sagiandi

A gyönyörű és egészséges lábak védelmezője

HERBioticum gyógynövényes krémek tesztje - Vadgesztenyés lábkrém

2018. november 16. - sagiandi

A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült természetes kozmetikumok tökéletes társak a mindennapokban, hiszen hozzájárulnak vitalitásunk védelméhez és megőrzéséhez. 

herbvad2.jpg

Régen a falusi emberek házipatikája az erdők és a mezők "varázslatos" hatású füveiből, gyökereiből, fáiból, leveleiből, gyümölcseiből állt. Napjainkban is változatlan hatalma van a gyógynövényeknek és varázslatos hatásuk ezerféle probléma megelőzősére vagy kezelésére nyújt biztonságos megoldást. Egyre több ember törekszik az egészségtudatos életmódra és száműzi "házipatikájából" a kemikáliákat, hiszen a növényi részekből előállított készítmények gyakran alkalmazott szerek számos krónikus betegség gyógyításában, illetve a közérzeti panaszok enyhítésében. A gyógynövények már kisgyermekkortól megjelennek életünkben: biztosan emlékeztek még a kamillás inhalálásokra, a körömvirággal való sebgyógyításokra, a hársfa, a bodzavirág és csipkebogyó tea illatára és ízére, a levendula virágból, vagy a rozmaring leveléből nyert illóolajok hatására.A HERBioticum termékek ezeket a varázslatos jól bevált ismereteket ötvözik a modern tudomány eredményeivel. 

herbvad3.jpg

Bizonyára közöttetek is sokan vannak, akik rendszeresen küzdenek az elnehezülő és fájó láb(ak) problémájával. A kor előrehaladtával ezek szinte napi rendszerességgel megjelenhetnek az életünkben. A visszeres panaszok esetében már az első jelekre érdemes odafigyelni. Saját hibámból tanultam én is, ugyanis amikor megjelentek az első hajszálerek huszonéves koromban, nem tulajdonítottam a dolognak túl nagy jelentőséget. Nem volt feltűnő helyen, a szoknya is pont eltakarta és hát olyan ártalmatlannak tűnt az egész. Aztán ahogy teltek az évek, ezekből a hajszálerekből egyre csúnyább, sötétebb és kidudorodó visszerek lettek, s a folyamat vége egy elkerülhetetlen visszér műtét lett. Utólag már nagyon bánom, hogy nem vettem komolyan a problémát és nem kezdtem el időben kezelni az érintett területeket a lábamon.

Ezért is született meg ez a cikk, hogy felhívjam a figyelmeteket a megelőzés fontosságára!

herbvad1.jpg

A Vadgesztenyés lábkrém a visszeres problémákra kínál megoldást, 6 hozzáadott növényi kivonattal, melyek az aloe vera, fekete nadálytő, ginko biloba, ördögcsáklya, ginzeng gyökér, hegyi árnika. A Vadgesztenyés lábkrém kiválóan alkalmazható a visszeres lábszár és egyéb visszeres gyulladások kezelésére. A készítményben található vadgesztenye kivonat egy növényi hatóanyag, mely tonizálja a bőrt és elősegíti a gyógyulást. A bőr értágulataira összehúzó hatással van (visszértágulat ellen hat), segíti a vérellátást, fokozza a vérkeringést. Jótékony hatással van a hajszáleres keringésekre. Míg a napraforgó olajnak köszönhetően kedvezően befolyásolja a bőr védekező tulajdonságát a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával. A krém rendszeres használata segít megszüntetni a lábzsibbadást, elhalványítja a seprűvénákat, csökkenti a görcsöket és a visszeres tüneteket illetve a kidagadt ereket. Gyorsan felszívódik és kellemes az illata. Figyeljetek oda már az első jelekre, hiszen az enyhe elváltozásokat is kezelni kell, hogy ne alakuljon ki belőlük komolyabb érbetegség. Megelőzésre és kezelésre is jó szívvel ajánlom! A tégelyes változat mellett most már  tubusos változatban is elérhető, így  bárhova magammal vihetem és bármikor használhatom. Most már sokkal tudatosabb vagyok, és napi rendszerességgel használom a Vadgesztenyés lábkrémet. A műtétem immár 3 éve volt, és a gyógyulás óta nem volt semmilyen panaszom sem, ami a Vadgesztenyés lábkrémnek köszönhető! Nekem bevált!

A HERBioticum Vadgesztenyés lábkrém a GLAMOUR Glammies 2018 LEGJOBB LÁBÁPOLÓ kategória nyertese!

A termékek elérhetők országszerte a patikákban és a gyógynövényboltokban. Az üzletek listáját a linkre kattintva nézhetitek meg: http://www.herbioticum.hu/store

HERBioticum termékekről bővebben olvashattok a cég weboldalán! 

Vigyázzatok a lábaitok szépségére és egészségére!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1414376243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása