sagiandi

Nyári felfrissülés a MediNatural arcpermeteivel

2018. június 06. - sagiandi

Mi frissíthetné fel jobban a megfáradt arcbőrt, mint a tiszta víz? Persze még jobb, ha különleges összetevőket is tartalmaz, amelyek ápolják és üdévé varázsolják az arcbőrünket. A MediNatural arcpermetek nemcsak hidratálják és egészségesen ragyogóvá varázsolják a bőrünket, hanem kellemes illatukkal még a hangulatunkra is jótékony hatást gyakorolnak. 

img_8221.JPG

Miért szeretem a Medinatural Arcpermeteket? 

1. Egész nap az íróasztal mellett dolgozva, jól esik pár perc felfrissülés, amikor elég 2 fújás az arcomra, és máris jobban érzem magam. 

2. Gyorsan és hatékonyan hidratálja a bőrömet. Persze ez még nem mentesít az alól, hogy sok-sok folyadékot (főképp vizet) is inni kell a meleg nyári napokon, de ebban segít, hogy a nap által okozott bőrszomjúságot enyhítsem. 

3. Smink alá és fölé is használhatom. Smink alá azért jó, mert felerősíti a hidratáló krém hatását, kimondottan hatásos a fáradt és megereszkedett bőr ápolásában. A krémünk hatásfokát megemeli és tökéletes alapot biztosít a smink felviteléhez is. De ha nem muszáj, nyáron ne sminkeljünk, vagy csak BB krémet használjunk. Kipróbáltam sminkre fújva is: külön örültem, hogy a sminkem maradt a helyén, és jól esett a friss érzés és a kellemes illat, amely még jó ideig érezhető volt. 

4. Szabályozni tudom ezekkel a termékekkel a bőröm olajosságát is, ugyanis az esti bőrápolási rutin során segít az arcápoló olajok optimális felszívódásában is.

+1. Fiúk is használhatják! 

BIO Levendula frissítő, hidratáló arcpermet

img-3259_1.JPG

Igazi felüdülés a nagy melegben! Kellemes levendula illata egyszerűen magával ragadó! A legtöbb bőrtípushoz jól alkalmazható, különösen előnyös a használata heges, zsíros, pattanásos bőrre. Az érzékeny bőrömön nem okozott semmiféle kellemetlen érzést, és nem volt szárító hatása sem. Azonban használatával garantált a test és a lélek felüdülése! 

Damaszkuszi rózsa arcpermet

img-3260.JPG

A mennyei rózsaillat garantáltan rabul fog ejteni mindenkit! Minden bőrállapotra ajánlott, de különösen az idősödő és érett bőr ápolására fejlesztették ki, azonban tónusjavító, élénkítő hatásából minden típusú arcbőr profitál. Mivel nekem már megjelentek az apróbb ráncok a szemem környékén illetve a nevetőráncaim is bizony mélyülnek évről-évre, ezért ezzel az arcpermettel veszem fel ellenük a harcot. Jó érzés amikor érzem a bőrömön a hatását. 2 fújás elegendő, a bőröm azonnal magába szívja az értékes hatóanyagokat és üdévé, bársonyossá válik. 
A MediNatural rózsa hidrolátum (virágvíz, aromavíz) a fenséges damaszkuszi rózsa illatos szirmaiból nyert természetes párlat.

Kamilla arcpermet
img-3270.JPG
A  kamilla hidrolátum a természet ajándéka az érzékeny bőrnek. A gyulladásgátló hatóanyagokban gazdag kamilla jó hatással van a kipirosodott, érzékeny bőrre, kiválóan nyugtatja az irritált bőrt és csillapítja a hámszövetben elindult gyulladásos folyamatokat.  Ajánlott minden bőrtípus számára, de különösen az irritált, érzékeny bőrre. Gyakran előfordul, hogy napközben kipirosodik a bőröm. Néha magam sem találok rá magyarázatot, de bármi okozhatja, akár egy fűszeresebb étel, de egy stresszesebb nap is kiválthat ilyen zavaró reakciókat a bőrünkön. Mindenesetre ha kipirosodást tapasztalok akkor mindig a kamillás arcpermetet veszem elő és fújom az arcomra. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan kifejti a hatását, először én sem akartam elhinni. De amikor már sokadszorra enyhítette a kipirosodást az arcomon, akkor elhittem végre, hogy valóban ennyire hatásos. Intenzív mézes kamillavirág illatával azonnal belopta magát a "gyógynövény imádó" szívembe. 

A MediNatural arcpermetek tökéletesen ápolják a bőrünket, felfrissülést biztosítanak a meleg nyári napokon és használatukkal sokáig megőrizhetjük a szépségünket és a fiatalságunkat. 

A MediNatural termékeit jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2514027408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Keresztfalvi 2018.06.07. 16:49:21

Szuper termék lehet szívesen használnám!

FANNY 2018.06.10. 02:37:26

Mindegyiket szívesen tesztelném.
A damaszkuszi rózsapermet minden bőrtípusra szenzációs!

sagiandi 2018.07.23. 11:07:35

@Erika Keresztfalvi: Én is nagyon szeretem mindegyiket! :)
süti beállítások módosítása