sagiandi

Prémium kozmetikumok a szépség szolgálatában

Mother&Daughter Premium Skincare teszt 1. rész

2017. október 13. - sagiandi

img_3155.jpg

Az M&D Brand filozófiának középpontjában az emberi kapcsolatok és ezen belül is az anya-lánya kapcsolat fejlesztése és a testi-lelki harmónia megteremtése áll. Minden korosztály számára professzionális termékeket kínálnak, melyek természetes alapanyagokból, innovatív eljárással készülnek.

Ebben a cikkemben az M&D Premium Skincare három termékét fogom nektek bemutatni. 

Intim Wash Gel pH4

md2.jpg

Ez az intim lemosó napi használatra ajánlott. Rendkívül kellemes illatú, finom állagú lemosó, amely minden korosztály számára hosszan tartó komfort érzetet biztosít. Védő hatású pH4 tejsav tartalma hatékony az intim területek élettani hatásának megtartásában illetve visszaállításában. Mivel érzékeny bőröm van, ezért körültekintően választom ki, hogy  milyen intim termékeket használok. Nagyon megkedveltem a tesztelési időszak alatt, hiszen kellemes illatú, hosszan tartó friss érzést biztosított, illetve nem okozott semmiféle irritációt. Ez az intim lemosó érzékeny bőrűeknek kiváló választás.  Külön jó dolog, hogy 50 ml kiszerelésben is kapható, amely utazások alkalmával nagyon praktikus. 

3 in One Face Moisturiser (Hármas hatású arctisztító)

md1.jpg

Ultimatív hármas hatású arctisztító, amely tökéletesen eltávolítja a  sminket, miközben vitalizálja és felfrissíti a bőrünket. A benne található botanikus alapanyagok – aloe vera, shea vaj, árnika, továbbá MSM, tengeri só – természetes hatásának köszönhetően segíti megőrizni a bőr ragyogó, tiszta és természetes megjelenését. Naponta használtam esténként a napi sminkem eltávolítására. Kellemes állagú, visszafogott illatú termék, amely kíméletesen eltávolította a szemfestéket és alapozót egyaránt. Kis mennyiséget kentem szét az arcomon, majd langyos vízzel átitatott vattával töröltem le. A szemem esetében vattára tettem a lemosót majd áttöröltem a szemeimet vele. Külön örültem neki, hogy nem kellett dörzsölni, csak gyengéden végigsimítani a szemeimen.  Nem okozott semmiféle irritációt, pedig nagyon érzékeny bőröm van. A használata után érezhetően puhább  lett a bőröm, a tápláló alapanyagoknak köszönhetően.  

Anti Aging Body Emulzió

md3.jpg

Az ultimatív hatású Anti Age testápoló emulzió, organikus hatóanyag tartalmával kiválóan ápolja és feszesíti a bőrt. A Jojoba, Aloe Vera, Kókusz, Mandula és a további Hyaluron, Kollagén, Elasthin segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és szépségét. Minden nap fürdés után bekrémeztem a teljes testem ezzel a krémmel. Kellemes lágy illata már az első használat alkalmával elvarázsolt. Mivel nagyon száraz és érzékeny a bőröm, ezért kíváncsian vártam, hogy milyen eredményeket érek el vele. Az első használat után bebizonyította, hogy valóban hatásos termék. A mindennapos használat pedig megerősítette, hogy kiváló eredményeket lehet vele elérni, hiszen hamar látszódott a változás: sokkal feszesebb és bársonyosabb tapintású lett a bőröm. Szintén nem okozott semmiféle irritációt, könnyű volt szétkenni a testemen és gyorsan, nyom nélkül beszívódott. 

Az M&D Premium Skincare termékek mentesek mindenféle káros anyagtól és csak természetes hatóanyagokat tartalmaznak! Érzékeny bőrüek is bátran próbálják ki, nem fognak csalódni!

A termékekről bővebben ITT olvashatsz!

Szeretettel, 

Ságiandi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6712968821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása