sagiandi

Minden nő egyedi, ahogy minden bőr is egyedi

Mr. Body termékek tesztelése

2018. június 21. - sagiandi

Minden nő egyedi, ahogy minden bőr is egyedi.  Mr. Body azért dolgozik, hogy termékeivel valami újat, valami mást, valami jobbat nyújtson nekünk, nőknek.  Számára minden nő szép és minden nő különleges. Arra bíztat bennünket, hogy merjünk kittűnni a tömegből és legyen saját stílusunk! Mr. Body szerint az önbizalom csodálatos dolog, s erre bátorít mindannyiunkat, termékeivel pedig szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a nők önbizalma még stabilabb és erősebb legyen.

img_9776_2.JPG

Ha Mr. Body terméket választunk, biztosak lehetünk abban, hogy prémium minőségű, valódi natúr kozmetikumokat vásárolunk, amelyek tényleg hatékonyak. A tesztelés alatt nagyon megkedveltem a kozmetikumokat, ugyanis azonnal éreztem hatásukat a bőrömön. S hogy miért is hatásosak? Azért, mert csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok kerülnek a termékekbe és 100% tisztaságú illóolajok. 

mrbody1.JPG

Most pedig ismerkedjünk meg a személyes kedvenceimmel és azok jótékony hatásaival!

Active Lotion - izomlazító masszázshoz

mrbdoy3.JPG

A valaha kipróbált legjobb masszázs lotion - mindenkinek melegen ajánlom! Kellemes illata, melyből számomra a levendula fantaszikus aromája érződik ki leginkább, fantasztikus lazító nemcsak a testnek hanem a léleknek is. 5 gyógynövény gondoskodik arról, hogy a legkiválóbb hatóanyagok ápolják bőrünket és enyhítsék a sportolás vagy megerőltetés hatására kialakult fájdalmat. Nekem gyakran fáj a lábam, ugyanis a munkahelyen naponta többször futok fel s le 3 emeletet, amely napközben nem okoz problémát, azonban este mikor lepihenek, akkor érzem igazán, hogy fájnak a lábaim. Ilyenkor jól esik a Mr. Body masszázs lotion, mellyel végig simítom mindkét lábamat vagy ha van kedvem, s erőm is engedi gyengéden meg is masszírozom a vádlikat. Pillanatok alatt szinte elzsibbadnak a lábaim, s a fájdalom is azonnal enyhülni kezd. Reggelre nyoma sincs az előző napi izomláznak vagy a lábfájdalomnak.  MSM-t tartalmaz, amely a szervezet megfelelő működéséhez szükséges elem; támogatja az izmok,- ízületek működését, emellett segíti, a kollagén termelést.

Nyugtató érintés testápoló és Ultrabalzsam

mrbody4.JPG

Családanyaként az első helyen a gyermekem áll és az Ő egészsége. A kisfiam bőre talán még az enyémnél is érzékenyebb. Neki mindig viszket, mindig száraz és állandóan kipirosodik. Csak egy kicsit megvakarja valahol és a nyomában máris egy hatalmas piros folt marad, amely még órák múlva is látható. Azért kedveltem meg ezt a testápolót, mert mindkettőnk bőrével csodákat tett. Esténként osztozkodtunk rajta, de öröm volt látni, hogy milyen puha és hidratált lett a gyerkőc bőre és az enyém is. Büszke vagyok a kisfiamra, amiért  a bőrápolásban már teljesen önálló, saját magát krémezi be, mert már tudja, hogy a bőrének mire van szüksége.  Nagyon aranyos amikor odajön hozzám, hogy szippantsam be a szuper illatát. A testápoló illata kellemes mandula illat, amely egyáltalán nem hivalkodó, ezért hamar megkedvelik a gyerekek is. Jó szívvel ajánlom tehát az érzékeny bőrű családok részére, hiszen ez a testápoló a család minden tagja számára védelmet és irritáció mentes hidratálást nyújt. Ez a testápoló 80 % termálvízzel dúsított és értékes olajokat tartalmaz, amelyek ápoló hatása azonnal megnyugvást nyújt az érzékeny bőr számára.

Ultrabalzsam

Egy igazi mini csoda, minden benne van amire télen-nyáron szüksége lehet a bőrünknek. A táskámban állandóan tartok egy olyan mini krémet, ami ha baj van azonnal előkapható. Most Mr. Body Ultrabalzsam a hű társam már tavasz óta. Nagyon szeretem, mert ha napközben bármikor úgy érzem, hogy húzódik a bőröm, vagy cserepesek az ajkaim, vagy valahol száraz és érdes a bőröm, azonnal segítséget nyújt. Kellemes shea vaj illata szinte nem is érezhető, de hatása annál inkább. Az is előfordult már, hogy a száraz hajvégeimre masszíroztam belőle egy keveset, hogy a "seprűs" hatás ne legyen szembetűnő. De a száraz sarkaim vagy a könyök száraz foltjaira is kiváló ápolást nyújtott. 

Gyengéd krémszappan, érzékeny bőrre

mrbody2.JPG

Nagyon kedvelem a gyógynövényeket, de legfőképp azt, ha egy szappanban viszontlátom a hatásukat s a csodálatos szirmaikat. Viszontlátom azt a gyulladásgátló és csillapító hatást, amelyet a Juventus gyógyvíz, az árnika, a kamilla, és a körömvirág értékes kivonata garantál. Extra szűz olívaolaj tartalma, illetve a sheavaj, amely nyugtatja és egyben regenerálja a bőrt, továbbá magas kakaóvaj tartalma mind-mind biztosítják a bőr védelmét. Szeretem benne az enyhe kakaóvaj illatot, s azt is, hogy fürdés közben virágszirmok borítják a testemet. Gyengéd és mérsékelt habzású, tökétes tisztító és ápoló hatása pedig már az első tisztálkodás után megmutatkozik. 6 hónapos kortól pedig már babáknak is alkalmazható. 

A Mr. Body termékek szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek, ezért garantált prémium minőség. A termékek Magyarországon, kézzel készülnek, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól mentesek, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat és parabéneket. Mentesek a viszketést kiváltó SLS-t és SLES-től is, hiszen azok irritálják és szárítják a bőrünket. Nem végeznek állatokon kísérleteket, mert szeretik az állatokat! 

Nekem mindegyik termék maximálisan elnyerte a tetszésemet, ezért jó szívvel ajánlom nektek is! A teljes választékot keressétek a webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4514062577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása