatlan shea vajat, avokádó olajat, ricinus olajat, napraforgó olajat, szűz kókuszolajat, aloe verat és B5 provitamint. A B5 provitamin hosszan tartó hidratálást biztosít, az aloe vera pedig segíti a teljes, mélyebb felszívódást. A testápoló illata egyedi és különleges, ami kellemes gyümölcsös illat, és a felszívódás után még sokáig érezhető a bőrön. Már az első használat után a bőröm selymes tapintású lett, és a hatása egész napra garantálta a bársonyos és ápolt bőrt. Nem hagyott maga után zsíros és olajos hatást.

JÁDE luxus testápoló shea vaj

img_9595.jpg

A Zen&Calm szappannal való tisztálkodás után, ha szeretnénk még fokozni a szappan hatását, akkor nyugodtan vessük be a Jáde shea vajat.  Igazi luxus a bőrnek ez a termék, amely a legkiválóbb ápoló olajak egyvelegéből készült. A shea vaj, kakaóvaj, szűz kókuszolaj, avokádó olaj és a ricinusolaj gondoskodik arról, hogy a bőrünk ápolt és rugalmas legyen.  Egzotikus illata pedig segíti a relaxálást és a fürdés utáni ellazulást. Ajánlom figyelmetekbe a két termék együttes használatát, egészen varázslatos hatást fejtenek ki, ha párban használjuk őket.

Összefoglalva a tapasztalataimat, továbbra is jó szívvel ajánlom a ZanZa termékeket mindenkinek. Érzékeny bőrűek is bátran próbálják ki a ZanZa natúrkozmetikumokat, nem fogja kiszárítani a bőrt sem a fürdőgolyó, sem a szappanok! Nekem rendkívül érzékeny bőröm van, de semmiféle irritációt vagy bőrszárazságot nem tapasztaltam a használat során. A teljes termékkínálatot a webáruházban találjátok!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr5413825454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása