sagiandi

Ismerd meg Dr. Konopka's gyógynövényes világát!

A Dr. Konopka’s natúrkozmetikai termékek tesztelése

2018. augusztus 23. - sagiandi

Dr. Konopka's gyógynövényes boltjában mindenre van gyógyír! Dr. Konopka's észt gyógyszerész volt aki egész életét annak szentelte, hogy tanulmányozza a gyógynövényeket, melyeket gyógyszertárában árult termékeiben hasznosított. A természetes összetevők és a magas hatóanyag-tartalmú gyógynövények felhasználásával élénkítő balzsamokat, nyugtató keverékeket és tradicionális krémeket fejlesztett ki, melyekkel vásárlóit teljesen lenyűgőzte! 

img-5044.jpgKi volt Dr. Konopka?

Egy olyan gyógyszerész, aki rajongott a természetes gyógymódokért.  1931-ben nyitott gyógyszertárában saját fejlesztésű gyógynövényes termékeit árulta, melyek olyannyira hatásosnak bizonyultak, hogy  ennek hamar híre ment Tallinn városában is. Kifejlesztett egy gyógynövény alapú, sebgyógyító krémet, melyet a vásárlók elneveztek Dr. Konopka csodakrémjének. Pár évvel később kikísérletezett egy fertőtlenítő házi szappant, amely gyorsan népszerű lett, olyannyira, hogy a szomszéd városokba is teherautóval szállította. A gyógynövényekre, növényi olajokra épülő samponjai is sikeresek voltak a vásárlói körében. Az új termékek tesztelésében mindig a felesége volt segítségére, aki nagyon kényes volt a minőségre. A szépségápolási cikkek, csak akkor kerülhettek fel a gyógyszertári polcokra, ha megfeleltek az ő legmagasabb elvárásainak. 2013-ban az Eurobiolab vállalat úgy dönt, hogy modern technológiák alkalmazásával újra piacra dobja Dr. Konopka szépségápolási receptjeit. Három évnyi megfeszített munka után végre megjelennek Dr. Konopka bőr- és hajápoló termékei.

Dr. Konopka's fantasztikus gyógynövényes termékei közül teszteltem le 4 terméket, melyeket most nektek is bemutatok ebben a cikkemben. Akik rendszeres olvasóim, azok tudják, hogy elkötelezett híve vagyok a gyógynövényes szépségápolási termékeknek, és ha tehetem csak gyógynövény alapú készítményeket használok a szépségápolás terén. 
Vannak abszolút kedvenc gyógynövényeim, mint  például a levendula, a kamilla, de még sorolhatnám a végtelenségig. Ezért is nagyon örültem meg, amikor kibontottam a csomagot, hogy több olyan termék is érkezett, amely levendulaolajat is tartalmazott. Az egyik ilyen volt a Nyugtató tusfürdő és kézmosó.

Nyugtató tusfürdő és kézmosó
unnamed_2.jpg

Dr. Konopka 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, amely nyugtatja, hidratálja, gyengéden tisztítja és táplálja a bőrt. A nyugtató levendulaolaj pedig oldja a feszültséget és a stresszt. Ez a fantasztis illatú termék minden alkalommal elkísért a nyaralásokra. Nagyon imádtam az illatát, és azt, hogy kézmosásra és tusfürdésre is kiválóan alkalmas. Mivel normál és érzékeny bőrre is használható, ezért az egész család számára kiváló választásnak bizonyult. Mindenki hamar megkedvelte és megszerette ezt a terméket.

Feszesítő arcszérum

feszesito_arcszerum.jpg

A feszesítő arcszérum esetében nagyon tetszik, hogy illatmentes és gyorsan beszívódik. A beszívódás után egy teljesen sima felületet képez a bőrön, így az alapozó egyenletesen és gyorsan felvihető. Napközben sem fényesedik ki az arcom tőle, még nyáron sem! A rendszeres használatot követően a bőröm sokkal egyenletesebb, szebb és üdébb lett. Az apróbb ráncokkal is elbánt, a mélyebbeket pedig halványította. Ezeket az eredményeket 1 hónap alatt értem el, rendszeres (napi 2x - reggel és este) használat után. 
A magas E-vitamin-tartalmú búzacsíra-olaj és a többszörösen telítetlen zsírsavak különleges kombinációja teljes körű bőrápolást biztosít.  Hidratálja és helyreállítja a bőrt.  Az ibolyakivonat segíti a regenerálódást, tonizálja a bőrt és elrejti a bőrhibákat.

Hidratáló krémes bőrradír

img-7002.jpg

Dr. Konopka 49. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, amely gyengéden tisztítja a bőrt, és helyreállítja felületét. Kamilla- és vízililom-kivonata puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt. Hetente egyszer használtam a terméket, lágyan az arcbőrömbe masszíroztam, majd alaposan leöblítettem. A krémben található apró, finom szemcséknek köszönhetően gyengéden eltávolította az elhalt hámsejteket, az arcom pedig üde és bársonyos lett. Érdemes heti egyszer leradírozni a bőrünket, ugyanis a bőrradírozás során az elhalt hámsejteket eltávolítva, segítjük a bőrünk megújulását. A vérkeringést is javítja, elősegíti az új sejtek képződését és a kozmetikai termékek (krémek, szérumok, pakolások stb.) felszívódását a bőrbe. A bőrradír használata után a szérum mindig sokkal hatékonyabb volt, láthatóan mélyebben be tudott szívódni a bőrömbe és ezáltal még a hatását is eredményesebben fejtette ki. 

Bőrmegújító lábkrém

img-7004.jpg

Búcsút lehet inteni a száraz és kirepedezett talpaknak! Ez a krém egy igazi gyógyír a lábfej száraz és berepedezett bőrére.
Sajnos nyáron még intenzívebben jön elő száraz, repedezett sarok  problémája a hölgyeknél. Én legalábbis a saját bőrömön ezt tapasztalom. Viszont nyáron nem mindegy, hogy a lábaink milyen állapotban vannak, hiszen egy szép, csinos szandálban nem árt, ha a tartalom is dekoratív! A Bőrmegújító lábkrém bio málnaolaj-tartalma puhítja és hidratálja a bőrt, a bio levendulaolaj pedig segíti regenerálódását, így gyorsan látványos eredmény érhető el a használatával! Nekem pár nap alatt rendbe hozta a talpaimat!

Dr. Konopka's termékek minősítései:
BDIH 
Vegán
Cosmos Natural
Cosmos Organic

Jó szívvel ajánlom nektek is ezeket a termékeket, hiszen a gyógynövények erejével segítik megőrizni a bőrötök szépségét és egészségét!

A Dr. Konopka's termékek elérhetőek a legnépszerűbb webáruházakban és a DM üzleteiben egyaránt!

Szeretettel
Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1514197137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása