sagiandi

Az igényes férfi - egy nő szemével

Gillette - megbízhatóság és ápoltság a mindennapokban

2018. november 27. - sagiandi

A férfiak életében a legfontosabb pillanatok, a munkahelyi sikerektől kezdve, a személyes kapcsolatokon át, gyakran egészen apró dolgokon múlnak. Bizony sok összetevője van annak, hogy egy férfi mitől érzi magát sikeresnek. Szerintem az  ápolt külső és a hibátlan megjelenés már fél siker, a többi pedig fejleszthető. A borotválkozás pedig nagy szerepet játszik abban, hogy a férfi úgy érezze, hogy a legjobbját adja céljai eléréséhez.

46874883_2097809330277355_4842602834857820160_n.png

A borotválkozás könnyen megkeserítheti egy férfi hétköznapjait, ha nem a megfelelő eszközöket használja. Azonban ha néhány apró dologra odafigyel, akkor minden probléma és kellemetlenség elkerülhető. Ebben a cikkben összefoglaltam azokat a tippeket (női meglátásaimat), amelyek segíthetnek férfi olvasóimnak abban, hogy a borotválkozás ne rémálom legyen, hanem egy kellemes elfoglaltság, amelynek eredménye tökéletes és hibátlan megjelenés.

46804775_1961203203964580_8753763731504103424_n.png

1. A nők szeretik a sima és puha bőrt!

Nagyon fontos, hogy megfelelő módon készítsd elő a bőröd a borotválkozáshoz.  A puha bőrön könnyebben siklik a penge és a letapadt szőrszálakat is könnyebben eltávolítja a borotva. Indítsd a napot egy forró zuhannyal, a gőz és a meleg víz megpuhítja az arcodat, ezáltal könnyebb lesz a borotválkozás is, és kevesebb lesz az irritáció is. A puha bőrödhöz pedig garantáltan odasimul majd a párod!

2. Borotválkozz érzékien!

A férfiak érdekes módon szokták megoldani a borotválkozással kapcsolatos problémáikat. Egy részük szereti hanyagolni, mert utál borotválkozni és napokig inkább borostásan közlekedik. A másik véglet pedig, ha rászánja magát, akkor meg hipp-hopp  túl akar lenni rajta.  Egyik sem jó.  A modern borotvapengék már úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkisebb erőkifejtéssel maximális eredmény érhető el. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell rányomni az arcra borotvát, és erősen húzni. Borotválkozz lassan, kíméletesen, hiszen könnyedén siklik a bőrödön a penge. (Ha pedig már érzed, hogy a borotva nem fut végig simán az arcodon, akkor ideje lecserélni a pengét.) 

3. Mindig legyen éles a pengéd!

Ezt fontos kihangsúlyozni, hiszen ez az egyik kritikus pontja a borotválkozásnak. Amikor elkezdi húzni a szőrt az arcodon az elhasználódott penge, az az első jel, hogy ki kell cserélni a pengét. A modern borotvapengék kb. egy tucat borotválkozásra lettek kifejlesztve, de természetesen ezt befolyásolhatják egyéb tényezők is, mint például az arcszőrzet erőssége és sűrűsége. Egy a lényeg: Cseréld rendszeresen!

4. Tartsd tisztán a borotvádat! 

Lehet, hogy a neked van a legmárkásabb borotvád de ha nem tartod tisztán, akkor elég sok kellemetlenséget fog okozni. Az arcodnak is jobb lesz ha tiszta pengével érintkezik és a pénztárcádat is kímélheted vele.

5. Használj borotvahabot és after shave-t - a nők imádni fogják a szexi illatodat!

Nyugodtan kísérletezz, és keresd meg a bőrtípusodnak és az ízlésednek leginkább megfelelő termékeket. Nagyon széles választékot találsz a Gillette termékei között, amelyek  között vannak borotvahabok, borotválkozó gélek, alkoholos és krém állagú after shave-ek. Mindegyik más állagú, más hatóanyagot tartalmaz, más az illata. Keresd az igazit! S ha megtaláltad, tartsd is meg! 

Aktuális EXTRA KEDVEZMÉNYES ajánlat az M Csemege üzleteiben, 2018.11.15.-30.-ig:

46876126_2632752396742498_2853440099524280320_n.jpg
GILLETTE BOROTVA 2+1 AKCIÓ!!!
Bármilyen 2 db GILLETTE rendszerkészülék vagy borotvabetét vásárlása esetén AJÁNDÉK +1 DB GILLETTE SERIES SENSITIVE VAGY VENUS SENSITIVE BOROTVAZSELÉ (200ML)

Minden HÉTFŐTŐL SZERDÁIG és CSÜTÖRTÖKTŐL SZOMBATIG kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínál üzleteiben, KIZÁRÓLAG OLDALKEDVELŐI számára az MCSEMEGE!
KUPONKÓD A VÁSÁRLÁSHOZ, melyet a kasszánál mutass be (akár telefonodról): http://bit.ly/multi_save_kuponkód

Szeretettel

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8714396628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása