sagiandi

Merülj el a natúrkozmetikumok világában

A DEJA VU Világ webáruház termékei 2. rész

2017. október 05. - sagiandi

dejavukremek.jpg

A DEJA VU Világ missziója, hogy minél több háztartás váljon méreg mentessé termékeik segítségével. Te is problémamentes bőrre vágysz, ellenőrizetlen hatású kozmetikumok nélkül? A DEJA VU Világ termékei különös gondossággal készülnek, hogy a vásárlók magas elvárásainak megfeleljenek. Itt nem találsz káros hatású összetevőket, csakis jótékony hatású, természetes alapanyagokat. A termékek összetételét nem tartják titokban, a receptúráikat nem hígítják szintetikus adalékokkal. Nincs szükség drasztikus hatású vegyi anyagokra ahhoz, hogy valóban hatékonyak legyenek. Elég ha csak megnézed a több száz elégedett vásárló véleményét, amely téged is meg fog győzni arról, hogy jó helyen jársz.

Ebben a cikkben azokat az arc- és testápolási termékeket fogom nektek bemutatni, amelyeket leteszteltem a nyáron. 

Fényvédő krém, fizikai fényvédelemmel (SPF20)

dejavunapved.jpg

Természetes és 100 %-ban hatásos, minimum 20-as faktorú fényvédelem az UVA és UVB sugárzás ellen. A klasszikus fizikai fényvédőkkel szemben ez a készítmény sokkal kevésbé fehéríti ki a bőrt, mégis nagyon hatékony. Selymes, halvány fehéres réteget képez a bőrön, és a legtöbb fényvédő krémhez képest nagyon jól beszívódik ez a meglehetősen könnyű krém. A kakaóvaj és a szezám olaj gondoskodik arról, hogy megsokszorozza és még hatékonyabbá tegye  a pigmentek hatását. Az aloe vera, a körömvirág olaj és a panthenol bőrnyugtató és regeneráló hatása miatt kerül bele, hogy a napsugarak ne hagyjanak maradandó emléket a bőrön. A frissítő, hűsítő hatása a mentás illóolajkeveréknek köszönhető. Ennek mennyisége annyira csekély, hogy gyermekek is nyugodtan használhatják. Nagyon megkedveltem, mert pumpás flakonban van, ezért nem kell kézzel belenyúlni, illetve gazdaságosan lehet adagolni. Nem vízálló, ezért fürdés után újra be kell kenni magunkat, habár én a vízálló napvédőkkel is ezt teszem, fő a biztonság! A termék részletes leírását ITT találod.

Kézkrém igénybevett bőrre

dejakezkrem.jpg

Nagy kedvencem lett a nyáron ez a kézkrém. Mivel annyira helyes kicsi flakonja van, hogy elfér egy női táskában, ezért mindig magamnál tartom.  Naponta többször is krémezem a kezeimet, ezért hű társam a mindennapokban ez a szuper készítmény. Fontos tudni, hogy kizárólag jótékony hatású összetevőket tartalmaz és a megfelelő állag és tartósság eléréséhez csakis a biokozmetikában is engedélyezett adalékanyagokat használnak a készítés során. A természetes hidegen sajtolt olajok és viaszok kombinációja (napraforgóolaj, ricinusolaj, sheavaj, kakaóvaj, méhviasz) a bőrt mély rétegeiben is táplálja, nem csupán a felszínét zsírozza. Imádom, hogy pumpás kiszerelésben kapható, s így rendkívül praktikus a használata, annyit nyomok ki a flakonból amennyit szeretnék. Gyorsan beszívódik, nincs zsíros utóérzet, csak selymesen puha bőr. A termék részletes leírását ITT találod. 

Tápláló arckrém bio rózsa illóolajjal

dejavuarckrem2.jpg

Imádom ebben a krémben, hogy varázslatosan rózsaillatú és extrán tápláló, gazdag hidratáló hatású, ugyanakkor gyorsan felszívódó. Fantasztikus illatát a bio rózsa illóolaj adja. Minden egyes használat után úgy érzed mintha egy frissen kinyílt rózsa illatát szippantanád magadba. Fenséges élmény, amely nemcsak a bőrünket, hanem a lelkünket is táplálja. 40 év felett  tökéletes választás, de bármely életkorban használható, és hamar meggyőz mindenkit a hatékonyságáról. A legfontosabb olaj-összetevők a gránátalmamagolaj, a sheavaj és az argánolaj, mely olajok többszörösen tesztelt kombinációja tökéletes a hidratálásra vágyó bőr ápolására. Naponta kétszer, reggel és este használtam. Már egy hét után láthatóvá vált jótékony hatása. A bőröm feszesebb, simább és bársonyosabb lett. A mélyebb ráncokat feltöltötte és kisimította. Reggel, mikor a tükörbe néztem, egy frissen ragyogó arc látványa tárult elém. Fantasztikus volt látni, hogy amíg én aludtam ez a krém dolgozott és megszépítette a bőröm reggelre. Nagyon szimpatikus, hogy pumpás flakonban kapható, így a krém steril marad, mert nem kell kézzel belenyúlni a flakonba. A termék részletes leírását ITT találod. 

Szemkörnyékápoló 

dejavuszem.jpg

A szemkörnyék érzékeny bőre erőteljesebb ápolást igényel. Viszonylag kis területen kell bejuttatni minél több jótékony hatású összetevőt, ehhez koncentrált hatóanyag tartalmú krémre van szükség. Ez a termék egy kellemes, finom illatú, gyorsan beszívódó, mégis tápláló krém, mely segít abban, hogy nevetőráncaink ne uralják az arcunkat. Megelőzésre és a meglévő ráncok enyhítésére egyaránt tökéletes választás. Nekem segített a sötét karikák és puffadás eltüntetésében is. Hatását hosszú távon fejtette ki, de már 1 hét után is látványos eredményeket produkált.  3 hét után láttam az igazi változást, a szemkörnyéki mélyebb ráncok kisimultak, megszűnt a reggeli puffadás és a sötét karikák is elhalványultak. A krém alapja a különös gondossággal válogatott, tápláló hatású hidegen sajtolt növényi olajok tökéletes kombinációja: ligetszépeolaj, ricinusolaj, csipkebogyó-olaj, sheavaj. Mindezt erősíti a gyógyító hatású aloe vera-lé, nyugtató és összehúzó hatású búzavirág-víz, ránctalanító hatású hyaluronsav, hogy a szemkörnyéki érzékeny bőrbe  a lehető legtöbb hatóanyag jusson be. Illatát 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű bio illóolajkeverék adja. Praktikus, pumpás kiszerelésben kapható. A termék részletes leírását ITT találod. 

A termékeket megtaláljátok a DEJA VU Világ webáruházban, ahol érdemes odafigyelni a kedvezményekre is. Törzsvásárlói kedvezmény jár 10.000 Ft feletti vásárlás esetén. A nagycsaládosok szintén kedvezményben részesülnek. Ráadásul ezek a kedvezmények összevonhatóak. Ami pedig a leglényegesebb, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát biztosítanak a vásárlástól számított 60 napon belül. 

Szeretettel ajánlom a DEJA VU Világ termékeit a figyelmetekbe!

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3912931557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cecília Tapasztó 2017.10.06. 20:28:53

Bizonyára csodás termékek :)

Tunde Laszlo 2017.10.06. 20:35:28

Már a termékek leírása is csodálatos :)

sagiandi 2017.10.09. 09:33:33

@Tunde Laszlo: Mert csak csodálatos összetevőket tartalmaz mindegyik! :)

sagiandi 2017.10.09. 09:34:07

@Cecília Tapasztó: Nekem mindegyik termék bevált! Ezért ajánlom nektek is jó szívvel! :)

Koltai Lászlóné 2017.10.10. 08:43:15

Már a termékek leírása is csodálatos.
süti beállítások módosítása