sagiandi

Mesterbalzsam a Mesteri gyógyír

HERBioticum gyógynövényes krémek tesztje

2018. december 15. - sagiandi

Napjainkban egyre nagyobb hatalma van a gyógynövényeknek és varázslatos hatásuk ezerféle probléma megelőzősére vagy kezelésére nyújt biztonságos megoldást. Egyre több ember törekszik az egészségtudatos életmódra és száműzi "házipatikájából" a kemikáliákat. A HERBioticum gyógynövényes krémei természetes összetevőkből, magas hatóanyag tartalommal, mellékhatások és mesterséges összetevők nélkül lettek kifejlesztve. Ápold a bőröd gyógynövényes termékekkel!

img-0275.jpg

Nagyon kedvelem a Mesterbalzsamot, mivel számtalan esetben bizonyított, és külön pozitívum, hogy a családunk apraja nagyja tudja használni. Az én esetemben például hatásosnak bizonyult, amikor megrántottam a vállamat, vagy elfeküdtem a nyakamat, illetve még a fájó lábaimat is hűsítette és megnyugtatta egy-egy kimerítő séta vagy túrázás után. Kellemes mentolos illatú krém, könnyű az állaga, gyorsan beszívódik,  a hatása pedig rögtön érezhető.

A kisfiam is sokat mozog, szeret biciklizni, rollerezni, jégkorcsolyázni. Legutóbb a korizás utáni izomlázát sikerült  csillapítani a Mesterbalzsammal. A vádliját kentem be vékonyan a krémmel és nagyon hamar enyhülést hozott a lábacskáinak. 

Édesanyám is kipróbálta, neki gyakran fáj és feldagad a lába. Szinte minden krémet kipróbált már, ami gyógynövényboltban elérhető. A Mesterbalzsam volt az első olyan krém, melynek  használata után rögtön észrevette jótékony hatását. Nagyon megkedvelte, és azóta csak ezt a krémet használja. Hamar megnyugtatja az elnehezedett és fáradt lábakat, a kellemesen hűsítő krém pedig segíti az ellazulást. A Mesterbalzsam elősegíti a gyógyulási folyamatokat, megszünteti a fájdalommal járó tüneteket, hatásos a bőrirritációk eltüntetésében, illetve jó szolgálatot tesz ízületi és reumás panaszok enyhítésében is. Megszünteti az izomfájdalmakat, illetve a visszeres gyulladások kezelésében is hatásosnak bizonyult. Édesanyám most már a barátnőinek is csak ezt a krémet ajánlja!

xmas.jpg

A HERBioticum Mesterbalzsam különleges összetételű bőrápoló krém 56 hozzáadott aktív hatóanyaggal - válogatott gyógynövénykivonattal és növényi eredetű olajjal. Kiváló minőségű, természetes összetevői (többek között: vadgesztenye kivonat, árnika kivonat, kámfor, mentol, aloe vera kivonat, körömvirág kivonat, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj, D-panthenol) és hatóanyagai segítenek különböző kellemetlen, fájdalommal járó tünetek kezelésében, mint a fizikai sérülés, rándulás, esetleg korral járó tünetek, vagy kényelmetlen, zavaró bőrirritációk. Ebben a komplex készítményben egymás hatását kiegészítve segítik a gyógyulás folyamatát, és hozzájárulnak az életminőség javulásához. 
Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.
Parabén és kőolajszármazék mentes.

herbkari2.jpg

herbkari1.jpg

Ha pedig még mindig keresed a tökéletes ajándékot karácsonyra, akkor ajánlom figyelmedbe az Internetpatika webáruházat, ahol most gyönyörű karácsonyi csomagolásban is megtalálod a HERBioticum egyedi ajándékcsomagjait, amelyek a Mesterbalzsamot is tartalmazzák. Ez a natúrkozmetikum meglepetéscsomag a  HERBioticum egyedi válogatása, kényeztetés az egész testnek és léleknek. Kiváló ajándék lehet: Nagymamádnak, Édesanyádnak, Testvérednek, Barátnődnek, vagy Kolléganődnek!

Az ajándékcsomagokról készült cikkemet IDE kattintva tudod elolvasni. 

A termékekről bővebben olvashatsz: http://www.herbioticum.hu/

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2614487294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása