sagiandi

Ismerd meg a Lush varázslatos világát!

Friss, kézzel készített kozmetikumok a test és a lélek kényeztetésére

2017. december 22. - sagiandi

Lush termékekkel főiskolás éveim alatt, a 2000-es évek elején találkoztam először. Sosem felejtem el, ahogy beléptem Székesfehérváron az üzletbe... Magával ragadott a látvány, csodálatos színek és mesés illatok lengték körbe az üzletet, amely akkor rögtön rabul ejtett, és a rajongásom azóta is töretlen.

lushajakap.JPG

A mai bejegyzésben csodás színű és mesés illatú kozmetikumokat mutatok be nektek, amelyek mindegyike  kézi munkával, a legfrissebb alapanyagokból készült. Az első ilyen finomság egy limitált kiadású karácsonyi ajakszínező, amely fantasztikus intenzív piros színével és ápoló hatóanyagaival nemcsak tartós színt, hanem tökéletes hidratálást és védelemet nyújt ajkainknak a téli hidegben.

lushsanta.jpg

A fagyos estéken,  egy meleg fürdő, vagy egy forró zuhany jót tesz mindannyiunknak. Jól esik elmerülni a meleg vízben, kicsit realáxálni és elengedni a napi gondokat, problémákat egy időre. A Lush termékek tökéletes megoldást jelentenek egy varázslatos fürdőzéshez. 

lush.jpg

A Snow Fairy isteni cukorka illatú tusfürdő, amely apró rózsaszín csillámporral vonja be a testünket, és mi is Hótündérek lehetünk a csillámló habok között. Fantaszikus illata a fürdés után még hosszú ideig érezhető  a testünkön. Az apró csillámok pedig ragyogóvá varázsolják bőrünket.

A Candy Mountain sukorsüveg-hegy habfürdő vanília illatával igazi karácsonyi hangulatot varázsol a fürdőszobádba. Merülj el az óriási habokban, élvezd a finom édes illatot és álmodozz hófedte hatalmas hegyekről, ahol ezüstösen csillog  a hó, és a Hótündérek mesés világában minden álom teljesül. Ezekkel a mennyei illatokkal garantáltan egy mesevilágban fogod érezni magad. 

lushpak.jpg

Bőröd szépségéről két fantasztikus arcpakolás gondoskodik, mindkettővel csodás bársonyos arcbőrt varázsolhatsz magadnak karácsony estéjére.

Just To Clarify zselés arcpakolás
Az enzimdús papajalé fényesít. A bambusz szára hámlaszt.  A grépfrút és bergamott olaja jókedvre derít.  A friss narancslé feldob.  Ez az arcpakolás 13 összetevőjével felfrissíti és bársonyos tapintásúvá varázsolja az arcbőrt.

1000 Millihelens
Ezzel az arcpakolással visszaszerezheted bőröd rugalmasságát és feszességét. Az enzmidús, frissítő almalével és a tonizáló zöld teával, kézzel készült arcpakolás garantálja a sikert. A varázsdió nem trükközik, ha antibakteriális és összehúzó hatásról van szó. A szicíliai citromolaj és a brazil narancsolaj fényesíti a bőrt, míg a neroliolaj jókedvre derít. Ha szeretsz kecses hattyúként körbeúszkálni, adj neki egy esélyt. 

Hogy használjuk a zselés arcpakolásokat?
Csippents le egy kis zselét, dolgozd össze a tenyeredben és vidd fel az arcodra. Hagyd fent 5-10 percig, majd öblítsd le meleg vízzel.

Hair Doctor

hair_doctor_hot_oli_treatment_naked4009.jpg

Ezzel a gyógyító fejbőr- és hajpakolással tüntetmentesnek nyilváníthatod a fejbőröd. Tele van mélyen tisztító fullerfölddel, serkentő borsmentaolajjal és antibakteriális rozmaringolajjal. A kék kamilla olaja nyugtatja és gyógyítja az irritált fejbőrt, a vörös henna és a lanolin erősíti és fényesíti a hajat. A jojoba, a mandula és az extra szűz kókuszolaj együtt garantálja a lágy és ragyogó végeredményt. Pont ezt írta fel a doktor! 

Hogyan kell használni?
Tölts meg egy korsót forró vízzel (ne töltsd teljesen tele, maradjon egy kis hely a tetején), majd kavargasd benne addig a szilárd olajos hajpakolást, amíg teljesen el nem olvad. Várj körülbelül 20 percet, amíg kihűl, majd vidd fel száraz hajra. Hagyd fent újabb húsz percig, majd mosd le samponnal. 
Erősít, fényesít, a haj újra energiával teli és egészséges lesz! 

A Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készítik a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumokat.
A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

A Lush kézzel készült kozmetikumai  csábító illatokkal és kiváló hatóanyagokkal kényeztetik a testünket és a lelkünket! Merüljetek el Ti is a Lush mesebeli világában!

Szeretettel ajánlom,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr913518819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása