sagiandi

Fedezd fel Te is a természet kincseit

Vivian Weiss natúrkozmetikum teszt

2017. július 21. - sagiandi

fullsizerender_3.jpg

A természetes megoldások híve vagyok és hiszek a gyógynövények erejében, mégpedig azért, mert természetes úton állítják helyre az egészséget és segítik megelőzni a betegségek kialakulását. Napjainkban egyre többen hívják segítségül a természetes gyógymódokat és alapanyagokat, amelyek széles választékban elérhetőek. Vivian Weiss neve biztosan sokak számára még ismeretlenül cseng. Nekem is újdonság volt, és nagy érdeklődéssel fogtam bele a tesztelésbe. 
Vivian Weiss filozófiája szerint csak bio termesztésből származó nyersanyagokat használ fel és környezetbarát környezetben készíti termékeit Dél-Németországban. Évente újra minősítteti termékeit, ezzel is garantálva vásárlói számára a legkiválóbb minőséget. Számukra fontos az egészséged. Ezért kötelességüknek tekintik, hogy olyan termékeket kínáljanak melyek nem tartalmaznak ásványi olajat, színezéket, vazelint és szilikonokat és természetesen mesterséges illatoktól is mentesek.

A hagyományos kínai gyógyászat sok receptet ismer, mely segít a gyönyörű, egészséges és hibátlan bőr megőrzésében. Vivian Weiss szenvedélyesen kutatja a hagyományos kínai gyógyászat receptjeit termékei számára. Bizonyos esetekben még tovább is finomítják az évszázados hagyományokon alapuló recepteket.

A HelloNature webáruház jóvoltából lehetőségem nyílt 4 féle Vivian Weiss terméket kipróbálni, most ezeket a termékeket szeretném nektek is bemutatni.

Arctisztító gél és tonik

img_9738_2.JPG

A Vivian Weiss tisztító gél gyógynövény kivonatok összetett keverékét tartalmazza, mely hozzájárul a bőr teljes körű tisztításához anélkül, hogy szárítaná a bőrt és folyamatosan csökkenti a bőrirritációt. A szennyeződéseket gyengéden távolítja el. Kimondottan érzékeny és száraz bőrre ajánlott. 

Nagyon megkedveltem mindkét terméket. A gél kíméletesen de alaposan tisztította a bőrömet, a smink maradványait maradéktalanul eltávolította. Kellemes gyógynövényillata teljesen elvarázsolt.

A Vivian Weiss Arctisztító tonik értékes, különlegesen válogatott növényi kivonatok keverékét tartalmazza, mely gyengéden tisztítja a mély pórusokat és antibakteriális hatású. Csökkenti a bőrirritációt és szabályozza a faggyútermelést. A bőr finom pórusú, tiszta és friss lesz. Naponta 2x használtam a tonikot, egy vattapamaccsal gyengéden áttöröltem az arcomat, az arctisztító gél használatát követően. A bőröm teljesen felfrissült, kellemes tapintású lett, és nem okozott semmilyen irritációt.

Aloe Vera sampon

cmcg8649_1.jpgEz a  mild sampon különlegesen válogatott keveréke az értékes, természetes nyersanyagoknak, melyek gyengéden és teljeskörűen tisztítják a hajat és a fejbőrt anélkül, hogy kiszárítanák azokat. Az aloe vera és az E-vitamin kényezteti a hajat és a fejbőrt és gyengéden hidratál. A hajam erős, selymes és csillogóan fényes lett már az első hajmosás után. Mivel nekem száraz a hajam, ezért minden hajmosás után teszek rá balzsamot vagy hajápolót. A sampon után argán olajos hajápolót használtam. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, ugyanis sokáig frissen tartotta a hajam. Nem zsírosodott, nem állt össze, hanem selymes és lágy tapintású maradt több napon keresztül.

Testápoló

blyn0768.jpgA testápoló illata a többi termékhez hasonlóan egy finom és lágy illat. A jótékony gyógynövények illatát, egy kellemes citrusos illat egészíti ki. Lágy, könnyen kenhető formula, amely gyorsan beszívódik. Nagyon megkedveltem ezt a terméket is, hiszen puhává varázsolta a bőröm, már az első használat után. Rendszeres használatával a bőröm hidratált lett és bársonyos tapintású.

Vivian Weiss elkötelezett a bolygónk, a természet és az állatvilág iránt. Ezért termékeiket sosem tesztelik állatokon.

A Vivian Weiss termékek:
- színezék mentesek
- ásványi olaj mentesek
- állati eredetű alapanyagoktól mentesek
- mesterséges illatanyagoktól mentesek
- kőolaj származékoktól mentesek
- 100% német termékek

A termékek megvásárolhatók a https://www.hellonature.hu/ webáruházban. A HelloNature webáruház csak a nemzetközi, hiteles minősítéssel rendelkező termékeket forgalmazza! 

Ezek a prémium natúrkozmetikumok kiválóan ápolják bőrünket a gyógynövények erejével. Nem okoznak kellemetlen bőrirritációt, és az érzékeny bőrre is kiválóan alkalmazhatóak. 

Jó szívvel ajánlom nektek is!

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8612678099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása