sagiandi

HappySkin termékek a boldog és egészséges bőrért

2017. június 15. - sagiandi

img_8750.JPG

Nem teszteltem zsákbamacskát az elmúlt hetekben, hiszen már jól ismertem a cég termékeit.

A HappySkin kozmetikumok gondosan összeválogatott natúr alapanyagokból készülnek. Hidegen sajtolt olajakat, organikus vajakat, különleges virágvizeket, természetes színezékeket használnak a készítés során, melyek csak a BDIH által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki. A HappySkin termékei időről-időre mikrobiológiai bevizsgáláson esnek át a legjobb minőség és a biztonságos használat érdekében.

Most három olyan készítményt szeretnék nektek bemutatni, amelyek nekem beváltak és abszolút kedvenceim lettek.

Díva - hyaluronsavas natúr arcszérum bio és csipkebogyó olajjal

img_8549_2.JPG

A Díva egy natúr, káros parabénektől mentes Magyar Termék Nagydíjas arcszérum hyaluronsavval. A hyaluronsav, ligetszépeolaj és csipkebogyóolaj a leginkább felelős azért, hogy az arcbőrünk újra rugalmas és életteli legyen. A Hyaluronsav az, amely biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. 

3 hete használom, minden este a gondosan megtisztított arcbőrömre viszem fel, majd gyengéden bemasszírozom. Kellemes, natúr lágy illata van. Pár nap után már látható volt a változás az arcomon. Sokkal simább és feszesebb lett a bőröm, megszüntette a száraz, feszülő érzést az arcomon.  Szemkörnyékre is ajánlott, az apróbb ráncok esetében észrevettem, hogy segített.
A termék 29%-ban BIO minősítésű alapanyagot tartalmaz!

 Airless (levegő nélküli) tégelyben forgalmazzák, amely előnye:

  • A szérum nem érintkezik levegővel, így az aktív összetevőket megvédi az oxidációtól.
  • Higiénikus, hiszen a szérum nem érintkezik kezünkkel (kezünkről a baktériumok nem kerülnek a szérum felszínére).
  • Praktikus, könnyű adagolást tesz lehetővé.

                                               Metamorfózis - Parajdi sós testradír

img_8532.JPG
Egyszerűen imádom a testradírokat. Érzem, ahogy megújul a bőröm minden egyes használat után. Fantasztikus illatával már az első alkalommal elvarázsolt. A limette, a mandarin és fahéj illóolaj csodálatos összhangban vannak egymással. A nyomelemekben és ásványi anyagokban kivételesen gazdag parajdi só pedig gyengéden, de hatékonyan radírozza és ápolja a bőrünket. Mivel nekem száraz a bőröm, ezért hetente kétszer használtam. A használat során eltávolította az elhalt hámsejteket, és felkészítette a bőröm a testápoló befogadására. A Bye Lipo zsírégető krém használata előtt is leradíroztam a bőröm, így a cellulit krém hatóanyagai jobban be tudtak épülni a bőrömbe.

 Bye Lipo – zsírégető krém cellulitra

img_8561_2.JPG

Szeretném a legelején leszögezni, hogy nincsenek csodaszerek, amelyek azonnal megszabadítanak a narancsbőrtől! Neked tenni kell azért, hogy a bőröd újra feszes és sima legyen! Fontos, az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás és csak ezután következnek a krémek. Nekem sincs időm edzőterembe járni, de mégis minden nap szánok kb. 45 percet arra, hogy mozogjak egy kicsit. Nagyon jó mozgásprogramok vannak, amelyek otthon is elvégezhetőek. Viszont fontos, hogy légy benne kitartó és akkor meg lesz az eredménye is. Ha ezek az alapok megvannak, akkor jöhetnek krémek, amelyek segítségedre lesznek a harcban.

A Bye lipo zsírégető krém olyan díjnyertes hatóanyagot és egyéb olyan komponenseket tartalmaz, amely segít a narancsbőr elleni küzdelemben, anélkül, hogy szintetikus anyagok szívódnának fel bőrödbe.  A Bye Lipo a hazai natúr piacon úttörő cellulit elleni krém, amely a természet erejével arat győzelmet a makacs narancsbőrrel szemben.

Hogyan csökkenti a narancsbőrt?

Aktiválja a bőraljában található zsírsejtekben a hőtermelést, hogy meginduljon a zsírégés folyamata a zsírszövetből. 

Főbb hatóanyagai: BIO Shea vaj, hidegen sajtolt rizs olaj, anti-cellulit hatóanyag.

Harmadik hete használom a terméket naponta kétszer, reggel és este fürdés után szoktam a bőrömbe masszírozni. Néhány nap után már látható változást eredményezett. A bőröm elkezdett kisimulni a kezelt felületen, a barázdák elhalványultak, és finom puha bársonyos tapintásúvá vált a bőröm. Összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, magas vitamintartalma kiváló bőrápolóvá teszi.

A termékek megálmodója Dr. Forrai Márta, orvos, természetgyógyász és lánya, Göcsei Kamilla. Márta több, mint 20 éve aktívan gyakorolja az általa elsajátított módszereket. 12 éve oktatja a PTE Főiskolai Karának bizonyos szakain és a Testnevelési Egyetemen az alternatív medicinát. 13 éve egy magániskolát is vezet, ahol a miniszteri rendelkezés szerint természetgyógyászokat képez. 

A termékek megvásárolhatók: http://www.happyskin.hu/ webáruházban.

Jó szívvel ajánlom Nektek is a Happy Skin termékeket!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3012592641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása