sagiandi

Valentin-napon is merülj el a Lush illatos világában!

2019. január 27. - sagiandi

Valentin napja a szerelmesek napja. Ilyenkor a párok megajándékozzák egymást, együtt töltik a napot, és ünneplik a szerelmüket. Hazánkban is széles körben elterjedt, azonban mindenki másképp ünnepli, de talán a legfontosabb üzenete ennek a napnak az együtt töltött idő, amire a rohanó hétköznapokban egyre kevesebb lehetőségünk nyílik.

lush6.jpg

A legenda szerint, Szent Valentin papként szolgált Claudius császár ideje alatt, aki bebörtönözte őt, mert ellenezte döntését, amely megtiltotta a fiatal férfiaknak, hogy házasodjanak. Úgy gondolta, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak, megerősítvén ezáltal a hadseregét. A legenda úgy tartja, hogy, Szent Valentin rabsága alatt összebarátkozott a börtönőr lányával, akinek hagyott egy levelet aláírva, hogy “A te Valentinodtól”.

Ezzel a romantikus mondával egybekötve hoztam el nektek 2019-ben is a Valentin-napra készült limitált kiadású Lush kozmetikumokat. Ha kedvet kaptatok egy romantikus esti közös fürdőzéshez vagy masszázshoz, még nem késő beszerezni ezeket a fantasztikus illatú termékeket!

STRAWBERRY WHIP

lush1.jpg

Érzed? A friss epernek, a muskátlinak és a jázminnak köszönhetően a tavasz illata máris elönti a fürdőszobát. Minden egyes használatkor érezheted a hidratáló kókuszolaj, a selymes tofu és a fair trade bio kakaóvaj hatását. 

LOVE TOKEN

lush2.jpg

Számos csodás módon mutathatod ki a szereteted, de biztosan az arany az egyik legjobb választás! Mondj köszönetet ezzel a ragyogó, aranyló habfürdővel. Ha a csap alá tartod, a fenyő és a szegfűszeg illatát árasztó hab lepi el a kádat. Melegítsd fel a fürdővizet és a választottad szívét a frissen sült karácsonyi sütik és a gyömbér illatával - mintha a barátságosan ropogó kandalló mellett ülnél. Ezt a pompás érmét ráadásul többször is használhatod.

AMERICAN CREAM

lush4.jpg

Az édes eperlé és a friss narancslé csodás keveréke a klasszikus amerikai filmek legendás tejturmixait idézi. Énekeld a Grease legnagyobb slágereit a zuhany alatt! A reggeli fáradtságot egykettőre elmossák a vanília krémes habjai. A lágy karragénkivonat és a fűszeres tárkony mélyen hidratálja a bőröd, de vigyázz: könnyű reménytelen szerelembe esni ezzel az érzéssel! 

Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készülnek a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumok. 
A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

A Lush kézzel készült kozmetikumai csábító illatokkal és kiváló hatóanyagokkal kényeztetik a testünket és a lelkünket! Merüljetek el Ti is a Lush mesebeli világában!

Szeretettel ajánlom,

Ságiandi

Forrás: www.lush.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4814592242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása