sagiandi

Élménybeszámoló egy Gertraud Gruber rituáléról

Authentique rituálé + Gruber szemkörnyék ápolás + masszázs

2018. augusztus 09. - sagiandi

"... mert a szép bőr nem véletlen!" - az igazi szépség a belső harmóniából fakad, a test, a szellem és a lélek összhangjából. Ettől a szépségápolás sem maradhat el, sőt Gertraud Gruber egyénre szabott módszerekkel és kiváló minőségű, természetes alapú termékeivel összehangolja egy harmonikus kezeléssé a szépségápolást és a megelőző egészségápolást. Nemrég egy fantasztikus arcápolási rituálé keretében megtapasztalhattam a Gertraud Gruber életérzést. Következzen most egy különleges élménybeszámoló egy fantasztikus Gertaud Gruber kezelésről!

img-6368.jpg

Mitől más, mitől különleges a  Gertraud Gruber kezelés?

Gertraud Gruber megalkotta a nyugodt környezetben történő, gondoskodó, rendkívül élvezetes, holisztikus, preventív szépségápolás ideáját. Gertraud Gruber a tökéletes speciális kezelési metódusok csomagját kombinálja a legmagasabb minőségű készítményekkel, hogy páratlan élményeket nyújthasson, amelyek beteljesítik a legigényesebb hatékonyság és jó közérzet kívánalmait. Ez azt jelenti, hogy a GERTRAUD GRUBER KOSMETIK márka, bármilyen piackutató intézetnél hamarabb és jobban felismerte a szépségtudatos, magas igényű hölgyek kívánságait és elvárásait minden korosztályból, amikor a bőrápoló készítmények és a kezelések eredményeiről van szó. Ezek a magas minőségű készítmények és szépségkezelések Magyarországon is elérhetőek. Nemrég a budapesti referenciaszalonban, a   Jázmin Day Spa és Szépségszalonban jártam, ahol megtapasztalhattam én is a különleges Gertraud Gruber érzést. Authentique, növényi őssejt kivonatos kezelést és egy speciális Gruber szemkörnyék revitalizáló kezelést próbálhattam ki. A teljes kezelés körülbelül 2 órát vett igénybe, de az idő szinte elrepült Éva tapasztalt kezei között. 

A kezelés folyamata

Maga a rituálé lazítást végző gyakorlatokkal kezdődött, gerincnyújtással illetve légzőgyakorlatokkal. Majd Éva egy speciális virágillatot tett az arcomhoz, utána meleg kompressz (két forró kesztyű az arcra és a dekoltázsra) következett, ez egy nyugtató érzés volt a meleg által és rendkívüli hatása volt a testemre. Ezek a kellemes érzések mind abban segítettek, hogy rá tudjak hangolódni a rituáléra, és sikerüljön a külvilágot teljesen kikapcsolni. Ezeket a pihentető momentumokat, Éva nyugodt kézmozdulatokkal is megtámogatta, melyek tovább fokozták a relaxációt. 

Ezután következett az arc  megtisztítása a szennyeződésektől. Igaz, hogy smink nélkül érkeztem, de a tisztítás nem csak a smink lemosását jelenti.  Más szennyeződések is lehetnek a bőrünkön, amelyek szemmel nem láthatóak, mint például a szmog vagy a bőrre tapadt por, stb. Ezután egy pár perces gőzölés következett.  A gőzölés felpuhította az arcbőrömet, megnyitotta a pórusokat, ezáltal megkönnyítette a hatóanyagok beszívódását is.

Az arc és a szemkörnyék tisztítása az alábbi termékekkel történt:

Basisreinung - arctej:
Hatóanyagok: pH: 5,5 napraforgóolaj, gabonacsíra olaj, E-vitamin, Kíméletesen és intenzíven, feszítő érzés nélkül tisztít, a bőr rugalmasabbnak és hidratáltabbnak érezhető.

Enzim Peeling:
Papayából származó papain enzimet tartalmaz. Gyengéd enzim peeling, melynek krémes habja lágyan tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket, befogadóvá teszi a bőrt a bőrápolási rutin következő szakaszára. 

Vitalizáló Hydro tonik:
Hatóanyagok: Lapacho kivonat (ásványi és nyomelemekben gazdag), Zöld-tea, NMF (nedvesség megkötő faktor). Hidratál, megköti a szabadgyököket.

Szemkezelés & kombinált masszázs

Az arctisztítást követően Éva egy speciális szem- és arcápoló kezelést végzett el.

img-6424.jpg
A kellemes gyógynövény illatú termékek segítettek kikapcsolni a világ zaját, a speciális masszázsmozdulatok pedig teljesen ellazítottak és megnyugtattak.

A kezelés során alkalmazott kozmetikumok az alábbiak voltak:

1. Exquisit szemkoncentrátum
A szemkoncentrátum felvitele során az alábbi módszerek kerültek alkalmazásra:
- nyirokdrenázs fogások
- akpresszúrás pontok stimulálása a szem körül
- klasszikus masszázs
Hatóanyagok: Konjac Mannane,  liquid kristályok, hyaluronsav, E-vitamin, aloe vera, jojobaolaj, növényi petidek.

Milyen eredmény érhető el vele?
Gátolja az idő előtti ráncképződést, láthatóan csökkenti a mimikai ráncokat és a szemkörnyék duzzanatait, serkentőleg hat az energiafolyamatokra.

2. Exquisit Szempakolás

Ez egy nagyon különleges eljárás volt. 
A szempakolás hatóanyagai: liquid kristályok, hyaluronsav, E-vitamin, aloe vera, phytosqualan, körömvirág, allantoin.
A szempakolás és egy speciális ajakbalzsam felvitele után  kezdődött az Authentique arc rituálé.

3. Authentique arc rituálé

Ez az eljárás egy természetes fejlesztés a bőr számára.  „A Mibelle Biochemistry kutatói éveken át vizsgálták az alpesi rózsa speciális védőanyagait, mindenekelőtt a vízmegkötő dehydrint. „Az innovatív PhytoCellTec™ technológia segítségével a levelek őssejtjeiből kifejlesztettek egy formulát, ami tehermentesíti a száraz és stresszes bőrt és a bőr őssejtjeit kimutathatóan védi. PhytoCellTec™ Alp Rose-nak nevezték el.“

AUTHENTIQUE Cell Protect Serum használatával.

Hatóanyagok:  PhytoCellTec™Alp Rose (liposzómában), alpesi rózsa kivonat, szignál-peptid komplex, hyaluron, napraforgó olaj, Rozmaring kivonat, foszfolipidek, izomaltóz

  • sejtvédő
  • Növeli a bőr őssejtjeinek vitalitását
  • Javítja a bőr regenerációs képességét
  • Stimulálja a kollagén-szintézist
  • Segít megőrizni a bőr fiatalosságát
  • nedvességmegőrző
  • Könnyű állagú „gél-fluid”

Az arcom kapott egy speciális individuális arcpakolást, amely több hatóanyagból és természetes olajból lett kikeverve a bőrömre, és ezt Éva lefedte egy speciális pakolás kompresszel. A hatóanyagok ezzel a módszerrel a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak, ezáltal még jobban ki tudják fejteni a hatásukat. A  speciális pakolás viselése nem volt kellemetlen, nem volt szoros, levegőt az orromnál kivágott nyíláson kaptam. A pakolás eltávolítását követően rögtön éreztem az arcomon, hogy feltöltődött és kisimult, teljesen más volt a komfortérzetem. Olyan érzés volt, mint amikor a szomjúságunkat egy nagy pohár vízzel eloltjuk. A speciális individuális pakolás egyénre szabott, amely egy természetes, intenzív bőrápolás a növények erejével.  

img-6426.jpg
Milyen eredmény érhető el vele?

  • Növeli a bőr őssejtjeinek vitalitását, élettartamát
  • Erősíti a bőr védelmi rendszerét
  • Javítja a folyadékmegtartást a bőrben
  • Védi a bőr fehérjéit
  • Óv a klimatikus stressztől (hideg, szárazság, UV)
  • Segíti a sejtosztódást
  • Fiatalítja a bőrt  

A kezelés lezárásaként az  AUTHENTIQUE Cell Protect Creme került fel az arcomra. Ez a krém értékes hatóanyagaival gondoskodik a bőr optimális sejtvédelméről, védi az oxidatív stressztől. Alpesi rózsából származó PhytoCellTecT növényi őssejt kivonatot tartalmaz, mely a bőr saját őssejtjeinek vitalitását erősíti, ennek következtében fokozza a bőr regenerációs képességét. A nemes igazgyöngypúder és a selyemprotein bőrsimító hatásúak, az E-vitamin és az ásványi anyagok nagyfokú rugalmasságot kölcsönöznek a bőrnek. Használata normál, száraz, érzékeny és érett bőre is ajánlott.

Hatóanyagok:  PhytoCellTec™Alp Rose (liposzómában), alpesi rózsa kivonat, igazgyöngy púder, selyemprotein, peptidek & signal-peptid, kókuszolaj, növényi viasz mimóza-, jojoba- és napraforgómagból, gránátalmamag olaj, foszfolipidek

  • sejtvédő
  • növeli a bőr őssejtjeinek vitalitását
  • javítja a bőr regenerációs képességét
  • véd az oxidatív stressz okozta bőrkárosodástól
  • nedvességmegőrző
  • javítja a bőrképet
  • bőrsimító
  • rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek

authentique_kep.jpg

Összegzés

Szemkezelést, szempakokást, ajakpakolást, autentic cell protect szérumot, speciális arc individuális  pakolást, speciális pakolás kompresszt, és zárásként egy masszírozást tartalmazott a kezelés. 

Fantasztikus élmény volt számomra  a Gertraud Gruber kezelés, ugyanis a megszokott kozmetikai eljárásoktól teljesen különbözik. Nagyon jól esett a gondoskodó odafigyelés amit Évától kaptam; a teljes relaxáció és a pihentető kezelés pedig teljes kikapcsolódást, de egyben feltöltődést is nyújtott a rohanó hétköznapok világában. A kezelés végén úgy éreztem magam, mint aki újjászületett. A hatóanyagok kisimították a mimikai ráncaimat és a teljes bőrkép kiegyensúlyozott és egységes lett. Az orcákon lévő piros területek eltűntek, a hatóanyagok elűzték a bőrömről a stressz okozta nyomokat.  Miután vége lett a kezelésnek úgy éreztem, de jó volna aludni egy jót. Pedig nem érkeztem fáradtan, de mégis jól esett volna ha ott maradhatok a kényelmes ágyban egy szundikálás erejéig.

A teljes kezelés lezárása egy kellemes, pihentető de egyben frissítő masszázs volt, amely kivételes émény nyújtott. Azok a finom mozdulatok amelyekkel Éva elvégezte az arc, a dekoltázs, a hát és a nyak masszírozását fantasztikus hatást gyakoroltak rám. Nemcsak a nyugodt légkör, a kellemes zene, hanem a levegőben érezhető lágy illatok is hozzájárultak a tökéletes relaxációhoz.

Köszönöm még egyszer ezt a kivételes élményt!

Kedves Hölgytársaim, nektek is jó szívvel ajánlom a Gertraud Gruber féle kezeléseket, melyek minden bőrtípusra elévégezhetőek, a kezelés pedig valóban fantasztikus élmény, az eredményről nem is beszélve!

Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3914166927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása