sagiandi

Ha tavasz, akkor túrázás

Timberland bakancs teszt

2017. április 03. - sagiandi

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én egyszerűen nem tudok betelni a tavasszal. Imádom, ahogy az első napsugarak felmelegítik az arcom, s utána átjárja az egész testemet ez a melegség, becsukott szemmel élvezem a lágy szél simogatását, amíg a hajamba kap, és összeborzolja. 

A hétvégét a szüleimnél töltöttük, és szerencsére az időjárás is kedvező volt egy jó kis túrára.

Nektek is csak ajánlani tudom, hogy amikor csak tehetitek menjetek távol a város zajától és keressetek olyan helyeket ahol nincs tömeg.

Ilyen például a Bakony.

Akciós leárazásban vettem a tél végén egy szuper Timberland bakancsot. A legjobb alkalom volt arra, hogy kipróbáljam. Egy amerikai barátnőm ajánlotta a márkát, neki már 20 éves(!) a Timberland bakancsa, és még mindig kiválóan szuperál.

A márka sikere 1952-ben kezdődött és azóta töretlen, s mára már nemcsak a cipőgyártás, hanem a ruházati termékek gyártásával is kibővült a kínálatuk. A cipőket egy nagyon különleges eljárással gyártják, a cipő talpát és a bőr felsőrészt varrás nélkül illesztik össze, s ezzel még azt is garantálják, hogy a lábbelik tökéletesen vízállóak.

A vízállóságát sikerült is letesztelnem, és hibátlanul teljesített. Épp egy tőzike virágot próbáltam lefotózni, miközben a lábam belecsúszott a patakba. Mondanom sem kell mennyire boldog voltam, hogy a szép új bakancs felavatása rögtön így kezdődött… csupa sár borította.

Viszont amin meglepődtem, hogy miután megszáradt a sár, nyom nélkül lepergett a bakancsról.

Nem izzadt bele a lábam, pedig kellemes 20 fok körüli hőmérséklet volt már aznap. Legtöbbször ez a baj a zárt cipőkkel, hogy a jó időben izzad a láb bennük, és ugye tudjuk, ez  táptalajt biztosít a köröm és bőrgombáknak.

Egy Timberland bakancs esetében ilyen gondolat fel se merüljön benned!

Igaz, hogy meg kell fizetni az árát, de ahogy fentebb írtam az amerikai barátnőm már 20 éve használja, és tökéletesen elégedett vele! Az ő szavában pedig én sem kételkedem!

Összefoglaló értékelés:

Márka: Timberland
Típus: 6690R5.5
Méret: 38
Anyaga: bőr
Vásárlás helye: www.amazon.de
Ára: 17.800,- Ft
Szállítási költség: 0,- Ft.


Első benyomások:

Tapintás: Kellemes tapintású, puha, nem durva anyag
Kényelem: szuper kényelmes
Koszolódás: Világos anyag, könnyen koszolódik, azonban gyorsan tisztítható
Talpa: puha, nem kemény, könnyű benne a járás
Ajánlás: 1-10-es skálán: 10 pont, kiváló termék!

 

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 

Szeretettel, Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr5812387821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása