sagiandi

Gondoskodó bőrápolás, amit minden gyermek szeretni fog

Pezoderm fürdető krém és védőkrém teszt

2017. június 01. - sagiandi

img_7183.JPG

Sok cikkemben írtam már arról, hogy mennyire érzékeny és száraz bőröm van. Sajnos a 7 éves kisfiam ugyanezzel a problémával küzd. Fiú létére gyorsan megszokta a bőrápolás fontosságát, és ma már ott tartunk, hogy bizony egy-egy krém birtoklása miatt képes velem összeveszni. Az esti fürdés és az azt követő testápolás a napi rutinunk részeként mindig sok nevetéssel és játékkal telik.

A fürdőkádunk szélén csak növényevő dinókat tűrünk meg, ugyanis a húsevőkkel nem vagyunk jóban. Viszont pár hete ez a díszes társaság kiegészült két tégellyel.

A Pezoderm termékcsaládja érkezett hozzánk tesztelésre. Egy fürdető krém és egy védőkrém formájában. Bertold érdeklődve fogadta a termékeket, először megszagolgatta, majd el kellett olvasnom a feliratokat és a leírásokat, melyet türelmesen végighallgatott.

Az első esti fürdésnél kicsit csodálkozott, hogy a fürdető krém valójában krém állagú, és azt hitte anyuka valamit összekevert. Mondtam neki, ez most valami különleges dolog lesz, próbáljuk ki! Diónyi mennyiséget vettem a tenyerembe, és felvittem a bőrére. A krém az első használat után láthatóan egy védelmi réteget képezett a bőr teljes felületén.

Miért is ajánlott az egész család részére?

  • alkalmas száraz, érzékeny, irritált vagy normál bőr gyengéd tisztításához.
  • már fürdés közben is kiválóan ápolja, és karban tartja a babák és kisgyermekek bőrét is
  • komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is
  • kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől
  • olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát
  • fejbőrön is használható
  • az arcbőrt is gyengéden tisztítja
  • testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken

Fürdés után pedig a védőkrémet is használtuk. A védőkrém egy sűrű állagú, finom levendula illatú krém. A rendszeres használat során azt tapasztaltuk, hogy kicsit nedves bőrön a legkönnyebb vele dolgozni. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzést. Nemcsak testápolásra használtuk, hanem pattanásokat is kezeltünk vele eredményesen, illetve a hétvégén egy kisebb horzsolás esetében is használtuk, ahol szintén jól szerepelt, és hamar elkezdődött a sebgyógyulás.

instasquare.png

A Pezoderm védőkrém kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható. Összetevői révén az érzékeny bőrűek is használhatják. A benne található Jojobaolaj viaszos észterei nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez (mely a bőrünket védő hidrolipid film része), így kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatásúak. Az avokádó olaj tartalma kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is. A napraforgóolaj tartalma miatt hatékony emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében. Levendula olaj tartalma, hatásos fegyver lehet a gombás fertőzések elleni harcban. Vitamin, Panthenol és Bisabolol tartalma miatt kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

Aki imádja a levendula illatát, annak nem hiányozhat a polcáról ez a krém sem!

Mindkét termék Magyar Termék Nagydíjas termék, 2015-ben elnyerték a Magyar Termék Nagydíj minősítő trófeát, tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd bőrápoló termékek, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi a termékeket. Nem tartalmaznak színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható.

bbpezo.jpg

Összességében nagyon jók a tapasztalataim, mindkét termék kiváló ápolást nyújt az egész család számára. Nálunk sajnos bekövetkezett az, ami azt hittem, hogy csak a lányos anyukákkal történhet meg. A kisfiam közölte velem, hogy Anyuka, ezek a krémek az enyémek! Hoppá… Titokban kell használnom, amikor nem látja. Szóval kedves anyukolleginák, vigyázzatok!

Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos ajánlásával!

A termékek elérhetők

a DM üzleteiben, illetve a patikákban,
valamint a www.eventuspharma.hu webshopon. 


Nyíregyházán
a Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinikán 

www.dermaart.hu
www.facebook.com/dermaartclinic.hu

 és  a Derma-Art Szépségpont
www.facebook.com/szeretemaborompont

 

Szeretettel,

Sagiandi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr812551679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09. 12:20:15

Nagyon szeretem a levendulát biztos nagyon jó ez a krém is kipróbálom :)

sagiandi 2018.01.09. 12:36:30

Nekünk nagyon jó volt! Ezért merem ajánlani minden gyerkőcnek! :)
süti beállítások módosítása