sagiandi

Ismerd meg Te is Provance titkát!

2017. augusztus 30. - sagiandi

andisweet.jpg

A Sweetland shop webáruház kínálatából 3 Secrets de Provence terméket teszteltem a nyáron, egy száraz sampont és kétféle szappant. 
A Secrets de Provence egy finom illatú, minősített biogazdálkodás által előállított test-és hajápolókat forgalmazó cég. A Secrets de Provence kiváló minőségű és praktikus termékek mindazoknak, akik sokat sportolnak vagy utaznak. 
Minden Secrets de Provence termék Cosmebio - és ECOCERT- minősített, valamint szilikon, parabén, színezék és tartósítószer mentes.

Pont a legjobbkor érkezett a csomag, hiszen tengerparti nyaralásra készültünk, így jó alkalom kínálkozott a termékek tesztelésére. Nem ismertem még a márkát, ezért nagyon kíváncsi voltam ezekre a kozmetikumokra. Az első benyomásom a termékek csomagolásával kapcsolatban nagyon pozitív volt, hiszen egy színes egyéniségű és vidám külsejű lány képe jelent meg előttem, aki tudatosan odafigyel a szépségére, és csakis a legjobb alapanyagokból készült kozmetikumokat használja. A lehető legkevesebb idő alatt a legjobb eredményre törekszik, fontosnak tartja a tökéletes megjelenést és egyéniségének kiteljesedését. 

Száraz sampon

samponsz.jpg

A Secrets de Provence Száraz sampon ideális útitárs - praktikus és kényelmes, kiváló a haj két hajmosás közötti felfrissítéséhez, víz nélkül. A zab- és rizskeményítő alapú készítmény fényt, teltséget és könnyebb kezelhetőséget biztosít. Ideális, ha nincs idő egy hajmosásra. Ahogy már a bevezetőben is írtam, pont a legjobbkor érkezett a sampon tesztelésre. Biztos voltam benne, hogy a nyaralás alkalmával lesz olyan szituáció, amikor nem lesz időm hajat mosni. Több alkalommal is használtam a száraz sampont, és nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Valóban a legjobb választás ha nincs időnk hajat mosni, de mégis frissen mosott hatást szeretnénk elérni. Elég volt néhány pumpálásnyi por a hajamra, jól átfésültem, és valóban selymes, rugalmas tartást adott a hajamnak. Kicsit féltem az eredménytől, hogy majd fehér porszemcsék lesznek a hajamon és a ruhámon, de ilyen problémák nem jelentkeztek egyszer sem. Nagyon könnyű a használata a pumpás adagolásának köszönhetően, és 2-3 perc alatt meg is vagyunk a "hajmosással". Igazi kényelmi termék, hiszen bármikor adódhat olyan helyzet (utazáson kívül is) amikor nincs lehetőségünk hajat mosni. Pl.: egy kórházi kezelés alkalmával, de akár egy kemény vizsgaidőszakban, amikor a tanulás mellett eszünkbe sem jut hajat mosni, és a vizsga előtt ébredünk rá, hogy fel kellene frissíteni a frizuránkat. Én most már mindig tartok itthon száraz sampont, mert bármikor adódhat olyan eset, amikor jó ha kéznél van. 

Előnyei:

  • helytakarékos szállítás közben
  • kevesebb csomagolási hulladék
  • nagyon kiadós - körülbelül 80 alkalmazáshoz elegendő
  • nincs vízfogyasztás

 A termék szulfát és színezék mentes.

Szappan-mentes szappan

szappan.jpg

Ez a "szappan-mentes szappan" optimális napi tisztítást biztosít az érzékeny és allergiára hajlamos bőr számára. Különösen gyengéd és pH-semleges. Színét a természetes vörös agyag adja. Ennek a szappannak egyszerűen imádom a csomagolását! Egy gondoskodó vigyázó anya, egy szerető gyermek képe jelenik meg a borítón. Úgy gondolom a képről áradó hangulat és az óvó anyai kezek mindannyiunk számára ismerős érzéseket ébresztenek...

szappanmentes.jpg

Ezt a szappant a kisfiam tesztelte, hiszen neki különösen érzékeny a bőre. Rendszeresen használtuk és nagyon jó hatással volt a bőrére. Nem okozott panaszokat, nem száradt ki a bőre, hanem bársonyos és selymes tapintású lett a fürdés után. 

Bio shea vajjal, bio argán olajjal és bio glicerinnel ápolja a bőrt tisztítás közben. Parabén, szulfát és mesterséges színezék mentes. Arcra és testre egyaránt alkalmazható, allergiások is nyugodtan használhatják, mert nem fog irritációt okozni. 

Bio szappan argán olajjal

argan.jpg

Ez a rendkívül bőrbarát és ápoló növényi olaj szappan argán olajjal ideális az egész család számára, hiszen csodálatos illatával kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol. Növényi olaj alapú, tartósítószer és mesterséges színezék mentes szappan.

Ezt a szappant én használtam arcra és testre egyaránt. Természetes összetevői révén gyengéden tisztította az arcomat, a testemet, valamint csodálatos mandula-mogyoró illatával igazi kényeztetés volt minden egyes tisztálkodás. Nagyon megkedveltem nem csak az illata miatt, hanem azért is, mert bőröm is hálásan reagált az ápoló összetevőkre. Kellemes tapintású, bársonyos és fantasztikus illatú lett minden fürdés után. Egyáltalán nem szárította ki a bőröm és nem éreztem másnap sem, hogy húzódik. Az összetevők 99,90% -a természetes eredetű és 84,30%-a biogazdálkodásból származnak, és ezek a tények csak megerősítik azt, hogy ez a termék a lehető legjobb ápolást nyújtja bőrünknek.

Mindhárom termék beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon megszerettem az illatukat és természetesen a hatásuk is igazolódott.

Jó szívvel ajánlom nektek is a Sweetland shop termékeit.

A Secrets de Provance termékek több változatban is elérhetők: http://furdosuti-furdobomba.hu/secretdeprovence oldalon találjátok a márka többi termékét.

Szeretettel,

Ságiandi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9712791592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Busa 2017.08.30. 23:45:37

felkeltetted az érdeklődésemet a termékek iránt, köszönöm

sagiandi 2017.08.31. 08:22:36

Örülök, hogy tetszik a cikk! :)
süti beállítások módosítása