sagiandi

Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!

Coconutoil Cosmetics termékteszt

2018. április 27. - sagiandi

A téli zord időjárás, a kevés napsütés, a vitaminhiány nem csupán a hangulatunkra, de a bőrünkre is rányomja bélyegét. A hosszú hideg hónapok ugyanis kimerítették szervezetünk vitaminkészletét, amely a kevesebb mozgással és az egészségtelenebb táplálkozással együtt fáradékonnyá, levertté tesz minket, bőrünk pedig fakóvá, szárazabbá és érzékenyebbé válik. A tavasz a megújulást hozza magával, ám a szervezetünk és a bőrünk regenerálódása hosszabb időt is igénybe vehet. Ezért fontos évszakváltáskor nagyobb hangsúlyt fektetni a bőrünk ápolására. Ebben a cikkemben a tavaszi megújuláshoz elhoztam nektek a Coconutoil Cosmetics 100% bio összetevőkből és magas minőségű kókuszolajból készült azon termékeit, amelyeket én kipróbáltam és hatásosnak bizonyultak!

coco3.jpg

"Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!" - olvassuk a szlogent, de vajon mit is jelent ez pontosan? Ahogy rákenjük a bőrünkre ezeket a termékeket, bekerülnek a véráramba és ezen keresztül pedig a szervezetünkbe. Tehát nemcsak kívülről, hanem belülről is támogatjuk a szervezetünk egészségét. A natúrkozmetikumok természetes eredetű növényi alapú bőrápolók, melyekben nincsenek potenciális károsító vegyi anyagok. Ezekkel fiatalságunk mellett, egészségünket is megőrizhetjük. A kókuszolaj már több ezer éve nyújt megoldást az egyenlítő környékén élő népek egészségügyi problémáira, de sokrétűen alkalmazzák a bőr- és hajápolásban is. A CoconutOil natúrkozmetikumok olyan alapanyagokból állnak, amelyek 100% tisztaságú bio olajokat, növényi olajokat és illóolajokat tartalmaznak, ezáltal semmilyen káros hatásuk nincsen a szervezetre.  A frissen sajtolt szűz kókuszolaj, amely alapját adja a Coconutoil kozmetikumoknak a Fülöp-szigetekről érkezik. 

Egy kozmetikai termék csak akkor képvisel magas minőséget, ha egészségügyi kockázata minimális. A szakértők szerint a hagyományos kozmetikumokban található kemikáliák egy idő után telítődnek a szervezetben és különböző bőrtüneteket, akár allergiát is okozhatnak. A Coconutoil Cosmetics készítményei kizárólag organikus, ehető, valamint GMO, azaz génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak, így kapták meg a NaTrue minősítést.

Testápolás - Levendulás Testvaj

coco.JPG

Szinte minden évszakban a kiszáradás és viszketés az egyik leggyakoribb panasz nálam, mivel száraz és érzékeny a bőröm, ezért gondos ápolást is igényel.  A hideg és szeles idő szinte mindenkinél okozhat enyhébb tüneteket, de a bőr kiszáradásának a hidegen kívül az egyik leggyakoribb oka a fűtött, száraz beltéri levegő, amelynek hatására a bőr kipirosodik, felülete durva tapintásúvá válik és komolyabb kiszáradás esetén előfordulhat, hogy hámlani kezd. A száraz bőr regenerálásának egyik legjobb módja a Coconutoil Levendulás Testvaj, amely segíti megvédeni bőrünket a kiszáradástól és gyógyítja, hámosítja az irritált bőrfelületet is. A méhviasz természetesen szűri meg a káros UV-sugarakat, a kakaóvaj pedig elősegítheti a bőr barnulását, így napozáshoz is ideális. A legjobb hatás elérése érdekében zuhanyzás/fürdés után a még nedves bőrfelületen alkalmaztam. Mogyorónyi mennyiséget vettem a tenyerembe, és a még nedves bőrömbe egyenletesen simítottam bele. A kellemes levendula illata nyugtatóan hatott rám egy nehéz nap után, segített ellazulni és kikapcsolni. Ám nem csupán kívülről, hanem belülről is hidratálnunk kell, amelynek legjobb módja a megfelelő mennyiségű, napi 1,5-2 liternyi vízfogyasztás.

Arcápolás - Arc és sminklemosó olaj

coco2.JPG

Tavaszra a szervezetünk vitaminkészlete kimerülhet, amely a tavaszi fáradtságon kívül bőrproblémák kialakulásához – mint például gyulladásos tünetek, szárazság – is vezethet, valamint sápadt és szürke lehet a bőrünk.  Az Arc és sminklemosó olaj használata egy mélytisztító arckezeléssel ér fel, valódi csodaszer minden bőrtípusra. Antioxidáns- és tápanyagtartalma révén frissen és fiatalon tartja az arcbőrt. Száraz és pattanásos bőr birtokában is megfelelő, mert optimalizálja a faggyútermelést, és összehúzza a pórusokat. A kettős hatású kókuszolaj keverékkel nemcsak eltávolítható a smink és a szennyeződés arcunkról, hanem tápláló és bőrregeneráló rutint is tarthatunk egy lépésben. Annak ellenére, hogy olajos alapú készítményről van szó, nem nehezült el az arcbőröm a használat során. A bőr légzését többnyire a pórusokban megtapadó szennyeződések okozzák. Ha ezeket sikeresen eltávolítottuk egy nedves vattakorong és az arclemosó olaj segítségével, akkor a bőrünk hasznosítja a készítmény tápanyagait. Ha mégis úgy éreznénk, hogy lassan  szívódik be, akkor lemoshatod az arcodat langyos vízzel is. Három 100% tisztaságú esszenciális illóolaj teszi teljessé a készítményt. A teafaolaj fertőtlenítő hatású és gyulladáscsökkentő, azaz a pattanások és aknék is eltűnnek a rendszeres használat során. A  levendula illóolaj szintén gyulladáscsökkentő és nyugtatja a bőrt. A pálmarózsa illóolaj ugyanezeken az előnyökön túl mérsékli a ráncosodást és kellemes illattal leng körül benünnket. A napi rutinomba úgy iktattam be, hogy a megszokott módon elvégeztem az sminklemosást, majd az olajat egy vattapamacs segítségével simítottam végig az arcomon, így ha néhol még maradt smink, akkor ezzel a lépéssel attól is megszabadultam. A bőrömet kiválóan regenerálta, megpuhította és ragyogó, friss bőrt eredményezett. 

Ajakápolás - Ajakradír és ajakbalzsam

coconut.JPG

A hideg nem csak a bőrünket, hanem az ajkainkat is megviseli. A száraz, kicserepesedett ajkak ápolására előszeretettel alkalmazok különböző ápolókat, ám előfordult több olyan eset, amikor egy termék kiszárította az amúgy is érzékeny bőrt az ajkaimon. Ennek okán a panaszok kezelésére a hagyományos rúzs helyett áttértem a hidratáló ajakápolók és szájfények használatára. A természetes összetevőkből álló termékeket pedig különösen előnyben részesítem!  Nemcsak bőrradírt használok, hanem most már ajakradírt is, valamint az ápolt és hidratált ajkak eléréséhez megfelelő mennyiségű folyadékot iszom. A CoconutOil két lépésben biztosítja, hogy mindig csókos ajkakkal mosolyoghassunk. Az ajkak ápoltsága szerintem nagyon fontos és egy különösen érzékeny területről van szó. Az egymással harmonizáló ajakradír és ajakbalzsam együtt alkalmazva ideális hatást fejt ki. Mindkét készítmény kizárólag organikus, ehető minőségű összetevőkből áll. Hetente egyszer alkalmaztam a termékeket, együttes használatukkal az ajkaim felfrissültek, megszabadultak az elhalt hámsejtektől, szennyeződésektől. A szám természetesen lett pirosan telt, ápolt és csábító.

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Nektek is ajánlom a natúr- és biokozmetikumokat alkalmazását, mivel ezek természetes úton stimulálják a kiegyensúlyozott bőrfelépítő folyamatokat.

A Coconutoil natúrkozemtikumok elérhetők a weboldalon és a nagyobb drogériákban.

Szeretettel ajánlom,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8313873900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása