sagiandi

Ragyogj Te is az IsaDora karácsonyi sminkjében!

2018. december 09. - sagiandi

A karácsonyi ünnepet mesebeli csillogásba öltözteti az IsaDora Galactic Holiday make-up 2018-as kollekciója, melyben limitált kiadású, arany csomagolású kedvencekkel és számos újdonsággal is találkozhatunk! Új smink-összeállítással a végletekig tágíthatjuk a határokat: szikrázóan fényes anyagok és a csillagok fényeit idéző, ragyogó textúrák, fémes felületek jellemzik a kollekciót. A sejtelmesen fénylő szemhéjpúderek, a galaktikus ragyogású glitteres körömlakkok fantasztikus ragyogásba vonnak minden hölgyet ezen a csodaszép ünnepen! 

img-1039.jpg

Nekem az ünnepi smink egyet jelent a ragyogással. El sem tudnám képzelni a karácsonyt fénylő csillámok, aranyszínű glitterek nélkül. A hosszú, fekete, ívelt szempilla pedig alap, nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján! 

strlasmas_closed_gold_f_rgb.jpg

Az IsaDora STRETCH LASH MASCARA aranyló kiadása igazi ékszerként tündököl, hiszen limitált arany csomagolásban került forgalomba. 

img-1041_1.jpg

A speciális kupak tekerésével a kefe mérete és a sörték sűrűsége is állítható.A hosszabb kefeméret dúsabb, hosszabb és szépen elválasztott szempillákat eredményez. A rövidebbre állított kefe hangsúlyos tekintetet és extra dús szempillákat kölcsönöz használójának. Úgy gondolom, hogy bármelyik hölgy örömmel fogadna egy ilyen gyönyörű küllemű szempillaspirált karácsonyra. 

GLOW DROPS

img-0940_1.jpg

A GLOW DROPS varázslatos cseppjei szikrázóan fényes bőrt varázsolnak pillanatok alatt. Apró csillámló szemcséi tündöklő megjelenést biztosítanak, és garantáltan úgy fogjuk érezni magunkat, mintha egy tündérmesébe cseppentünk volna a szó szoros értelmében. Használhatjuk az orcáinkon, a szemöldökcsonton vagy akár a szemöldökön is, de kiemelhetjük vele a dekoltázsunkat a vállainkat is. Ezek az értékes aranyló cseppek gondoskodni fognak a hosszan tartó ragyogásról!

WONDER NAIL

img-0944_1.jpg

A Galaxy Rose árnyalat fémes csillogásával a körmeinket is ünnepi díszbe öltözteti. Mivel nem vagyok egy műkörmös (manikűröshöz járó) típus, ezért szeretem a gyorsan száradó körömlakkokat, amelyekkel nem kell sokat bíbelődni. A karácsonyi rohanásban szerintem mindnyájunknak nagy kincs egy pillanatok alatt megszáradó körömlakk! Körülbelül 1 perc alatt megszáradtak a körmeim felkenés után! Gyönyörű tartós lakk, amely egyenletes rétegben vonja be a körmöket, és ragyogása hosszan tartó!

img-1007.jpg

Tőlem egy hatalmas lájkot kap ez a körömlakk, hiszen magasan lekörözi az összes, általam már kipróbált nagy márkák körömlakkjait! Minőségét, árát és tartósságát tekintve is Nr.1!

Keressétek a Douglas Parfüméria polcain az IsaDora Galactic Holiday make-up 2018-as kollekcióját, melyben limitált kiadású, arany csomagolású kedvencekkel és számos újdonsággal is találkozhattok!

Legyetek Ti a legragyogóbbak karácsonykor! 

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3014477194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása