sagiandi

Kedvenc nyári kiegészítőim a Rossetti bizsutól

2017. augusztus 07. - sagiandi

img_0503.JPGMég javában tombol a nyár, imádom a vidám színeket és formákat, és nagyon élvezem, hogy minden ruhámhoz valami különleges kiegészítőt tudok párosítani a Rossetti bizsu kínálatából.

Az adriai nyaralásomra is a kedvenc ékszereimmel és kiegészítőimmel indultam el, így minden nap változatos és színes szetteket tudtam összeállítani. 

Kedvenceim a Slangvel karkötők, amelyek aranyozott mágneses kapoccsal záródnak, és szuper színesek, változatosak. Ezen a nyáron csak ezeket a karkötőket viselem. Minden színben elérhetőek, tartósak és nagyon szépek! 

img_0724.JPG

Ne feledkezzünk meg a pénztárcákról sem. A jelenlegi kedvencem egy fánkos pénztárca, amely vidám, csajos és szuper trendi. Akik inkább a funkciókat részesítik előnyben, azoknak azt kell mondanom, hogy ebbe a tárcába mindent lehet pakolni: aki sok kártyát szeretne benne elhelyezni megteheti, aprópénz gyűjtésre, és fotógyűjtemény tárolására is alkalmas, és természetesen papírpénz is fér bele. :)

fank.jpg

A strandra pedig strandkendő nélkül már ki sem megyek. Egy vagány hajókormányos strandkendőt választottam a kínálatból. Gondoltam ha már tengerparti nyaralásra megyek, akkor bizony csakis a hajókormány és egy vasmacska minta jöhet szóba! A strandkendő anyaga puha pamut, amely kellemes viseletet biztosít. Rengeteg variációban tudjuk magunkra kötni, és tényleg csak annyit mutatunk meg a testünkből amennyit szeretnénk. Nagyon praktikus ha a strandon a büfébe megyünk, hiszen ki szeret egy szál fürdőruhában beállni a sorba?! Jogos a felvetés, hogy hol a büfé a képről és a hosszú sor? Itt egy partravetett sellőlányt játszottam, és épp a közelgő viharban gyönyörködtem. Egy hajós sem járt felém, így áldozataim nem lettek, de a látványt azért megörökítettük, mert az valóban páratlan volt! 

img_0559.JPG

Nektek is ajánlom ezeket a gyönyörű és tartós ékszereket és kiegészítőket. Ha szeretitek a változatosságot, követitek az aktuális divatot és odafigyeltek a megjelenésetekre akkor bátran válogassatok a Rossetti bizsu kínálatából. Nemcsak a webáruházban, hanem a Rossmannban és a Müllerben is megtaláljátok a termékeket.

Legyetek Ti is színesek ezen a nyáron, élvezzétek a Rossetti bizsu vidám kiegésztőit!

Aki szeret webáruházban vásárolni annak ajánlom figyelmébe a rossettibizsu webáruházat.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7912725736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása