sagiandi

Fruits and Wine a minőségi, ízesített borok szerelmeseinek!

2018. szeptember 20. - sagiandi

Végre Magyarországra is megérkezett nemzetközi sikerei után a Fruits and Wine, amely különlegességével és egyediségével garantáltan meghódítja mindenki szívét! A szőlő és a nap érlelte gyümölcsök finom és zamatos ízei csodálatos harmóniát alkotnak, és ennek a szerelemnek a gyermeke a Fruits and Wine.

img-7860.jpg

A könnyed, gyümölcsös ízvariációk közül nehéz lesz kiválasztani egy kedvencet, mert bizony mindegyik íz különleges és egyedi!

Mi teszi különlegessé a Fruits and Wine borokat?

Én leginkább azért kedvelem, mert érzem az ízében a bor és a gyümölcsök tökéletes harmóniáját. A lédús gyümölcsök íze és a bor bársonyossága egyformán érezhető, egyik sem erőteljesebb a másiknál. Szeretem, hogy ezekben az italokban a finom édes íz valódi, hiszen semmilyen mesterséges szirupot nem tartalmaznak a Fruits and Wine termékek, csak minőségi alapanyagokat. Egy gyümölcsös bortól elvárom, hogy már az első kortynál meghódítson. Ez így is történt a Fruits and Wine esetében. Négyféle ízben kóstoltam, és mindegyik variáció egyedi és különleges élményt nyújtott.

img-7585.jpg

A feketeszeder ízű vörösbor volt az első, amelyet megkóstoltam. Ahogy a pohár fölé hajoltam és belélegeztem kellemes illatát, szinte már éreztem a számban is az ízét. A bort fantasztikus gyümölcsös illat jellemzi, érződik benne a nyár minden pillanata.  Az első korty rögtön elcsábított és a kellemes ízvilág azonnal rabul ejtett.

img-7591.jpg

A rosé bor kiváló gondűző ital (nálam is), néha jól esik esténként lezárni vele a napot, de ha kicsit túlhajszolom magam akkor is ellazít, így akár magányosan, akár egy beszélgetőtárssal, de mindig jól esik elfogyasztani néhány kortyot. Egy ilyen fárasztó nap végén bontottam fel egy üveg  Fruits and Wine meggy ízű bort. Beszélgetőtársam is akadt, és jól esett a kellemes bort kortyolgatva kibeszélni magamból az aznapi eseményeket és történéseket.

A rosé bor párosítva a grapefruit savanykás ízével is remek kompozíciót alkot, akik inkább a savanykás ízeket kedvelik, azoknak bátran ajánlom, hiszen igazi frissítő élményben lesz részük. 

A fehér borok kedvelőinek pedig maracujával ízesítve nyújt igazi egzotikus élményt.

A Fruits and Wine gyümölcsös borok teljes választékát keressétek az M Csemege üzletekben.

Jó szívvel ajánlom nektek is!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3314250891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2018.10.16. 18:28:08

A feketeszeder ízű biztos nagyon finom :)
süti beállítások módosítása