sagiandi

A Herbow nem ígér csodákat, csak kézzelfogható eredményeket!

Hewbow mosóparfümök tesztje

2019. január 03. - sagiandi

Az érzékeny bőr esetében nagyon fontos szempont, hogy milyen típusú mosószereket és öblítőket használunk a ruhák mosásához. Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység, melyeket legtöbb esetben a vegyi alapú mosó és öblítőszerek okoznak. A kisbabák és kisgyermekek védtelen bőrére pedig különösen oda kell figyelni. Mivel én is és a kisfiam is  nagyon érzékeny bőrűek vagyunk, ezért olyan mosószereket használok, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat, és csak természetes alapanyagok hozzáadásával készülnek.

img-0335.jpg

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

A Herbow termékek valódi problémákra nyújtanak megoldást. Egyre több allergiás és más típusú megbetegedést okoznak a különböző vegyi mosó- és öblítő szerek. Általában a ruhák 80%-a nem erősen szennyezett, ezért az esetek nagy részében nincs szükség a vegyi mosószerekkel végzett mosásra. Közepesen szennyezett ruháink számára elegendő egy természetes szappan tartalmú mosó aktív anyag, ami kiváló mosóerővel rendelkezik.

A Herbow mosóparfümök egyedisége, hogy nemcsak illatosítanak, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat is tartalmaznak, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái. 

img-0338.jpg

A tesztelés során mindegyik termék elnyerte a tetszésemet, ugyanis az illatuk nagyon kellemes, tartós és egyáltalán nem hivalkodó. Egy mosáshoz fél kupaknyi öblítőt teszek a mosógép öblítő tartályába. Kézi mosásnál is használom rendszeresen, leginkább fehérneműk esetében. A mosóparfümök kellemes illata több napon át is érezhető volt a ruhákon. Pont azért szerettem meg a termékeket, mert lágy visszafogott illatuk van, ami nem harsány, viszont napokon át friss illatot biztosít a ruháknak. 

img-0334.jpg

Ha választanom kellene, akkor talán a Summer Rain lenne a kedvenc illatom. Növényi bázisú textilöblítő-szuperkoncentrátum a frissítő nyári záporok áztatta kamilla mezők nyarat idéző hangulatának üde, mámoros illatával. Igazi kellemes nyári illat ebben a zord téli időjárásban. A ruhák illata leginkább egy  friss harmatos mező vizióját kelti, az ébredező napsugarak alatt nyíló virágok üde illata árad a frissen mosott ruhákból.  A Herbow mosóparfüm gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 200 ml-es kiszerelés 40 mosáshoz elegendő.

  • Hosszantartó, kellemes illatot biztosít

  • Természetazonos illóolajok felhasználásával

  • Természetes eredetű ápoló és szövetlágyító hatóanyagokkal

  • Vegán

Nektek is jó szívvel ajánlom a termékeket! Minőségüket és árukat tekintve is kiváló magyar termékek! Nézzétek meg a teljes kínálatot a Herbow webáruházban! 

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1814531922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László L Béla 2019.01.16. 23:49:01

Ilyet vennem kell a feleségemnek!

Pettra7 2019.02.06. 15:33:10

Mi is ezeket a termékeket használjuk.Kislányom allergiás a mosószerre és az öblítőre is.Próbáltam már más forgalmazó mosóparfümjét,de egyik sem annyira tartós,mint a Herbow,arról nem is beszélve,hogy a Herbowtól a ruhák puha tapintásúak.Nekem a nagy kedvencem a Summer Rain illata

sagiandi 2019.02.07. 12:57:15

@László L Béla: Majd várjuk a beszámolót a tapasztalatokról! :)

sagiandi 2019.02.07. 12:57:47

@Pettra7: Örülök a jó tapasztalataidnak! Én is nagyon kedvelem a termékeket!
süti beállítások módosítása