sagiandi

Az egészséges bőr titka

Tropic SkinCare teszt

2017. július 04. - sagiandi

img_9776_2.JPGA bőr az emberi test egyik legértékesebb része, ezért megérdemli a legjobb gondoskodást és odafigyelést. Az emberiség ősidők óta mágikus erőt tulajdonít bizonyos növényeknek. A növények tartalmazzák a napsugárzás energiáját, ezért képesek regenerálni az idegrendszerünket és egyúttal növelni a lelki fogékonyság képességét. A gyógynövények nem csak gyógyítanak, ápolnak és szépítenek is. Bőrünk meghatározza személyiségünket. Színe, illata, érzékenysége és hőmérséklete egyénenként nagyon változó lehet. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a szép bőr a helyes táplálkozással kezdődik. A kiegyensúlyozott táplálkozás, a sok mozgás, a megfelelő mennyiségű gyümölcs és zöldség fogyasztása elengedhetetlen feltételei a szép bőrnek.

A Tropic bőrápoló termékei a legjobb minőségű olajokat, kivonatokat tartalmazzák, amik a növények virágából, magjából, gyökeréből, leveléből származnak. Ennek köszönhetően magas vitamin és antioxidáns tartalmú összetevők kerülnek a termékekbe, amitől a bőr széppé és egészségessé válik.

Tesztelésem során két Tropic terméket próbáltam ki: egy tápláló arckrémet, és egy bőrfeszesítő szemránckrémet. Mindkét termék pumpás adagolóval rendelkezik, amely biztosítja a gazdaságos és higiénikus használatot.

Bőrfeszesítő tápláló arckrém

skinrevive.jpgEnnek a krém koncentrátumnak a titka összetevőiben keresendő - a rengeteg bőrtápláló, bőrfeszesítő vitaminok és antioxidánsok sokasága a bőrt fiatallá, rugalmassá, egészségessé varázsolja. Csipkebogyó, shea vaj és E-vitaminnak köszönhetően a bőrt mélyen hidratálja és puhává varázsolja. Áfonya, málna, körömvirág kivonatok segítik a bőr vitalitását. Ehinácia, tengeri hínár javítja a bőr rugalmasságát és ránctalanít. Ez az arckrém az egyik legnépszerűbb terméke a cégnek. 2013-ban első lett a Natural Health Magazin legjobb természetes arcápoló krém kategóriában. Minden bőrtípusra ajánlott.

A krémet napi 2x használtam. Reggel és este a megtisztított arcra vittem fel, körkörös masszírozó mozdulatokkal. Állagát tekintve nagyon könnyű lágy krémről van szó. Illata finom, alig érezhető, mégis nagyon kellemes. A teljes beszívódásra kb. 1 percet kellett várni. Tökéletes alapot biztosított a sminkeléshez is. Nagyon jól hidratálta a száraz és érzékeny bőrömet. Semmilyen irritációt nem okozott, abszolút látszott, hogy a bőröm hálás az ápoló összetevőkért. 

Bőrfeszesítő szemránckrém koncentrátum

eye_revive_age-.jpg

Ez a krémes, hidratáló formula mélyen, a bőr felszíne alatt fejti ki aktív hatását, klinikailag bizonyított White Bird of Paradise virág kivonattal és vitaminokkal segíti a kollagén termelését, javítja a bőr rugalmasságát mindössze 4 héten belül. Az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebbé válik. Különleges (encapsulated) technológiát tartalmaz, amely az optimális eredmény érdekében a bőrrel érintkezve szabadítja fel a termékben található hatóanyagokat.

Reggel és este használtam, az arckrémet követően egy kisebb mennyiséget vittem fel a szem környékére. 3 hét használat után már látható a változás. Eddig sajnos nem voltak jó tapasztalataim a szemránckrémekkel. De azt hiszem most először találtam egy olyan krémet, amely tartós használat után eredményt is mutat. Észrevettem, hogy a szemem körüli ráncok már nem olyan mélyek, sokkal simább és egyenletesebb a szemkörnyéki bőrfelszín is.

 Fontos tudnivalók a Tropic termékekről

A Tropic termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. A termékek paraffin, vazelin, parabén, petrolkémiai és egyéb adalékanyagoktól mentesek. A Tropic termékek nem tartalmaznak gyakori allergén összetevőket, mint például parfüm és mesterséges színezőanyagok. A bio összetevők EcoCert tanúsítvánnyal rendelkeznek, mivel a cég számára is fontos, hogy a lehető legjobb minőségű összetevők kerüljenek a termékekbe.

Fontos továbbá, hogy méltányos kereskedelemből (fair trade) származó összetevőket használnak fel a termékek elkészítése során, így az összetevők megvásárlásakor a termelők megélhetését is segítik. A beszállítókkal szoros kapcsolatot ápolnak, így biztosítják az összetevők minőségét. A termékeket soha nem tesztelik állatokon, csupán önmagukon. Az összes termék növényi eredetű, nem használnak semmilyen állati eredetű anyagot, mint például méhviasz, lanolin vagy zselatin.

A Tropic termékek kézzel, Surrey (Egyesült Királyság) műhelyében készülnek, kis mennyiségben, így biztosítják a frissességüket.

img_9054_2.JPG

Hiszek abban, hogy a legjobb hatás a természetes bőrápoló termékek használatával érhető el! Igyekszem nektek is, Kedves Olvasóim hasznos tanácsokkal és tippekkel szolgálni, és bízom benne, hogy hasznotokra válnak az írásaim.

A Tropic termékek itt érhetők el: www.tropicskincare.hu 

Jó szívvel ajánlom nektek is a Tropic Skincare arcápoló termékeit!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8612640337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása