sagiandi

Igyál egészségeset! Igyál ViWa vitaminvizet!

2018. december 19. - sagiandi

A téli hónapokban nagyon fontos, hogy az immunrendszerünk ellenálló legyen, így szükség van az alapvető vitaminok pótlására. Természetesen évszaktól függetlenül is fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassuk a szervezetünket, hogy az immunrendszerünk tökéletesen működjön. Télen azonban a gyakori vírusfertőzések próbára teszik szervezetünket, ezért fontos, hogy az étrendünk változatos és kiegyensúlyozott legyen. Én minden nap megiszom egy ViWa vitaminvizet, amely gondoskodik a szervezetem vitaminpótlásáról, s eközben még biztosítja a folyadékpótlást is. 

viwa2.jpg

Mivel a hidegebb, párás időszak számos vírus terjedésének kedvez, a megterhelt immunrendszer vitaminszükséglete is megemelkedik. Velem is sokszor előfordul, hogy kedvetlen, fáradékony vagyok, vagy érzem, hogy nincs erőm. Ilyenkor mindig átfut az agyamon, hogy vajon helyesen táplálkozom? Amit megeszem, elég vitamint tartalmaz-e? És bizony sokszor ilyenkor szembesülök vele, hogy bizony nem elég változatos az étrendem, sok esetben, főleg a téli időszakban kevesebb gyümölcsöt és a zöldséget iktatok be az étkezésekbe. A vitaminok pótlását legtöbb esetben tablettákkal oldottam meg. Azonban a tablettákkal néha akadnak gondjaim. Mert vagy elfelejtem bevenni, vagy túl nagy a mérete, és problémát okoz a lenyelése, de olyan is volt már, hogy a szaga miatt nem bírtam például meginni egy pezsgőtablettát. 

viwa3.jpg

Viszont mióta létezik a Viwa vitaminvíz sokkal egyszerűbb a vitaminpótlás. Ez a vitaminvíz se nem víz, se nem szénsavas üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében. A magyar piacon való megjelenése óta fogyasztom és a bizalmam azóta is rendületlen a termékek iránt. 

viwa5.jpg

A téli időszak egyik kedvence nálam a ViWa vitaminvíz Immunity Zero C-1000, amely fedezi a napi C-vitamin szükségletet, miközben remek szomjoltó is egyben. Azért is kedvelem ezt a szénsavmentes üdítőt, mert nem tartalmaz cukrot, édes ízét a stevia adja, amely a világ legjótékonyabb hatású édesítőszere.

A kisfiam is nagyon megkedvelte ViWA italokat és az utóbbi időben minden nap egy palackot beteszek az iskolatáskájába, hogy a napi vitaminszükséglete biztosított legyen, és feltöltődjön energiával, hiszen nehéz a kisiskolások élete, a sok tudás befogadása sem könnyű feladat. 

viwa6.jpg

Ennek pedig az lett az eredménye, hogy most már el sem indul az iskolába ViWa víz nélkül. A téli időszakban pedig többnyire a C-1000 Immunity palack kerül a táskájába, hogy a napi C-vitamin adag egy finom szénsavmentes ital formájában biztosítsa a védelmet a szervezetének. 

viwa4.jpg

Amikor ki sem látszom a munkából, akkor sok esetben bizony nemcsak türelem és kitartás szükségeltetik ahhoz, hogy a feladatok pontosan el legyenek végezve, hanem fontos a koncentráció, illetve az energiát is pótolnom kell.  Mivel napi egy kávét iszom és azt is reggel, ezért délután már más megoldást kell keresnem ahhoz, hogy a lendületem késő délutánig/estig is kitartson. A VIWA Vitality szénsavmentes vitaminos ital hosszú távon ellát energiával. Kellemes vörös áfonya ízű, csökkentett energiatartalmú, B1, B6, B7, B12 és koffein tartalma élénkít és feltölt energiával. 

viwa1.jpg

A narancs-maracuja ízvilágú és aloe verát tartalmazó ViWA Body Protection fogyasztásával kirobbanó formában érezhetjük magunkat mind külsőleg, mind belsőleg! 

A B6 vitamin az anyagcsere javításáért és az immunrendszer erősítéséért felel. 
A B1 vitamin jótékony hatással van az idegrendszerre, növeli a szellemi frissességet és a sejtek energiaszintjét.
A B12 vitaminnak köszönhetően könnyebben viselhetjük a stresszt, optimistábban szemlélhetjük a világot, bevitelével izmaink, csontjaink fejlődését is segítjük. 
A szépségvitaminként ismert biotin (B7 vitamin) a haj, a bőr és a körmök megújulásáért felelős.
A narancs a legkitűnőbb C-vitamin források egyike, antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, míg az aloe vera az egyik legjobb gyulladáscsökkentő és méregtelenítő.

A Viwa vitaminvizet azért kedvelem, mert olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van.
A VIWA termékek gyümölcscukorral (fruktóz) készülnek és tartósítószert nem tartalmaznak, fedezik a szervezet napi vitaminszükségletét, miközben biztosítják a folyadékpótlást.
Nincs is jobb megoldás a napi vitaminszükséget bevitelére, mint egy finom szomjoltó Viwa vitaminvíz!


Keresd a Mágnáskert Csemege polcain, 5 féle ízben! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9514500874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása