sagiandi

Innovatív bőrápolás csiganyálka kivonattal

Cell-1 csigagél teszt

2018. január 05. - sagiandi

A Cell-1 egy svájci bestseller termék, amely  természetes alapanyagokból készül. A Cell-1 csiga gél kiváló kozmetikai alapanyagát a Helix Aspersa Müller csigafajta nyálkája biztosítja. Ez a forradalmian új termék, a bőrápolás több területén is sikeresen fejti ki hatását, mint például a pattanások, aknék, hegek, ráncok, terhességi csíkok, striák (bőrrepedések) kezelésében.

csiga1.JPG
A kozmetikai ipar számára akkor vált érdekessé a csiganyálka kivonat, amikor a csigafarmokon dolgozók beszámoltak előnyös tapasztalataikról. A munkások keze különösen puhává vált és a korábbi sérüléseik is nagyon gyorsan regenerálódtak, anélkül hogy sebeik elfertőződtek és behegesedtek volna. A csiganyálka kivonatot természetes módon, a 
Helix Aspersa Müller nevű csigafajták nyálkájából nyerik. A cell-1 csiga gél titka fő alkotóelemében, az allantoinban rejlik. Ez a kivonat képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására. Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik. A cell-1 gél glikolsavat is tartalmaz, amely bőrradírként hat a bőrre és az elöregedett, roncsolódott bőrsejteket természetes úton távolítja el.

Mit ígér nekünk a termék?

  • Megújítja a bőrt
  • Eredményesen kezeli a műtéti hegeket, felszíni sérülések hegeit
  • Ápolja az érett bőrt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, illetve megakadályozza ezek újra kialakulását
  • Bőrfeszesítő hatású
  • Kiváló szemkörnyék ápoló
  • Borotválkozás utáni arckrémként is ajánlott

A fő hatóanyag-kombináció közt találhatók még az allantoin, az elasztin, a kollagén, a glikolsav, valamint vitaminok és ásványi anyagok is. A cell-1 fő hatóanyaga a csigagél-kivonat, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit. 

csiga2.jpg

A 3 hetes tesztelési időszak alatt az alábbi tapasztalatokat szereztem:

A csigagélt napi kétszer használtam az arcomon. Maga a gél egy teljesen átlátszó víz tisztaságú, illatmentes formula. Nagyon gyorsan beszívódott, nem hagyott maga után semmiféle ragacsos, nehéz érzést. Nekem fontos az első benyomás, és azzal hogy illatmentes és gyorsan beszívódik, nálam már jól indult a pályafutása. Viszont ami valóban meghökkentő volt, hogy azonnal éreztem a hatást. Tényleg hihetetlen ezt így leírni, de ahogy beszívódott a krém, az arcom felülete teljesen kisimult. Ahogy a kezemmel végigsimítottam, teljesen tükörsima, bársonyos felületet tapasztaltam. Félelmetes volt tapasztalni azt, hogy milyen gyorsan elindult a regenerálódás folyamata a bőrömön. Ahogy teltek a napok az arcom egyre szebb és élettelibb lett. A ráncok is szépen feltöltődtek és kisimultak. Semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam, az arcom egész nap szép és üde volt. Gyakran előfordul, hogy kipirosodik az arcom napközben, de a tesztelési időszak alatt még ezt sem tapasztaltam. Nagyon jól megnyugtatta az arcomat és csodálatos volt látni a bőrfeszítő hatását. A 3 hetes használat során a ráncok és a kisebb bőrhibáim teljesen elhalványodtak. 

A cell-1 gél használatát követően a bőröm teljesen megújult, visszanyerte eredeti rugalmasságát, simaságát és szépségét. 

Jó szívvel ajánlom nektek is a Cell-1 csigagélt, amely kiváló megoldást jelent mindenfajta bőrproblémára. A teljes kínálatot megtaláljátok a Cell-1 weboldalán.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9313552527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tünde Katona78 2018.01.09. 08:41:57

Nagyon szuper termék lehet, nekem is fontos az első benyomás, és ahogy leírtad tapasztalataid, meggyőztél!
süti beállítások módosítása