sagiandi

"... mert a szép bőr nem véletlen!"

A Gertraud Gruber filozófia titka

2018. június 05. - sagiandi

Ha harmónia árad belőled, azt garantáltan mások is észreveszik. Ezt nevezzük pozitív kisugárzásnak. Ehhez nem kell bombázó modell külsővel rendelkezni. Hiszen az igazi szépség a belső harmóniából fakad, a test, a szellem és a lélek összhangjából. Ettől a szépségápolás sem maradhat el, sőt Gertraud Gruber egyénre szabott módszerekkel és kiváló minőségű, természetes alapú termékeivel összehangolja egy harmonikus kezeléssé a szépségápolást és a megelőző egészségápolást. 

gg2.jpg

Több, mint 63 év tapasztalata, visszafogottság és elegancia, a gyógynövények feltétlen tisztelete és a német precizitás egyesül a Gertraud Gruber kozmetikumokban. A most 97 éves alapító Gruber asszony, még ma is aktívan dolgozik, saját  cégének nem is lehetne jobb reklámja, mint Ő maga.  1955-ben megalapította Európa Első Szépségfarmját Rottach-Egernben, a Tegern-tó partján, ahol évente több mint 5000 hölgyet kezelnek a szépségkúrák keretében.  De többről van szó, mint a vendégek külső megjelenésének javításáról, karbantartásáról; aki ellátogat hozzá, azt ellazítja, ápolja, szerető gondoskodással veszi körül bensőséges környezetben – és kellemes mellékhatásként a vendég új életerőt nyer, felfedezi saját szépségét és kisugárzását.

Európa Első Szépségfarmja

gruber_banner_haupthaus_v41.jpg

Ez a teljességkozmetika egyedülálló koncepciójának köszönhető, amelynek az elsőosztályú termékek alkalmazása mellett része a táplálkozás, a mozgás, a pozitív gondolkodás és a tudatos befelé figyelés. A szépségfarmon jelenleg – több házban elosztva – 130 ágy fogadja a vendégeket. Remélem egyszer én is eljutok erre a csodálatos helyre! 
De most térjünk vissza az álmodozásból és lássuk mit kaphatunk ebből a fantasztikus élményből Magyarországon. Tavasszal ellátogattam a budapesti képviseletre, ahol betekintést nyerhettem Gruber asszony kozmetikumainak a világába. A képviselet vezetősége részletesen elmesélte a cég filozófiáját, ámulattal hallgattam Gruber asszony gyógynövények iránti tiszteletéről, azokról a gyökerekről, tradíciókról melyek munkáját jelképezik, s arról, hogy mindezek megtartása mellett rendszeresen új összetevőket, új gyártási és felhasználási módokat, metódusokat is alkalmaz, hiszen mottójához híven Gruber Asszony figyelemmel kíséri a kozmetikai piac innovációit, amelyekből alapos szakmai átgondolást követően, szelektálva beépít készítményeibe, metódusaiba. 

Az elmúlt hónapokban több kozmetikumot is volt szerencsém kipróbálni és letesztelni, így kerültem Gertraud Gruber asszony "tapasztalt kezeibe". 

A testápolási vonalon próbáltam ki több terméket, melyek mindegyike lenyűgözött és teljesen rabul ejtett. Egy-egy esti fürdésnél jó volt ezekkel a visszafogott illatú gyógynövényes készítményekkel tisztálkodni.

Ilyen volt például az aromaterápiás Exquisit mézes habfürdő
ggmez.jpg
A mézes nyugtató és ellazító fürdőt különösen egy fárasztó, nehéz nap után ajánlom. A méz ápolja a bőrt és az ellenőrzött biológiai termesztésekből származó illóolajok - mint a levendula - pedig megnyugtatják az érzékeket, segítenek felkészülni a pihentető alvásra. 

De tovább is fokozhatjuk testünk és lelkünk kényeztetését, az AYURASAN® Testbalzsamokkal.ggbalzsam.jpg

Az olívaolaj, kakaóvaj, shea vaj és jojobaolaj fantasztikusan puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt. Mivel E-vitamint is tartalmaz, ezért véd a szabadgyököktől és ezáltal a korai bőröregedéstől is. A készítmény tartalmaz  növényi hatóanyagokat, telítetlen zsírsavakat és a természetes ásványi anyagokat is, amelyek gyorsítják a sejtmegújulást és megfinomítják a bőrképet. “Natural Dream”  olyan illóolajokat tartalmaz, mint a citronella, narancs és a geránium.
A választékban a másik fantasztikus illat  az  “Exotic Paradise”; vanília és kókusz aromájával azonnal elvarázsolt engem is. Mindkét termék maximálisan elnyerte a tetszésemet,  a hatásuk kiváló, hiszen tökéletes hidratálás és bársonyos bőr lett az eredmény már néhány alkalom után. Különösen tetszik ezekben a készítményekben, hogy az illatuk visszafogott és kellemes. Nem hivalkodó illatok, de mégis be tudom azonosítani az általam ismert gyógynövényeket azonnal. Gyorsan felszívódó, kellemes állagú balzsamokról van szó, amelyekből nem kell nagy mennyiséget használni, így hosszú ideig elég egy tégely. Minden bőrtípusra, még az érzékenyre is kiválóak ezek a termékek.

Kézemulzió

ggkezkrem.jpg

Mindig száraz a bőr a kezeimen, lehet nyár és jó idő, vagy hideg zimankós tél. Ezért én egész évben kenegetem. Az íróasztalomon mindig tartok egy tubus kézkrémet, hogy napközben bármikor betudjam kenni a kezem, ha úgy érzem, hogy nagyon száraz a bőröm. Mivel ez egy emulzió, ezért kis mennyiség is elég belőle, amely gyorsan beszívódik, így nyugodtan dolgozhatunk, mert nem hagyunk zsíros nyomokat magunk után. Este is mindig bekenem lefekvés előtt a kezeimet, hogy éjszaka is tudjon a száraz bőröm regenerálódni. Ilyenkor nagyobb mennyiséget használok, hiszen éjszaka több idő jut a hatóanyagoknak arra, hogy még jobban kifejtsék áldásos hatásukat. Ez krém regenerál, ápol, megnyugtat,  az A és E vitamin, a körömvirág-olaj és az allantoin pedig védi a bőrt. A finom, vékony – és gyakran igénybevett – kéz újból bársonyos és puha lesz. Télen pedig a kipirosodással is felveszi a harcot.

All-in-one CC krém

gg-cc.jpg

Ez a CC krém kisimítja, finomítja a bőrt, hatékonyan fed és matt megjelenést biztosít. Különösen tetszik benne, hogy a tökéletes fedés mellett, teljesen természetes megjelenést kölcsönöz az arcomnak.  Mivel most már a nyári napsugarak is igénybe veszik a bőrünket, ezért különösen fontos, hogy biztosítsuk a megfelelő fényvédelemet az arcunknak. Ezért kiemelném, hogy a termék 10-es faktorú UV-védelemmel óvja arcunk bőrét a nap káros sugarai ellen.

Összefoglalva a tapasztalataimat, ezek voltak azok a kozmetikumok, amelyek a szívembe lopták magukat, ezért bátran ajánlom nektek is! Rajtuk kívül még rengeteg terméket találtok a webáruházban. Érdemes körülnézni!

Az eredeti Gertraud Gruber kozmetikumok előállításánál csak válogatott bőrbarát, természetes hatóanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek a bőr egészséges állapotának megőrzését szolgálják, a regenerálódását elősegítik, ezáltal a bőr idő előtti öregedése ellen láthatóan hatnak. A Gertraud Gruber Kosmetik eredeti ápolótermékeit képzett kozmetológusok, természetgyógyászok, bőrgyógyászok és gyógyszerészek fejlesztik. Szigorú labortesztek és az Európa első szépségfarmján naponta végzett kezelések biztosítják az exkluzív módon magas minőségi követelmények állandóságát és a hatékonyságot. A termékek GMP-feltételeknek szigorúan megfelelnek, azokat kizárólag Németországban gyártják. A termékeket állatokon nem tesztelik.

Legközelebb egy kozmetikai kezelést fogok letesztelni Budapesten egy Gertraud Gruber szalonban. Természetesen megírom majd a részletes beszámolót a tapasztalataimról itt a blogon.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2514024720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása