sagiandi

Formabontó ötletek és egyediség

Ez az Uniqum

2017. május 30. - sagiandi

img_7656.JPG

Fiatalos lendület, tehetség, kitartás, merész ötletek és szakszerű kivitelezés. Ezek a főbb jellemzők amivel be tudom nektek mutatni azt a fiatal csapatot, aki a márka mögött áll. Mindannyian azon munkálkodnak, hogy valami maradandót és egyedit alkossanak nektek,  valami olyat ami nem átlagos, ami nem jön veled szemben az utcán.

Az Instagramon találkoztam először az oldalukkal, és el is időztem ott egy jó darabig, nem kíméltem őket a lájkjaimtól, sem a kommentjeimtől. Hiába, ha tetszik valami, akkor azt tudatom a másik oldallal is.

Pár nap múlva pedig egy kedves levél érkezett a csapattól, amelyben felajánlottak egy tiszteletpéldányt az egyik pólóból. A póló egy igazi tavaszi alapdarab, melyet ginfoart tervezett, színes vidám és fantáziadús motívummal.

A póló beavatása a hétvégén meg is történt. Régóta terveztem már a kirándulást a Bokodi-tóhoz, így aztán nem is volt kérdés, hogy mit vegyek fel.  A jó öreg Converse csukámmal és egy szakadt farmerrel vettem fel a pólót. A póló anyaga puha, kellemes tapintású, tökéletesen követi a test vonalát. A színei intenzívek, a minőségi minta különleges eljárással került a pólóra.

img_7655.JPG

A minőség titka nem más, mint a Magyarországon kevesek által alkalmazott technológia; a szublimációs nyomás, amely más nyomtatással kapcsolatos, ún. “transzfer” vagy “szita” megoldásokkal ellentétben- nem csupán a nyomtatni kívánt anyag felszínére viszi fel a festéket (teljes mértékben színtől független), hanem beépül abba, az anyag strukturális részét képzi a nyomást követően. Ennek köszönhető, hogy a nyomott felületen az adott minta nem kitapintható. Fontos ezen felül, hogy a színek, árnyalatok sokkal élénkebbek, jelentősen jobban kivehetőek. Az élettartam számára is eredményesebb eljárás ez, hisz, míg a felületekre nyomott, normál minták rendre lekopnak, kifakulnak és megtöredeznek egy adott idő eltelte után, addig a szublimált nyomás maradandó. A módszerek közti különbség ezek után nem is lehet kérdéses.

Nézzetek szét a webáruházban és válogassatok kedvetekre! Mindjárt itt a nyár és a fesztiválszezon! Néhány egyedi alapdarabot kötelezővé teszek mindenki számára!

A csapatnak pedig további sok sikert kívánok!

Szeretettel,

Sagiandi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3812550131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása