sagiandi

A modern kor varázslatos gyógynövényei

HERBioticum teszt

2017. szeptember 26. - sagiandi

repce.jpg

Régen a falusi emberek házipatikája az erdők és a mezők "varázslatos" hatású füveiből, gyökereiből, fáiból, leveleiből, gyümölcseiből állt. Napjainkban is változatlan hatalma van a gyógynövényeknek és varázslatos hatásuk ezerféle probléma megelőzősére vagy kezelésére nyújt biztonságos megoldást. Egyre több ember törekszik az egészségtudatos életmódra és száműzi "házipatikájából" a kemikáliákat, hiszen a növényi részekből előállított készítmények gyakran alkalmazott szerek számos krónikus betegség gyógyításában, illetve a közérzeti panaszok enyhítésében. A gyógynövények már kisgyermekkortól megjelennek életünkben: biztosan emlékeztek még a kamillás inhalálásokra, a körömvirággal való sebgyógyításokra, a hársfa, a bodzavirág és csipkebogyó tea illatára és ízére, a levendula virágból, vagy a rozmaring leveléből nyert illóolajok hatására.

A HERBioticum termékek ezeket a varázslatos jól bevált ismereteket ötvözik a modern tudomány eredményeivel. A HERBioticum termékeit a világ minden tájáról hozzák el nekünk éppen azért, hogy a vásárlók kezébe mindig megfelelő minőségű és minden igényt kielégítő termék kerüljön. Legyen szó a Kárpát-medence felbecsülhetetlen gazdagságú gyógynövényvilágáról, vagy akár a zord Szibériában honos ginsengről. Válogatott, kiváló minőségű alapanyagokat formálnak a legfejlettebb ipari eljárásokkal HERBioticum termékké, legjobb tudásukat az egészségünk szolgálatába állítva.  

A tesztelésem során több terméket is volt lehetőségem kipróbálni, amelyek mindegyike hatásosnak bizonyult. Kisfiam is részt vett a tesztelésben, Bertold a gyermekek számára kifejlesztett Multivitamin rágótablettát próbálta ki. 

Mesterbalzsam bőrápoló krém

mester.jpg

Különleges összetételű bőrápoló krém 56 hozzáadott aktív hatóanyaggal - válogatott gyógynövénykivonattal és növényi eredetű olajjal. Kiváló minőségű, természetes összetevői (többek között: vadgesztenye kivonat, árnika kivonat, kámfor, mentol, aloe vera kivonat, körömvirág kivonat, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj, D-panthenol) és hatóanyagai segítenek különböző kellemetlen, fájdalommal járó tünetek kezelésében, mint a fizikai sérülés, rándulás, esetleg korral járó tünetek, vagy kényelmetlen, zavaró bőrirritációk. Ebben a komplex készítményben egymás hatását kiegészítve segítik a gyógyulás folyamatát, és hozzájárulnak az életminőség javulásához. 
Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.
Parabén és kőolajszármazék mentes.

Nagyon megkedveltem ezt a krémet, mivel hatásosnak bizonyult több esetben is, amikor megrántottam a vállamat, vagy elfeküdtem a nyakamat, illetve még a fájó lábaimat is hűsítette és megnyugtatta egy-egy kimerítő séta vagy túrázás után. Kellemes mentolos illatú krém, könnyű az állaga, gyorsan beszívódik,  a hatása pedig rögtön érezhető. Édesanyám is kipróbálta, neki gyakran fáj és feldagad a lába. Szinte minden krémet kipróbált már, ami gyógynövényboltban elérhető. A Mesterbalzsam volt az első olyan krém, amely használata után rögtön észrevette jótékony hatását. Nagyon megkedvelte, és azóta csak ezt a krémet használja. Hamar megnyugtatja az elnehezedett és fáradt lábakat, a kellemesen hűsítő krém pedig segíti az ellazulást.

Kézápoló balzsam

kez.jpg

Paraffinolajos kéz és körömápoló balzsam, 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya). Hatóanyagai által hidratáló hatású, használatával megelőzi a kéz és körömágy bőrének túlzott kiszáradását. Összetevőinek köszönhetően simítja, puhítja a bőrt és azáltal, hogy javítja a vérkeringést és segíti a szövetek oxigén ellátását, késlelteti a ráncok kialakulását. Nemcsak kezünk bőrére van jótékony hatással, hanem a körmöket is ápolja, átpuhítja. Égési sebeknél és napozási allergiáknál nyugtatóan hat. A krémben található paraffinolajnak köszönhetően tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, s ezzel hozzájárul a hidratáló krém felszívódásához. Míg a napraforgó olajnak köszönhetően kedvezően befolyásolja a bőr védekező tulajdonságát a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával (puhává teszi). Rendszeres használata után a száraz, repedezett bőr, illetve a kéz és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá, rugalmassá válik. Mind a kezekre, valamint a lábakra is pozitív hatással van.
Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.
Parabénmentes.

Kézápoló krémeknél nekem a legfontosabb szempont, hogy nyom nélkül beszívódjon zsíros utóérzet nélkül. Nagyon száraz a bőröm, a kezemen főleg. Naponta többször bekrémezem, mert ha ez nem történik meg akkor még ki is repedezik. Nyáron valamivel jobb a helyzet, kevesebb a panaszom is, de amint beköszönt az ősz és a hideg hónapok, akkor bizony állandó problémát jelent a kirepedezés, ez pedig sok esetben elég fájdalmas is. A nyári hónapok alatt használtam ezt a krémet, amely hamar meggyőzött arról, hogy valóban hatásos. Gyorsan és nyom nélkül beszívódott, bársonyosan puhává varázsolta a bőrömet. Kíváncsi leszek az őszi-téli hónapokban hogy fog teljesíteni, de biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd csalódást.  A kiszerelése gazdaságos, a tégelyben még legalább a fele megvanP, tehát ebben az évben már nem kell kézkrémre költenem az biztos. 

Talppuhító balzsam

talp.jpg

Talppuhító balzsam különleges hatóanyag-komplexummal - glicerinnel, paraffinolajjal, teafaolajjal és ureával - és 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya). Hatóanyagainak köszönhetően erőteljes bőrpuhító az igénybevett, kiszáradt, kirepedezett sarok, lábfej és könyök mindennapi ápolására. A teafaolaj tartalma által természetes gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba-, és vírusölő. Segít a gombák elpusztításában a kevésbé szellőző bőrfelületeken is. A készítményben található glicerinnek köszönhetően intenzíven hidratálja az elszarusodott bőrt és puhítja a már meglévő bőrkeményedéseket. A krémben található hidratáló urea természetes vízmegkötő anyag, bőrlágyító, viszketéscsillapító hatása előnyös a száraz bőr kezelésére, valamint az ekcéma tüneteinek megelőzésére is. Paraffinolajnak köszönhetően tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, s ezzel hozzájárul a hidratáló krém felszívódásához. Rendszeres használata során a lábfej, különösen a sarokrész puha és selymes tapintásúvá válhat. Elősegíti a bőr természetes regenerálódását.
Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.
Parabénmentes.

Az eddigi legjobb talppuhító krém, amit próbáltam. A száraz sarkaimat pár nap alatt rendbe hozta, és fantasztikusan selymes lett a bőröm. Minden nap használom, vékony rétegben kenem fel a talpaimra, gyorsan beszívódik, utána pedig már érezhető is a selymes tapintású bőr. Illata kellemes gyógynövény illat, enyhén hűsítő hatása van, ami nyáron kifejezetten kellemes élményt nyújtott. 

Daily Vitamin Pack New Formula étrend-kiegészítő

vitapack.jpg

Vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő formula (tabletták és kapszulák) 30 tasakban. Tasakonként 5 féle hatóanyag-komplexet tartalmazó, teljes körű multivitamin-készítmény. A megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátottság szerepet játszik az immunrendszer, valamint az idegrendszer egészséges működésében, a vitalitás, a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A megújult HERBioticum Daily Vitamin Pack New Formula egy egyedülállóan összerakott, komplex étrend-kiegészítő napi csomag, mely fedezi azokat az értékes vitaminokat, ásványi anyagokat, koenzim Q10-et és halolajat, melyek egy felnőtt szervezetéhez szükségesek és más készítményekben egyszerre nem találhatóak meg. Kiváló ár/érték arány. 

A HERBioticum Daily Vitamin Pack New Formula biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely vitamin-, ásványi anyag-, aminosav- és növényi kivonat tartalma hozzájárulhat az immunrendszer, valamint az idegrendszer egészséges működéséhez, a vitalitás, a szellemi teljesítőképesség megőrzéséhez.
Alkalmazásával nincs szükség más vitamin-készítmény fogyasztására. 

TASAKONKÉNT 5 FÉLE HATÓANYAG KOMPLEXET TARTALMAZ:
1.) MULTIVITAMIN TABLETTA (1TABLETTA/TASAK)
2.) C-VITAMIN 1000MG TABLETTA (1TABLETTA/TASAK)
3.) KALCIUM-MAGNÉZIUM-CINK TABLETTA (1TABLETTA/TASAK)
4.) VÍZOLDÉKONY Q10 50MG LÁGYKAPSZULA (1LÁGYKAPSZULA/TASAK)
5.) OMEGA-3 HALOLAJ LÁGYKAPSZULA (1LÁGYKAPSZULA/TASAK)

Kiváló választás azoknak akik tudatosan odafigyelnek az egészségükre, viszont a rohanó mindennapokban kevés idejük van a változatos étrend összeállítására. Ez az étrend-kiegészítő széles spektrumban tartalmazza a szervezet számára szükséges legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A doboz egy havi adagot tartalmaz, egyesével csomagolt pakkokban 5 kapszula v. tabletta található. Nekem egy gondom volt vele, hogy túl sok volt a napi 5 pirula. Sokszor még egy nagyobb kapszula lenyelése is nehézséget okoz... Persze azért megoldottam és egy hónapig bevettem minden nap az adagomat. Pár nap múlva már éreztem a hatását, sokkal jobb volt a közérzetem, nem voltam annyira fáradékony és energikusabbnak éreztem magam. 

Multivitamin gyerekek részére

img_1132_2.JPG

Komplex étrend-kiegészítő rágótabletta vitaminokkal, ásványi anyagokkal és édesítőszerrel málna ízben, elsősorban gyermekek részére, 4 éves kortól. Napi egy tabletta tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek egy fejlődő gyermek szervezetének szükségesek. A megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátottság szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészséges működésében, a vitalitás és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. 11 vitamint és 7 fajta ásványi anyagot tartalmaz. Finom gyümölcsös, málna ízű rágótabletta. Nem tartalmaz cukrot, glutént és laktózt. Komplex étrend-kiegészítő rágótabletta vitaminokkal, ásványi anyagokkal és édesítőszerrel málna ízben, elsősorban gyermekek részére, 4 éves kortól. 11 vitamint és 7 fajta ásványi anyagot tartalmaz.

Kisfiam tesztelte ezt a terméket. Mondanom sem kell, egyetlen nap sem felejtette el bevenni, gondolom a kellemes málna íz miatt lett ekkora kedvenc. Augusztus hónapban szedte, ez azért is volt jó, mert őszre szépen megerősítettük az immunrendszerét. Bízom benne, hogy ebben a szezonban ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben a szervezete. 

Mindent összegezve nagyon elégedett vagyok a termékekkel, a hozzájuk fűzött reményeimet maximálisan beváltották. Jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a gyógyszertárakban, Herbáriákban, gyógynövényboltokban.

Üzletek listája: 

http://www.herbioticum.hu/store

A HERBioticum termékekről bővebben olvashattok a cég weboldalán! 

Szeretettel,

Ságiandi

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9212893508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Keresztfalvi 2017.10.02. 19:36:42

Nagyon hasznos és természetes készítmények, bármelyiket szívesen kipróbálnám.

Tunde Laszlo 2017.10.09. 06:11:30

Igyekszek gyógynövényeket tartalmazó krémeket vásárolni, a HERBioticum termékek pedig csodálatosak. A Mesterbalzsammal mostanában találkoztam, edzés során amikor előjön a nem megfelelő bemelegítés hatására a térdfájásom, bekenem, erős hűsítő hatása van, amit nagyon szeretek, és pár perc múlva mintha nem is fájt volna a térdem, folytathatom tovább az edzést. Imádom :)

sagiandi 2017.10.09. 09:36:54

@Erika Keresztfalvi: Nem csalódnál egyik termékben sem! :)

sagiandi 2017.10.09. 09:37:40

@Tunde Laszlo: Örülök neki, hogy pozitív tapasztalataid vannak! :) A többi termék is nagyon jó! Bátran próbálj ki mást is! :)
süti beállítások módosítása