sagiandi

Trendi nyári kiegészítők a Rossettitől

2017. június 12. - sagiandi

 img_8702_2_1.JPGNagyon szeretem a trendi kiegészítőket, és leginkább nyáron erősödik bennem a vágy, hogy minden ruhához valami egyedi kiegészítőt párosítsak. Ékszerek tekintetében akármit nem viselhetek, mivel a bőröm érzékenysége miatt gyakran előfordul allergiás reakció, ezért mindig azokat a megoldásokat keresem, amelyek nem irritálják a bőrömet.

Igazi kedvencem lett ez a fehér velúr strasszköves karkötő, amely a legtöbb nyári ruhámhoz hibátlanul passzol. Kifinomult, visszafogott ékszer, amely színét és anyagát tekintve is elnyerte a tetszésemet.

andich.jpg

Az idei nyári szezon kedvencei a chokerek, ezerféle színben és változatban, így mindenki megtalálja a kedvére valót. Nekem egy farmer anyagból készült, strasszköves choker most a kedvencem, amely tökéletesen illik akár egy nyári lenge szoknyához, vagy egy vagány farmer szetthez is.

img_8528.JPG

Ne feledkezzünk meg a strandolásról sem! Ebben a szuper csíkos strandkendőben nem kell magunkat feszélyezni, hiszen csak annyit mutatunk meg, amennyit szeretnénk! Elég, ha lazán magunkra kötjük és már indulhatunk is a sült hekkért a büfébe, vagy figyelhetjük a partról a gyerkőcöt is, ahogy éppen hintázik. Nekem ez volt programom az elmúlt hétvégén, Balatonfüreden. 

A Rossetti bizsu a legkülönbözőbb alkalmakra csodálatos ékszerek és kiegészítők választékát kínálja minden korosztály számára, elfogadható árakon.

 A Rossetti termékeket a nagyobb drogériákban elérhetitek: Rossmann, Müller

Illetve a webáruházban: http://rossettibizsu.hu/

Jó szívvel ajánlom!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7212587867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása