sagiandi

Tapasztald meg Te is, hogy milyen a Cocochoco érzés

Innováció a tartós hajegyenesítésben!

2018. augusztus 07. - sagiandi

A Cocochoco Hungary által részt vehettem egy nagyszerű eljárásban, amely nem csak, hogy 4-5 hónapig egyenessé varázsolja a hajam, de regenerálja és újjáéleszti azt. Ebben a cikkemben bemutatom nektek, hogy a hajam milyen fantasztikus változáson ment keresztül a Cocochoco-nak köszönhetően!

img-6170.jpg

A Cocochoco egy luxus hajegyenesítési eljárás, mely különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét. A márka Israelből származik, ahol köztudottan élen járnak a tudományokban és a minőségi termékek előállításában.  Ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt. A kezelés minden fajta hajon elvégezhető, kezdve a natúr hajtól, a festett, dauerolt, szőkített, roncsolt  hajon egyaránt. Az eljárás megkezdése előtt a fodrászom Viki, egy általános állapotfelmérés keretében megnézte a hajam állapotát, elmondta, hogy ez az eljárás nem tartalmaz semmi olyan anyagot, amely káros lenne a haj számára, csak olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a brasil cacau, valamint a Holt-tengeri összetevők, melyek megfelelnek az EU-s előírásoknak. A kezelést csak azon fodrászok végezhetik el, akik megszerezték a megfelelő oktatást. A kezelés 2 órát vesz igénybe, melynek hatása 3-4 hónapig élvezhető. Természetesen ez sok mindentől függ: elsősorban attól, hogy 2 héten belül nem szabad pl. festetni, semmiféle kémiai folyamatnak alávetni a hajat. Azok a samponok, amelyek szulfátot tartalmaznak, kimossák a hajból a hatóanyagokat. A Cocochoco saját hajápolási termékcsaládot fejlesztett ki erre a célra, melyekből kaptam én is, és ezekkel ápolom jelenleg a hajam. 

Röviden az eljárásról és a tapasztalataimról

1. Viki megmosta a hajam a Cocochoco mélytisztító samponjával. Hajmosás közben, a tökéletes tisztaság eléréséhez még 5 percig rajta hagyta a sampont a hajamon, majd ezután teljesen kimosta a hajamból. 

img-5780_masolata.jpg

2. Teljesen szárazra megszárította a hajam. A fotón láthatjátok, hogy milyen seprűs volt a hajam vége. 

img-5782.jpg
3. Ezután következett a Cocochoco keratin felvitele

img-5784.jpg

img-5779_1_masolata.jpg

4. Miután a hajam teljes hosszára felkerült a hajegyenesítő keratin, 20 percre búra alá ültem. A búra meleg levegőt fújt a hajamra. Ezután következett a hajvasalás. A hajszerkezet zárása a hajvasalás következtében jön létre, így a hatóanyagok a haj mélyében maradnak. Fontos megjegyezni, hogy hajszárítóval is megszárítható a haj, nem feltétlen szükségeltetik búra. 

5. Ilyen volt és ilyen lett!
Azt hiszem ide nem kellenek szavak, a fotó önmagáért beszél! 
img-5796.jpg

+1 otthoni feladatok:
A kezelést követően, 72 órán keresztül nem érhette se víz, se pára a hajamat, kiengedve kellett hordanom. Tilos még a sportolás, a strand, a fül mögé tett haj. Egyenesen kell tartani a hajat. Ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a hatóanyag beépüljön a haj szerkezetébe. 
Korábban említettem, hogy fontos a megfelelő termékek használata, annak érdekében, hogy sokáig élvezhessük ezt a csodás hajkoronát. 

Megkaptam a Cocochoco otthoni hajápoló termékeit is, melyeket a fotón láthattok Ti is:
- Cocochoco Szulfát és Parabén mentes sampon
- Cocochoco Szulfátmentes Hajkondícionáló
- Cocochoco Keratinos Hajregeneráló maszk
található a hajápoló csomagban. 

img-6751.jpg

Összegzés:
A hajam teljes hosszában csodálatosan lágy és rugalmas lett, a seprűs hajvégek teljesen eltűntek, mindemellett gyönyörűen ragyogó és egészséggel teli lett! Az eljárás időtartama hajhossztól függő, nekem mindössze 2 óra alatt készült el. Egyetlen kellemetlen momentum sem volt az eljárásban. A hajegyenesítő illata is kellemes csokis illatú volt, nem csípte sem az orromat, sem a szememet, a fejbőrömön nem okozott irritációt sem akkor, sem később. 

Ami pedig leginkább tetszik ebben a hajegyenesítő eljárásban, hogy azóta sokkal egyszerűbb a hajápolási rutinom. Nem kell hajszárítás után vasalgatni a hajam, hanem egyszerűen csak megszárítom a szokásos módon, és a szárítás közben 2x átfésülöm hajkefével a hajam. Mindössze 10 perc alatt olyan a hajam, mintha kivasaltam volna, vagy épp most jöttem volna ki a fodrászszalonból! A haj nagyon gyorsan megszárad, ugyanis nem vesz fel annyi vizet, valamint antistatikus hatással bír, és védi a hajat a sótól, párától. Azt hiszem ennél többre nincs is szükség! 

Aki még csak kacérkodik a gondolattal annak azt ajánlom bátran vágjon bele, a haja érdekében élete legjobb döntését hozza majd meg, hiszen 3-4 hónapig garantált lesz az egyenes és egészséges haj!

A Cocochoco hajegyenesítő kezelések országszerte elérhetőek a referencia szalonokban! 
Lájkoljátok a Cocochoco Hungary Facebook oldalát Ti is! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr5014166611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása