sagiandi

Nyári testápolás MediNatural termékekkel

2018. július 10. - sagiandi

A nyaralás kikapcsol, pihentet és feltölt bennünket, azonban ez idő alatt is figyeljünk oda a gondos haj- és bőrápolásra, hiszen a rekkenő hőségben a bőrünk is ugyanúgy "szomjazik", ahogy a szervezetünk. A nagy melegben én is nehezen veszem rá magamat, hogy bármivel is bekenjem a bőrömet. A legtöbb kence ugyanis eltömíti a pórusokat, ami miatt intenzívebb az izzadás, és ez bizony nem a legkellemesebb érzés. Ebben a cikkemben megmutatom nektek, hogy én milyen MediNatural natúrkozmetikomokkal ápolom otthon a bőrömet, és mit viszek el magammal a nyaralásra.img_1236.JPG

A MediNatural natúrkozmetikumok között számos olyan terméket is találunk, melyekért a bőrünka hajunk de még a körmünk is hálás lesz a meleg, nyári időszakban.

MediNatural Kókuszolaj

img_4779.JPG

Akár tengerparton, akár édesvízben vagy medencében hűsölünk, a nap végén bőrünknek szüksége van a hidratálásra, azt ugyanis a nap és a sós, de a klóros víz is kiszárítja. Kedvelem, mert gyorsan beszívódik és kiválóan hidratálja a bőrömet. A nyári nyaralások alkalmával élvezem, ahogy kókusz illatba burkolózik esténként a testem és nagyon jó érzés, amikor reggelre puha és rugalmas bőrt varázsol. Szeretem sokoldalúságát is, hiszen a száraz sarkakra is megoldást nyújt, de még a körömágyba masszírozva is gyorsan kifejti jótékony hatását. De nemcsak a bőröm ápolásában nyújtott eddig segítséget, hanem többször próbáltam száraz töredezett hajvégekre is. Hajmosás után a nedves hajvégeken alkalmazva reggelre csodás eredmény érhető el vele. Érdemes hajpakolásként  is kipróbálni, egész éjszakán át a hajunkon kell hagyni és reggelre puha és selymes hajat varázsol.

MediNatrual 100% organikus ghánai shea vaj és Prémium shea vaj

img_3015_2.JPG

Testápolásra otthon 100% organikus ghánai shea vajat  használok, a táskámban pedig egy tégely  Prémium shea vajat tartok. 
Fontos tudni, hogy a termékek tradicionális módszerekkel kézzel készülnek, nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, semmiféle vegyi anyagot és színezéket.

A legérzékenyebb bababőr ápolására is kitűnő választás bármelyikük!

Az Organikus ghánai shea vaj mindig a táskámban van, ugyanis egy tégely birtokában a testápolót, a kézkrémet, a szájápolót és arckrémet is magamnál tarthatom, így a bőröm egész nap szép és hidratált. 

A Prémium shea vajjal pedig esténként, fürdés után ápolom a bőröm. Miután kiszállok a kádból, a még nedves bőrömet mogyorónyi mennyiségű shea vajjal bekenem. Gyorsan beszívódik, az eredmény pedig reggelre csodás puhaságú, selymes bőr! Kellemes illata pedig magával ragadó!

MediNatural organikus kakaóvaj

img_4300.JPG

A  kakaóvaj minden csokiimádó álma, csodálatos ápoló hatása pedig gondoskodik a puha és selymes bőrről. Önmagában is igen gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és kitűnő antioxidáns forrás a bőrnek. Használata során finom védőréteget képez a bőr felszínén, így segít a nedvesség megtartásában. Hosszan tartó hidratáló hatása miatt ekcémás, illetve száraz bőr esetén igen hatékony ápolást biztosít, csökkenti a bőr szárazságát és javítja annak rugalmasságát. Az illata teljesen természetes, nem tartalmaz semmiféle hozzáadott illatot. Bevallom őszintén, hogy napozáskor is használtam. Ugyanis eszembe jutott, hogy gyerekkoromban édesanyám mindig kakaóvajjal kente be a bőrömet a strandon. Rendkívül praktikus, hiszen a kakaóvaj lereszelt állapotban található a tégelyben, így sokkal könnyebb a használata is. A kakaóvaj testhőmérsékleten olvad, így az apró morzsa szemek amint hozzáérnek a bőrünkhöz,  azonnal elkezdenek megolvadni és máris átkenhetjük vele a testünket. A kakaóvajnak napvédő hatása is van; 6-os faktorszámú természetes fényvédő hatása mellett hozzájárul, hogy a bőrünk egyenletesen és szépséges mélybarna színnel barnuljon le. Hosszú távon pedig megőrzi a bőr barnaságát. 

Összegezve ezek a termékek nekem egytől-egyig mind beváltak és maximálisan elégedett vagyok a hatásukkal. 

A MediNatural termékeit jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2214104759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása