sagiandi

Hatásos és természetes bőrmegújítás?

Az ökocsiga a megoldás!

2017. augusztus 22. - sagiandi


csigu.jpg

Ázsiából (Dél-Koreából) indult a csiganyál kozmetikai szintű felhasználása, szabályos csiganyál láz tört ki, megjelenése óta hatalmas őrület és szeretet övezi. Az európai nők még most kezdik felfedezni és alkalmazni, és rádöbbenni csodálatos bőrmegújító hatására.

csigi.jpg

Az összetevőre egy csigatelepen figyeltek fel, ahol az alkalmazottak bőre sima és ragyogó lett a csiganyál használatát követően, sebeik gyorsan gyógyultak. Vizsgálatok kimutatták, hogy a csigák házuk védelmére és annak újjáépítésére fejlesztették ki nyálkájukat, ami intenzív regeneráló erővel bír. A csiganyál rendkívül nagy mértékben tartalmaz kollagént, elasztint és antibakteriális anyagokat, melyek mind nagyon hatékonyak a bőr ápolásában is.

Az Armónia jóvoltából csiganyál kivonatot tartalmazó arckrémet és éjszakai bőrépítő arcszérum koncentrátumot tesztelhettem az elmúlt két hónapban. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mit is tud egy csiganyálat tartalmazó termék? Vajon milyen lehet az illata és milyen lehet az állaga? Már az első használat során elillant minden félelmem. A szérum és a krém is kellemes, lágy illatú könnyen kenhető és gyorsan beszívódó formulája kellemes csalódást okozott számomra, és élményszerű volt annak használata. 

csss.jpg

Vajon mi van a csiga nyálában, ami jó a bőrnek?

•    Kollagén,
•    hialuronsav,
•    elasztin,
•    antibakteriális anyagok,
•    réz, cink és vas.

Az Armonía által kizárólag természetes összetevőkből készített, rendkívül hatásos, klinikai tesztekkel igazolt csigakozmetikai termékcsaládot az arc és test bőrének lehető legteljesebb ápolására ajánlják. A sejtmegújító hatású ökológiai gazdálkodásból származó csiganyállal, bio aloe verával és biokörömvirág kivonattal készült kozmetikumok teljes mélységében újraépítik a bőrt, feltöltik a ráncokat, csökkentik a bőrhibákat és a pigmentfoltokat. Segítenek a hegek, aknék, pattanások, striák kezelésében.  Rendkívül hatásosan óvják és hidratálják, még a legérzékenyebb bőrt is.

armonia.jpg

Az Armonía Cosmética Natural által forgalomba hozott csiganyálat olyan szabadalmazott technikával vonják ki, melynek során az állatnak semmi bántódása nem esik. A csigákat a franciországi Languedoc-Rossellon zóna keleti részének optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. Ezen  tényezők és a csiganyál különleges földolgozásának kombinációja egy olyan, a világon egyedülálló kivonási módszert eredményez, mely biztosítja:

  • az első és egyetlen öko igazolással rendelkező csiganyál kivonatot,
  • a csigákkal való maximálisan kíméletes bánásmódot,
  • konzerválószerek hiányát az alapanyagban.  Az összetevőt a végtermékbe teszik bele minden egyéb aktív összetevő nélkül.
  • maximális tisztaságot és a legoptimálisabb fizikai, kémiai és mikrobiológiai adottságokat.

A termékcsalád egyéb ökológiai hatóanyagai:

Körömvirág kivonat: a vitaminokban és ásványi sókban gazdag hatóanyag puhábbá, finomabb tapintásúvá teszi a bőrt. Aloe vera kivonat: a különleges bőrvédő és gyógyító képességéről ismert hatóanyag rendkívüli módon nyugtatja, frissíti a bőrt, javítja állagát, kinézetét és nagyban hozzájárul a hidratálás optimalizálásához.

A szérumot és az arckrémet 2 hónapig használtam minden este, míg az arckrémet reggelente. A napi bőrtisztító rutinon nem változtattam: az arcbőr alapos letisztítását követően elsőként az arcszérumot masszíroztam el az arcomon és a nyakamon. Megvártam amíg teljesen felszívódott (ez csak pár perc), majd ezt követően vittem fel az arckrémet. 

Mindkét termék könnyen beszívódott a bőrömbe, és ami nekem nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy a nyári kánikulában napközben sem fénylett vagy zsírosodott az arcom. A változást 1 hét használat után tapasztaltam. A rendkívül száraz arcbőröm hidratált, puha és bársonyos lett és csökkent a ráncaim mélysége is. A pigmentfoltokra is hatásosnak bizonyult a termék. Az arcom mindkét oldalán, illetve a szám környékén vannak kisebb foltok. Ezek nyáron sötétebbek szoktak lenni. Szigorúan bekenem az arcom minden reggel  magas faktorszámú napvédő krémmel, és csak ezután használom az arckrémet. A tesztelés során ezen a szokásomon nem változtattam, és azt kell mondjam, hogy nagyon pozitív tapasztalataim lettek. Szemmel láthatóan csökkentek, illetve halványodtak a foltok az arcomon. 

Ez a csigakozmetikai család egyszerre veszi fel a harcot a fáradt, rugalmatlan bőr minden egyes problémájával, segít a ráncok feltöltésében, illetve a szarkalábak eltüntetésében.  A zsíros részeket is normalizálja, így a teljes bőrkép egyensúlyát képes visszaállítani.

A termékekről bővebben olvashattok a https://armonia.hu/hu/ oldalon.
Én pedig ezt a szettet próbáltam ki: Ökocsigaszett

Jó szívvel ajánlom nektek is a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2312757586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabriella Marosán 2017.08.22. 12:31:55

Biztos hatásos , de én még nem mertem kipróbálni semmilyen csigakrémet.

Mária Busa 2017.08.22. 20:31:58

szeretném kipróbálni

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09. 12:23:40

Csiga krémet még nem használtam valamiért irtózok tőle

sagiandi 2018.01.09. 12:38:29

Nagyon jó hatása van a bőrre, és nem kell arra gondolni, hogy miből készül. A krém állagának köze nincs a csiganyálhoz... :) Egy kellemes illatú és állagú krém, ami valóban hatásos! Erre gondolj! :)

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.26. 10:31:02

@sagiandi: köszönöm a választ megpróbálok nem gondolni rá :)
süti beállítások módosítása