sagiandi

Abszolút tökéletes szőkeség

BlondMe teszt

2017. április 10. - sagiandi

szoke.jpg

Bizonyára minden „szőke” tudja, hogy a festett haj különleges ápolást igényel. Nem is szeretnék erről hosszasan írni. De egy biztos: a töredezett, fénytelen, kifakult haj folyamatos problémájára minden nő keresi a megoldást.

Én is rengeteg sampont, balzsamot, hajápoló szérumot kipróbáltam már. Folyamatosan figyelem az új termékeket a piacon, és alig várom, hogy teszteljem az új technológiákat.

 A Schwarzkopf Professional új professzionális BlondMe hajápoló családját két hete tesztelem.

 17523683_1248553545200451_5158102061428274592_n.jpg

A Blondme kötéserősítő ápoló rendszer a Bonding Technológiát alkalmazza. Ez az innovatív technológia képes helyreállítani a haj pH szintjét és stabilizálja a gyengéd szőke haj belső szerkezetét, és új erős kötéseket hoz létre a haj természetes rostszerkezetével. A Bonding technológia Magnézium Citrátot tartalmaz, a két vegyületű ionos molekulák duplán kötöttek. Bárhol, ahol a haj belső szerkezetében hiányoznak a kötések, ott a Magnézium citrát új ionos kötéseket hoz létre és kívülről befelé megerősíti a hajat belülről kifelé. Továbbá helyreállítja a haj optimális pH szintét a 4,5 szintre, erősíti a haj belső rost szerkezetét és összeszűkíti  a haj mátrix szerkezetét.

A magas teljesítményű összetevők (Hidrolizált Keratin, Marula Olaj) képesek a szőke hajat erősebb és egészségesebb kinézetűvé tenni.

 A termékcsalád otthoni hajápoláshoz ajánlott termékeit próbáltam ki.

A Bonding sampon kellemes illatú, lila színű sampon, amely gyengéden tisztítja a hajamat, úgy hogy közben a haj meggyengült részeit ápolja. A Bonding tisztító balzsammal felváltva használtam a sampont, és ezzel a módszerrel értem el a legjobb eredményt.

A két termék használata után azt tapasztaltam, hogy a hajam könnyen kifésülhető, lágy lett, de mégsem szállt. A hajformázás is sokkal könnyebb volt, és a végeredmény is szebb lett, mert a termékek erősítették a hajamat, ezáltal a tartása is jobb lett.

A Shine Elixír szérumot törülközőszáraz hajon kell alkalmazni, használata után fényes és sima lett hajam. A hajam luxus fényt kapott, mert apró arany csillámszemcsék vannak a szérumban. Ezek a hajfényt fokozó részecskék és a szilikon olaj gondoskodik a csodásan ragyogó szőke hajról.

Összegzés

Otthoni hajápolásra a BlondMe termékcsalád egyénre szabott megoldásokat kínál, bármely szőke tónusra. A Keratin Restore Bonding sampon a balzsam vagy a maszk minden szőke haj igényét kielégítik. Én például nem szeretem az erős illatú hajápoló termékeket. A BlondMe termékcsalád minden tagja kellemes visszafogott illattal bír, állagát, minőségét tekintve mindannyian prémium termékek. Használatuk után a haj könnyen formázható, és nem nehezedik el, és az eredmény pedig egy rendkívül tartós frizura.

Jó szívvel ajánlom a termékeket minden szőke „kolléganőmnek”.

A termékek a szinezdujra.com oldalon található Blond Expert szalonokban várásolhatók meg.

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6612414105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása