sagiandi

Szökjetek meg a szürke hétköznapokból!

Valentin-nap Lush kozmetikumokkal

2018. február 06. - sagiandi

Valentin napja a szerelmesek napja. Ilyenkor a párok megajándékozzák egymást, együtt töltik a napot, és ünneplik a szerelmüket. Hazánkban is széles körben elterjedt, azonban mindenki másképp ünnepli, de talán a legfontosabb üzenete ennek a napnak az együtt töltött idő, amire a rohanó hétköznapokban egyre kevesebb lehetőségünk nyílik.

img_7575.JPG

A legenda szerint, Szent Valentin papként szolgált Claudius császár ideje alatt, aki bebörtönözte őt, mert ellenezte döntését, amely megtiltotta a fiatal férfiaknak, hogy házasodjanak. Úgy gondolta, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak, megerősítvén ezáltal a hadseregét. A legenda úgy tartja, hogy, Szent Valentin rabsága alatt összebarátkozott a börtönőr lányával, akinek hagyott egy levelet aláírva, hogy “A te Valentinodtól”.

Ezzel a romantikus mondával egybekötve hoztam el nektek a Valentin-napra készült limitált kiadású Lush kozmetikumok tesztjét. Ha kedvet kaptatok egy romantikus esti közös fürdőzéshez vagy masszázshoz, még nem késő beszerezni ezeket a fantasztikus illatú termékeket!

LOVE BOAT

img_6228.jpg

Egy új kapcsolat hullámait próbálgatod? Viharos vizekre tévedtél? Tedd félre a gondokat, irány a Love Boat szerelemhajója! A rakomány bio édesnyarancsolaj és szicíliai citromolaj. Dobd forró vízbe, hogy a hajód biztosan a fürdővíz felszínén maradjon. Engedd, hogy a bizsergetően vidám illat örvényei elragadjanak életed utazására.

WHOLE LOTTA LOVE

img_6247.jpg

Milyen ez a szerelem?  Pont olyan, mint két fénylő, vörös szív, krémes, bőrlágyító sheavajjal összetapasztva.

Légy nekem, akár egy habfürdő,
egyedi, illata friss és üde. 
Ifjú szívem tépjék bár bősz szelek,
lelkem nyugszik, ha véled fürődhetek.
Morzsold el folyó víz alatt, 
s nézd, a habok mint oszlanak
a víz színén. Akár a fénylő éjszaka, akár egy app
hozott össze, kádba közösen üljetek, s szemébe nézz.
Szemtelen illat, melytől a szív dalra fakad.
A rózsa elbódít, s visszarepít
régi szerelmek, régi tavaszok emlékébe.
A bergamott igaza örökké áll:
míg orrod érez, s szemed lát,
a szerelem a legjobb barát.

Forrás: www.lushhu

CHERRYSH

img_6983.jpg

Rómeó és Júlia sosem éltek át ilyen csodát, bár nekik nem is volt csokis-cseresznyés finomságuk, ami mindent elsimít. A fair trade bio kakaóvaj és a finom tengeri só hidratáló radírozása a bőr ünnepe. Ahogy felviszed ezt az ínycsiklandó radírt a nedves bőrödre, az őrölt cseresznyemagok felpezsdítik a véred. A meleg, vidám kakaó-abszolút és egy lehelletnyi édesmandulaolaj garantálja, hogy többet, többet és még annál is többet akarsz majd!

POLYAMOROUS

img_6241.JPG

Egy kis extra szeretet nem várt örömöket hozhat. Csak dobjátok a kádba ezt az érzékien szerelmes amulettet, és engeddjétek, hogy a bőrlágyító fair trade bio kakaóvaj és a bio sheavaj kényeztesse a bőrötöket. Lágyan rózsaszín varázslat teríti majd be a kádat, míg a ragyogó brazil narancsolaj, az ellenállhatatlan ibolyalevél-abszolút és a megnyugtató szantálfa hangulatba hoz benneteket.

MELT MY HEART

img_7557.jpg

Engedd, hogy a masszázstömb vonzó illata elbűvölje és elvarázsolja az érzékeid. Mintha egy gyógynövényekkel teli kertben siklanál, a ciprusolaj és a vidám narancsvirág-abszolút hozzád csalja a titkos szerelmedet. Engedd, hogy a fair trade bio kakaóvaj édes lágysága elcsábítson, míg a szárított rózsaszirmok érzéki hangulatba hoznak a nap bármely szakában. Pihenj, lazíts és hagyd, hogy az ibolyalevél-abszolút és a tömjénolaj elvégezzék a munka érdemi részét!

FLOWERS BARROW

img_7554.jpg

Képzeld el: a Flower's Barrow ősi hegyi erődítményének tetején állsz, a dorseti tengerpart bámulatos Worbarrow-öblét nézve. A római kamilla olaja hűsít és nyugtat, míg a bio jojobaolaj és a fair trade bio kakaóvaj lágyítja és rugalmassá teszi a bőröd. A muskátliolaj és a feketeribizli-kivonat felteszi a koronát erre a szarkalábkék csodára, mely az angol vidék friss, virágos illatát idézi.

HAIR DOCTOR & DAMAGED meleg olajos hajpakolások

hajra.jpg

A Hair Doctor gyógyító fejbőr- és hajpakolás tele van mélyen tisztító fullerfölddel, serkentő borsmentaolajjal és antibakteriális rozmaringolajjal. A kék kamilla olaja nyugtatja és gyógyítja az irritált fejbőrt, a vörös henna és a lanolin erősíti és fényesíti a hajat. A jojoba, a mandula és az extra szűz kókuszolaj együtt garantálja a lágy és ragyogó végeredményt. Pont ezt írta fel a doktor! 

Ha Te is vasalod, szőkíted, színezed a hajad, akkor a Dameged meleg olajos hajpakolással tutira szabadnapra küldheted a hajad. Az extra szűz olívaolaj növeli a hajszálak szakítószilárdságát, a mandula- és avokádóolaj mélyen hidratál; akármit is tervezel, a hajad készen áll. A guargumi csökkenti az elektrosztatikus töltöttséget, a vanília abszolút pedig enyhén illatosítja a tincseket az ellenállhatatlan végeredményért. 

Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készülnek a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumok. 
A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

A Lush kézzel készült kozmetikumai csábító illatokkal és kiváló hatóanyagokkal kényeztetik a testünket és a lelkünket! Merüljetek el Ti is a Lush mesebeli világában!

Szeretettel ajánlom,

Ságiandi

Forrás: www.lushhu

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4213639394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása