sagiandi

Walkmaxx - az intelligens cipő

2018. május 24. - sagiandi

Nőként igyekszünk minden nap csinosak lenni, szeretünk divatosan, stílusosan öltözködni. Követjük a legfrissebb irányzatokat és nehezen tudunk ellenállni egy-egy szép cipőnek, főleg ha még arra is odafigyelünk, hogy összhangban legyen az öltözködésünkkel. Sok esetben képesek vagyunk lemondani a kényelemről is, egy-egy mutatósabb darab esetén. De választhatunk olyan cipőt is, amely időtlen stílusú, sportos és trendi, mindemellett biztosítja a lábaink kényelmét. Én a Walkmaxx szabadidőcipőt választottam!

img_1246.JPG

A kényelmetlen, nem megfelelő cipő komoly ízületi fájdalmakhoz, akár lábfejünk deformálódásához is vezethet. Ha a lábunk fáj, mindenünk fáj. Pedig ennek nem kell így lennie. Ezért kiemelten fontos lenne olyan cipőkben járnunk, amelyek alkalmazkodnak lábunk anatómiájához, hogy a cipőben töltött hosszú napok ne vezessenek fájdalomhoz, hosszabb távon pedig ízületeink károsodásához. Az vitathatatlan, hogy a cipő öltöztet, harmonizálnia kell az öltözékkel, mert miként legyen valaki jólöltözött, elegáns, ha a cipője nem éppen egy szép darab?! Én megtaláltam az arany középutat (szó szerint), hiszen a Walkmaxx cipőben minden egyesül:  a jó, a szép, a mutatós, a kényelmes és a divatos is.
img_0861.JPGMiben segített nekem ez a cipő?

Először is, rendkívül kényelmes, nem izzad bele a lábam, így a melegebb tavaszi napokon is kellemes komfortérzetet biztosít. Régebben gyakran előfordult velem, hogy egy-egy pörgősebb nap után bedagadtak a bokáim és borzasztóan fájt a lábam. Különféle krémekkel enyhítettem mindig ezeket a tüneteket. Viszont mióta a Walkmaxx-ot viselem ezek a panaszok teljesen megszűntek, nem tapasztaltam lábduzzanatot és lábfáradtságot sem.

img_1008.JPG

A Walkmaxx cipő használatával jobban megdolgoztathatjuk izmainkat mint a normál cipőben, a különleges talpkialakításnak és a gördülő mozgásnak köszönhetően. Ezáltal javul a vérkeringés, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi, így a cellulitisz látványa csökkenhet, illetve a zsírszövetek kevésbé tudnak lerakódni.

Milyen érzés volt Walkmaxx cipőben az első napokban?

Először furcsa volt, meg kellett szoknom, hogy gördülő talpakon járok, éreztem, hogy az egyensúlyom teljesen máshova tevődik és a járásom is ruganyossá vált. Ez az érzés hamar megszokható, nekem már a második napon természetes volt a Walkmaxx cipőben. 

img_2705.JPG

Walkmaxx cipőben járni olyan mintha a homokban sétálnánk, hiszen ez a járás legegészségesebb módja. Kiváló megoldás azoknak akik álló munkát végeznek, mert a sokkal egyenesebb tartás miatt jobban osztja el a testsúlyt mint a hagyományos cipők. Segít erősíteni az izomzatot, hatékonyabbá tenni az edzéseket, így jobb közérzetet biztosít egész napra. Kiváló hosszabb sétákhoz is, hiszen nem fárad el a láb, sokkal tovább bírja a terhelést is.

A hétvégén túrázáshoz is kipróbáltam és tökéletesen teljesített. Gond nélkül megmásztam az Odvaskő-barlanghoz vezető lépcsőket. A barlang felett egy hatalmas szikla is tornyosul, ahonnét csodálatos bakonyi panoráma terül elénk. Ezt a látványt sem mulasztottam el és a Walkmaxx cipőmben másztam fel a szikla csúcsára, ahol ez a látvány fogadott! Pazar, igaz?

img_2432.jpg

Ne feledjük a lábunk dönti el végső soron, hogy jó-e a cipő! 

Jó szívvel ajánlom nektek is a Walkmaxx szabadidő cipőket és a nyári kollekció új darabjait is!

További információt itt találtok: http://links.walkmaxx.hu/c/19468231

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4213995330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása