sagiandi

Szépüljünk gyógynövényekkel!

Herbsgarden termékek tesztje

2018. március 05. - sagiandi


andi.pngMagyarország azon szerencsés országok közé sorolható, ahol 330 fajta gyógynövény található és nem csupán Európában számít gyógynövény-termesztési nagyhatalomnak, de világviszonylatban is előkelő helyet foglal el.  A természetben szinte minden megterem, ami a hétköznapi – egyesek szerint a civilizációs betegségek – gyógyításhoz szükséges. Ráadásul a hatásuk  sokkal hatékonyabb  mert a természet nem téved. Régen önmagában a gyógynövény volt a gyógyszer, s úgy tűnik, most újra felfedezzük a természet kincseit.

A Herbsgarden natúrkozmetikumok összetevőinek többségét (pl. hévizi iszap, levendula, kamilla, zsálya, menta, izsóp) hazai termesztőktől szerzik be, a gyártás pedig a legszigorúbb higiéniai és minőségi előírásoknak megfelelően Budapest egyik legnagyobb laborparkjában történik. A termékek fő alkotóelemét jelentő növényi olajok – a szappanok kivételével – mind hideg sajtolással készülnek. Hidegsajtolással történő előállítással nem sérülnek a bennük található értékes vitaminok, más – többek között a bőr öregedését lassító, és sejtvédelmi funkciókat támogató – hasznos összetevők, valamint a közismerten kedvező élettani hatásokkal rendelkező esszenciális zsírsavak. A Herbsgarden jelenleg több mint 50 féle növényi hatóanyagot használ egyedi fejlesztésű termékeihez.

Egy hónapig teszteltem a termékeket, és a tesztelés során szerzett tapasztalataimról szeretnék most nektek beszámolni. 

 Anti-aging Aqua szérum

anti_aging_1.JPG

Minőségi, magas hatóanyagtartalommal rendelkező öregedésgátló szérum hialuronsavval és természetes növényi kivonatokkal. Már az első használat után éreztem az intenzív hidratálás eredményét. Viszont a harmadik nap után vált láthatóvá is az eredmény. A szérum kiváló hatóanyagai teljesen kisimították az arcbőrömet és bársonyosan puhává varázsolták. A szérummal együtt használtam a Kortalan Vénusz krémet, és a tapasztalataim alapján úgy gondolom a két termék együttes használatával érhető el a leghatásosabb eredmény.

A szérum főbb hatóanyagai: bio gránátalmamag olaj, bio búzacsíra extraktum, bio zöldtea kivonat, bio argánolaj, bio jázminvíz, bio damaszkuszi rózsavíz.

Kortalan Vénusz anti-aging krém

wweb-400x267.jpg

Ez a krém fokozza a kollagéntermelést és kis és nagymolekulájú hyaluronsav tartalmának köszönhetően késlelteti a korai ráncok megjelenését és mélyülését. Értékes olajai megvédik a bőrt a kiszáradástól, csökkentik a gyulladásra való hajlamot, késleltetik a napfény okozta bőröregedés tüneteit, hozzájárulnak a bőr egészségéhez. Ahogy már említettem a szérummal együtt használtam a krémet. Gyorsan felszívódott, és egész napra tökéletesen hidratálta az arcomat. A felvitele után pár másodpercet vártam és következett az alapozó felvitele. Kiváló sminkalapot biztosított az alapozó könnyű eldolgozására.
Fő hatóanyagai: Hialuronsav, Damaszkuszi rózsavíz, bio makadámiadió-olaj, bio ligetszépeolaj, bio argánolaj, ferulasav.

Éjszakai regeneráló krém

ejszakai_krem.jpg

Gazdagon ápoló krémről van szó, amely egész éjszaka végzi a dolgát, azért hogy reggel ha tükörbe nézünk egy kipihent és kisimult arc nézzen vissza ránk. Az esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag tápláló krém éjszaka regenerálja a bőrt és kezelésbe veszi a ráncokat. 
Fő hatóanyagai: bio narancsvirág víz. bio argánolaj, bio ligetszépeolaj, bio gránátalmamag-olaj, bio vadrózsaolaj.


BB Krém

herbsgarden-szinharmonizalo-krem-bb-400x400.jpg

Ez a bőrápoló növényi olajokban gazdag, színes nappali arckrém egységesíti az arcbőr színét, ugyanakkor védi a bőrt a kiszáradástól. Hidratál, erősíti a bőr védelmi rétegét és késlelteti a bőröregedés tüneteit. Színe igazodik a bőr tónusához. A BB krém nem egy réteget von a bőrre, úgy mint egy alapozó, hanem egységesíti az arcbőr színét, mely így egészségesebben ragyog. 

Számomra még az is jó hír, hogy fényvédőt is tartalmaz, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Fizikai fényvédőt tartalmaz, mely visszaveri az UVB és UVA sugarakat. Irodalmi adatok alapján körülbelül 10-es faktorú fényvédő hatása van.

Szemkörnyékápoló

herbsgarden-szemkornyekapolo-krem_1.jpg

A Herbsgarden Szemkörnyékápoló antioxidánsokban és hatóanyagokban gazdag összetétele megoldást nyújt ezen érzékeny bőrfelület kíméletes táplálására. Használatával a szemkörnyék hidratálttá válik, megnyugszik és kisimul. Mindennapi használatával serkenti a bőr öngyógyító képességét és megerősíti a bőrben lévő kollagén rostok hálózatát. Kitölti a dehidratált barázdákat és megakadályozza a nedvesség távozását a bőrből így javítva a bőr szerkezetét. Napi rendszerességgel használtam, esténként vittem fel a szemkörnyéki bőr területére. Hatását már pár nap elteltével tapasztaltam. A mélyebb ráncokat szépen elhalványította, és sokkal feszesebb lett a bőröm is. Fő hatóanyagok: bio csodamogyoróvíz, bio argánolaj, bio orbáncfűolaj, hialuronsav.

Fűszeres testvaj

herbsgarden-teli-fuszeres-testvaj_1.jpg

A Herbsgarden aromaterápiás illóolajkompozíciójával készült testvaj kihagyhatatlan élményt nyújt! Nemcsak megakadályozza a bőr kiszáradását, érdessé válását, hanem feszessé, táplálttá teszi azt, feltölti vitaminokkal, antioxidánsokkal. Válogatott organikus gazdálkodásból származó összetétele helyreállítja a bőrfelszíni emulzió épségét, visszazsírozó és mélyhidratáló hatású.  Állagát tekintve szobahőmérsékleten valóban olyan az állaga, mint a vajnak, az illata pedig a frissen sült mézeskalácsra emlékeztet. Egy kevés mennyiséget a tenyerembe véve viszont azonnal lágy krémmé változott és könnyen el tudtam dolgozni a száraz bőrfelületeken. A bőröm nagyon hálás volt, azonnal beszívta és az eredmény pedig puha és selymes tapintású bőr lett. Fő hatóanyagok: Sheavaj, kakaóvaj, szezámolaj, kókuszolaj, illóolajok.

Levendulás testvaj

herbsgarden-levendula-testvaj-400x400_1_1.jpg

Nyugtató, bőrvédő hatású, levendula illatú testvaj nagyon száraz bőrre, amely kiváló bőrtápláló, regeneráló  és növényi olajokban gazdag zsíros krém. Az első dolog ami megfogott benne, az az illata volt. Igazán intenzív tiszta levendula illat árad a tégelyből felnyitás után. Az állaga pedig egy könnyed habos, szinte légies állapotú krém. Mélyen táplálja még a legszárazabb bőrt is. A hatása rendkívüli, hiszen nemcsak a bőrt varázsolja csodásan puhává és bársonyossá, hanem a lelkünket is melengeti  és megnyugtatja fantasztikus illatával. Valódi erejét akkor tapasztalhatjuk meg, ha egy nehéz nap után a forró fürdőt követően bekrémezzük vele magunkat és hagyjuk, hogy a levendula kellemes illata átjárja a testünket és lelkünket. Fő hatóanyagai: sheavaj, extra szüz olivaolaj, avokádóolaj, levendulavíz, B5 vitamin

A Herbsgarden célja, hogy olyan magas hatóanyag-tartalmú, bio natúrkozmetikai termékeket gyártsanak, amelyek megfelelnek a mai kor kihívásainak. Amelyek ugyanolyan hatásosak és jól használhatók, mint a kozmetikai ipar által használt, vegyi anyagoktól telített kozmetikumok, de közben ápolják, óvják bőrünk egészségét és fiatalságát, serkentik a természetes regenerálódást. 

A termékek elérhetők a Herbsgarden webáruházban!

Jó szívvel ajánlom nektek is a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7313710058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása