sagiandi

Summer vibes

Rossetti bizsuval vibrál a nyár

2017. július 10. - sagiandi

img_9925.JPGA Rossetti bizsu rengeteg szuper kiegészítőt hozott nekünk az idei nyárra! 
Jelenlegi kedvencem ez a csodaszép több soros strasszos karkötő, ami minden ruhámhoz kiválóan passzol. Mágneses kapoccsal záródik, így fix, hogy nem veszíted el. Nagyon jól tudom variálni, mindegyik nyári szettem hűséges kiegészítője. Fesztiválra, vízparti nyaralásra, de akár egy elegánsabb ruhához is nagyszerűen párosítható. A kövek nagyon jól vannak rögzítve, tehát nem kell félned, hogy 1-2 használat után lehullanak. Én már 3 hete használom, szinte minden nap, és még most is olyan mint újkorában.img_9932.JPGImádom a vidám neszeszereket. Ha nyaralni megyek, vagy elutazom, nélkülözhetetlen útitársam egy praktikus neszeszer, amibe jól tudok pakolni, és sok minden, kis helyen elfér. A Rossetti kínálatában rengeteg vidám színpompás neszeszert találunk, az én kedvencem egy édes lila baglyos, amelybe mint láthatjátok ennyi mindent bele tudtam pakolni. bagoly.jpg

És ha már nyár, és nyári vibrálás, akkor nézzétek ezeket a szuper flamingós kiegészítőket! Imádnivaló színek, és a nyár finomságai a dinnye, az ananász és a fagyi minden mennyiségben mosolyognak vissza ránk a pénztárcáról és a kulcstartóról. 

img_9345_2.JPG

Ha Ti is beleszerettetek ezekbe a vidám nyári kiegészítőkbe, akkor akár meg is nyerhetitek!
Egy szerencsés nyertest fogok sorsolni pénteken, 2017. július 14-én.
A nyertes megkapja a kulcstartót is és a pénztárcát is.

A feladat nagyon egyszerű:
Írd meg a Facebookon a bejegyzés alatt, hogy hol készült ez a fotó, és melyik kávéspecialitás a kedvencem, ami a fotón is látható. (Segítséget a Facebook oldalamon találtok!)

Aki pedig biztosra akar menni, megvásárolhatja a termékeket a rossettibizsu webáruházban.

Játsszatok a színekkel, élvezzétek a Rossetti bizsu vidám kiegésztőit! 

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6012654281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása