sagiandi

Cukorka illatú Lush karácsonyt mindenkinek!

2018. december 13. - sagiandi

A Lush Cosmetics az idei karácsonyra is gyönyörű és illatos ajándékcsomagokkal készült, s ezekben a dobozkákban olyan termékek lapulnak, amelyek garantáltan elvarázsolják minden hölgy szívét. A Lush kézzel készült kozmetikumai  csábító illatokkal és kiváló hatóanyagokkal kényeztetik a testünket és a lelkünket! Merüljetek el Ti is a Lush mesebeli világában!

img-0905_1.jpg

Egy mesebeli illatú Christmas Candy Box nagy doboznyi édességet kaptam a Lush Hungarytől karácsonyra, és ebben a cikkben nektek is bemutatom, hogy milyen illatos és cuki termékek lapultak a csomagban. 

Snow Fairy tusfürdő

img-0916.jpg
Snow Fairy isteni cukorka illatú tusfürdő, amely apró rózsaszín csillámporral vonja be a testünket, és mi is Hótündérek lehetünk a csillámló habok között. Fantasztikus illata a fürdés után még hosszú ideig érezhető  a testünkön. Az apró csillámok pedig ragyogóvá varázsolják bőrünket.

Candy Cane

img-0913.jpg

Mi az: piros, fehér és újrafelhasználható? Édesség, karácsonyfadísz, zokniból kilógó ajándék - a lehetőségek végtelenek. A bergamott és a szicíliai citrom olajai jókedvre derítenek, gyümölcsösen friss illatuk pedig nem enged ki a kádból. Tartsd folyó víz alá, ha frissítő habokra vágysz, de használat után ne felejtsd el félretenni, hogy megszáradjon a következő használatig.  

Butterbear

img-0918.jpg

Az ylang ylang és a kakaó megnyugtató ölelésében garantáltan kellemesen telnek az ünnepek. A fürdőbomba közepében található fair trade bio kakaóvaj selymes, álomszerű kényeztetést nyújt a bőrünknek. A fürdőbomba elkészítéséhez használt kakaóvaj a Dominikai Köztársaságból származik; ahol a termelők megfelelő díjazást kapnak a munkájukért, illetve további összegekkel is támogatja a Lush a helyi iskolák fenntartását és fejlesztését.

Luxury Lush Pud

img-0921.jpg

Fogd a kedvenc könyved, engedj egy kád forró vizet és dőlj hátra: eljött a kikapcsolódás ideje. A hangulatjavító, pezsgő bergamottolaj és a lédús feketeribizli-abszolút illata úgy vár a kádban, mint egy nagy ölelés. A ciprusolaj felvidít, felfrissít és segít ellazulni. A kádban konfettiként elterülő színek beragyogják az újabb varázslatos téli éjszakát.

Pipit Glow StickRobin

lush2018.jpg

A barnás, rézszínű árnyalatok rózsás arany ragyogást és napbarnított hatást keltenek. Vibráljunk együtt a vegán, műanyagmenetes Glow Stick highlighterrel. A hidratáló kókusz-, argán- és jojobaolajok könnyedén keverednek, a rezes árnyalat pedig kiemeli arcunk karakterét. Ez a multifunkciós színező tökéletes a szemekre, az ajkakra és a járomcsontra is. Gondoskodik a szuper karácsonyi ragyogásunkról.

Ha a hangulatod rózsás, válaszd a Robin visszafogott, rózsaszín ragyogását. Ez a csicsergős, jókedvű highlighter friss, belülről fakadó ragyogást biztosít. A meleg, ragyogóan pink árnyalatok természetes pírt és egészséges ragyogást biztosítanak, évszaktól függetlenül. Hiszen nem csak karácsonykor lehet rózsás a kedved…

Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készítik a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumokat. A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

Jó szívvel ajánlom a Lush termékeit nektek is!

Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Szeretettel

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr814452738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása