sagiandi

Ápoljuk a bőrünket Aloe Vera krémmel!

A HERBioticum Aloe Vera krém gyógyító ereje

2018. július 31. - sagiandi

Az Aloe vera több mint 200 hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat és számos enzimet. Az ókori Egyiptomban az örök élet szimbóluma volt, és egy monda szerint a messze földön híres Kleopátra is e növény levével ápolta bőrét és vigyázott a szépségére.

img-5976.jpg

Ebben a cikkemben a HERBioticum termékei közül ismét egy nagyszerű krémet szeretnék nektek bemutatni, mégpedig az Aloe Vera krémet. Ezzel a sokoldalú krémmel óvhatjuk a bőrünk egészségét, számos bőrprobléma esetén is segítségül hívhatjuk, mint például a napégés vagy a sebgyógyítás, de akár az apróbb ráncok esetén is jó szolgálatot fog tenni. De lássuk, hogy nálam milyen esetekben bizonyított!

Napégés

Nyáron szerintem mindenki számára ismerős és kellemetlen érzés a napégés. Mi felnőttek nyilván könnyebben elviseljük és jobban is tűrjük a kellemetlen tüneteket, azonban a gyerekek sokkal érzékenyebbek rá. Ha túl sokat tartózkodunk a napon, lehetünk bármennyire is óvatosak, a napvédő használata mellett is könnyen előfordul, hogy megpirul a bőrünk. Így történt ez a kisfiammal is a nyaralásunk alkalmával, bármennyire is odafigyeltem mégis a délelőtti folyamatos fürdőzés és csúszdázás ideje alatt megpirította a hátát a nap. Kicsit pirult csak meg, de az ezzel járó érzékennyé vált és viszkető bőr kellemetlen volt számára.
img-3636.jpgEkkor hívtam segítségül a Aloe Vera krémet, amely kellemesen hűsítette és regenerálta a bőrét. Hamar visszatért a jókedve és a nap további része ismét játékkal és vidáman folytatódott. Nagyon praktikus, hogy tubusos verzióban is kapható, mert így kis helyen is elfér a táskában és mindenhova magunkkal tudjuk vinni. 

Sebgyógyítás

img-5977.jpg
Egy másik esetben is a segítségünkre sietett az Aloe Vera krém. A fiacskám szeret kertészkedni és sokszor annyira lelkes, hogy bármennyire is fáradt mégis addig folytatja a kerti munkát, amíg nem végez vele. Így történt a minap is, amikor a lehullott faleveleket seperte össze az udvarunkon. Sajnos a munka hevében feltörte a lombseprű nyele a kezét és egy nagy vízhólyag is keletkezett. Nagyon szomorú volt, mert kénytelen volt félbe hagyni a munkát, ugyanis le kellett kezelni a bibit. Fertőtlenítés után kapott egy csinos tapaszt és várta a gyors gyógyulást. Amikor elkezdett hegesedni, akkor Aloe Vera krémmel kentük be naponta többször is, bízva abban, hogy gyorsan meggyógyul a harci sérülése. A krém valóban nagyon jól regenerálta a bőrét és a seb gyors gyógyulásnak indult. Pár nap elteltével a seb szépen meggyógyult és már ismét a kertben sepergetett vidáman. 

Hidratálás, regenerálás és ránctalanítás

Nagyon szeretem epilálás után bekenni vele a bőrömet, ugyanis gyorsan regenerálja: nem pattogozik ki a bőröm és viszketést sem tapasztalok. Kiválóan teljesített testápolóként is. Extrém száraz bőrömet éjszakára bekentem vele és reggel pihe puha bársonyos bőrrel ébredtem. Nyáron kicsit lassabban szívódik be, de ez függ attól is, hogy kinek milyen a bőrtípusa. A nagyon száraz bőr szinte issza a krémet, viszont akinek kevésbé száraz, ott picit várni kell a teljes beszívódásra. Bátran ki lehet próbálni arcápolóként is, hiszen kiválóan hidratálja és szépen kisimítja a bőrt. 

Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes. 

A HERBioticum Aloe Vera krém biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely hatékonyan ápolja, hidratálja a bőrt a benne található aloe kivonatnak köszönhetően.

Jó szívvel ajánlom Nektek is! Keressétek a patikákban, bioboltokban és a HERBiotiucum webáruházában!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2714152859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Wéber Krisztina 2018.08.01. 20:57:36

Otthon mindig tartok aloe vera-t,de sajnos nem marad valamiért meg maga a növény hosszú távon:(
süti beállítások módosítása