sagiandi

Reggeli hajápolási rutinom

A Fodrászkellék #FK21 csapatának segítségével

2017. október 31. - sagiandi

Mai bejegyzésemben a reggeli hajápolási rutinomat mutatom be nektek. Nekem nagyon fontos, hogy mindig szép és fényesen csillogó legyen a hajam, ezért lehetőség szerint naponta megmosom. Szeretem amikor a frissen mosott hajam ragyogó és rugalmas. Köztudott, hogy az ápolt és gyönyörű haj növeli az önbizalmat!

om1.jpg

Reggel 6:20 - csörög az óra
Utálok korán kelni, de muszáj... A gyerkőcöt vinni kell a suliba, aztán rohanás a munkába. 

6:35 - még ágyban vagyok... 
Ebben a 15 percben gyorsan megnéztem mi újság a Facebookon és az Instagramon.

6:40 - hajmosás - 10 perc alatt
A Fodrászkellék #FK21 csapata egy fantasztikus ausztrál termékcsaláddal ismertetett meg.
Az Original Mineral termékcsalád samponja és balzsamja ajánlott minden hajtípusra, de az én különösen száraz, töredezett és szőkített hajam mindennapi ápolására kimondottan jó választásnak bizonyult. 

omsamp.jpg

A sampon lágy és szulfátmentes, amely finoman tisztítja és védelmezi a hajamat. Annyira kíméletes termékről van szó, hogy nyugodtan használhatjuk naponta, hiszen fantasztikus rugalmasságot és fényt biztosít a hajunknak. Az aloe, a szója protein és a Tasmánián őshonos tasmániai tengeri hínár 13 féle aminosavban, A,B,C és E vitaminban és ásványi anyagokban gazdag kivonata revitalizálja a töredezett és igénybevett tincseket. A természetes olajsavakat tartalmazó, Ausztráliában őshonos makadámiából nyert olaj ragyogó fényt ad a hajnak. 

om2.jpg

A hidratáló kondicionáló szintén a samponhoz hasonló összetevőket tartalmazza, valamint a mandula és a ricinus olaj gondoskodik arról, hogy ragyogó fényes és élettel teli legyen a hajam. UV szűrőt is tartalmaz a samponnal együtt, a hajam megóvásának érdekében. 

6:50  - hajszárítás

om4.jpg

Ilyenkor speciális hajformázásra nincs időm, ezért csak egy kefével folyamatosan fésülve megszárítom a hajam. Ezzel 15 perc alatt el is készülök. Ha több időm van, akkor hajvasalóval még áthúzok néhány tincset, de hét közben ez a rohanás miatt nem jellemző.

7:05 -  a hajam 25 perc alatt elkészült!

Ezután jöhetnek a szokásos tennivalók, majd indulás a munkába! 

Összegzés

A termékek rendszeres használatával a hajam újra élettel teli lett, visszanyerte rugalmasságát, fényét, és sokáig megőrizte ragyogó színét. Mivel 1,5 havonta festetem a hajam, ezért kíváncsi voltam, hogy vajon a két hajfestés közötti időszakban tényleg megmarad-e a festett hajam ragyogó színe. Más samponoknál azt tapasztaltam, hogy egy idő után kifakult a hajszínem, viszont az Original Mineral termékek a következő hajfestésig garantáltan megőrizték a festett hajam ragyogó színét. A Fodrászkellék #FK21 segítségével találtam meg a hajam számára legmegfelelőbb termékeket, amelyekkel akár minden nap csodás formában tündökölhetek.

Kinek ajánlom a Fodrászkellék  #FK21 üzletet?

fk24.jpg

MINDENKINEK! 
Szakembereknek, akik a legjobb anyagokkal szeretnének kiváló minőségű szolgáltatást nyújtani vendégeiknek. Magánszemélyeknek, akik ugyanezt a kiváló minőséget szeretnék a saját fürdőszobájukban tudni. Mindehhez kínálnak professzionális samponokat, balzsamokat, speciális hajápoló szereket. Hajfestékek, hajszínezők, ammóniamentes hajfestékek széles választékával segítenek a megfelelő hajszínt megtalálni. Hajformázók között ugyanúgy megtalálhatóak a klasszikus habok, lakkok, zselék, mint a legújabb, leginnovatívabb waxok, formázó porok, sprayk, krémek. Szortimentjük magában foglalja a legújabb fejlesztésű, formatervezésű japán, olasz nemesacél ollókat, hajszárítókat, hajvágó gépeket, hajsütő vasakat.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr813119900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2017.11.02. 20:08:54

Köszönöm, hogy megismertetted a terméket és felkeltetted iránta az érdeklődésemet. :)

sagiandi 2017.11.03. 20:54:37

@Tunde Laszlo: Örülök, hogy tetszett a cikk! :)

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.02.01. 11:48:41

Köszönöm a tippet nagyon sokat kínlódok reggelente a hajammal

sagiandi 2018.02.01. 18:27:51

Örülök, ha találtál hasznos tanácsot a cikkben! :)
süti beállítások módosítása