sagiandi

Válassz női télikabátot a Manzara Fashion kínálatából!

2018. szeptember 14. - sagiandi

A Manzara Fashion kínálatából az őszi-téli szezon legdivatosabb női télikabátjait mutatom most meg nektek ebben a cikkben. Ha lépést szeretnétek tartani a divattal, de az sem mindegy, hogy milyen minőségben és milyen áron szerzitek be az őszi vagy a téli szezon legtrendibb kabátjait, akkor érdemes ellátogatni a manzara.hu oldalra, hiszen a kiváló minőség mellett rendkívül kedvező árakon lehet megvásárolni a szezon legmenőbb darabjait.

img-7977.jpg

Lassan itt az ideje, hogy elpakoljuk a nyári ruháinkat a szekrény mélyére, és előkerüljenek az őszi holmik. Az idei ősz kedvence lesz a parka kabát, amely belül puha meleg szőrme béléssel rendelkezik, így biztosan nem fogunk fázni az őszi reggeleken. A komor, hűvős napokat feldobhatjuk ezekkel a vidám  színű kabátokkal, melyek mindegyike más-más anyagból készült, így könnyen megtalálja mindenki az ízlésének leginkább megfelelő darabot. 

img-7999.jpg 

Idén is hangsúlyos lesz a bőrdzseki, vagány szabásvonalak, sok cipzár és merész színek jellemzik a szezon legtrendibb kabátjait. Érdemes a klasszikus fekete bőrdzseki mellett egy-két élénk színt is bevállalni; ezekben a dzsekikben kimondottan nőies lesz a megjelenésünk, és mondanom sem kell, mindannyiunknak jól esik kitűnni a tömegből és begyűjteni az elismerő pillantásokat. Egy nőies bőrdzseki pedig erre garancia!

img-7980.jpg

Az ezüst színű Brisa kabát  szintén nagy kedvencem. Imádom ezeket a rövid karcsúsított fazonú dzsekiket, igazi basic darab a ruhatáramban. Arany színben is megtaláljátok a webshopban, ráadásul most akciós áron! 

img-7985.jpg

A műszőrmével sok érzelem költözik a divatba, hiszen kellemes és jó érzés, amikor egy finom és puha anyag simul hozzánk, amikor belebújunk egy ruhába. Ezt az érzést a Manzara női télikabátjai biztosan megadják nekünk, hiszen az idei szezonban a műszőrmét minden mennyiségben és színben megtaláhatjuk a webáruház kínálatában. A Panda műszőrme kabát igazi játékos és vidám darab, A Jarod fekete kabát, a szőrmés kapucnijával szintje ontja magából a meleget, a Tomasa bézs kabát pedig egy igazi klasszikus, elegáns darab, mely méltó kísérője lehet egy elegáns estélyi ruhának is, de a hétköznapokban is el tudom képzelni egy laza farmer szettel. 

unnamed_3.jpgEbben a szezonban nyugodtan legyünk bátrak és viseljünk merész színeket, például mustársárga, pink, piros vagy metál színű télikabátot!  A zord időben az élénk színek nemcsak a megjelenésünket, de a hangulatunkat is feldobják, és ezek a színek nagyon jól kombinálhatók az ősz színeivel is.  Ha pedig a voksunkat az örök kedvenc klasszikus feketénél tettük le, akkor pedig válasszunk színes kiegészítőket! Egy fekete kabát is feldobható egy vidám színponpás sállal, sapkával, kesztyűvel vagy táskával. De a legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat abban, amit viselünk!
telikabi.jpg

A Manzara fashion egy nemzetközi webáruház, ahol különböző európai gyártók kiváló minőségű ruháit találjátok. Szlovén, horvát, olasz, szlovák és cseh piacon is jelen van a cég, amely folyamatosan figyelemmel követi a legújabb divatirányzatokat. A Manzaránál mindig egyedi, limitált darabszámú ruhákat és női télikabátokat találtok,  ráadásul hetente új kollekcióval frissül a kínálat! A Manzara divatirányzatát több mint 250.000 ember követi világszerte. Ezekkel a ruhadarabokkal garantáltan ki fogsz tűnni tömegből!

Jó szívvel ajánlom nektek is a www.manzara.hu webáruházat!  

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8114240127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

77katalin 2018.09.16. 20:59:49

Nagyon jók ezek a téli kabátok.Bármelyiket szívesen hordanám.

Tunde Laszlo 2018.10.11. 11:35:43

Úgy látom mindenki talál a kollekcióban magának szívhez közelít. Van itt csajos, vagány, elegáns. Nekem is vannak kedvenceim :)
süti beállítások módosítása